Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

da li ima pravila ili ne?

mene zanima sledece,kad negde idete vencanja,veridba,krstenje,slava,sahrana,odlazak u crkvu i....da li postoji neki kodeks oblacenja?ili nesto u vasoj glavi sta obuci kad su odlasci na takva mesta. jer meni bas nije jasno neko oblacenje [:sokiran] mozda sam samo ja to primetim [:smejuljiti]
2013 07 18
Pa trebalo bi da postoji,da bude svecanije,u zavisnosti od prilike:)
2013 07 18
Pa ja uvek biram recimo neku pristojnu haljinu do kolena za svadbu , krstenje i td, a za sahranu ( ne daj Boze [:smejuljiti] ) i crkvu bih obukla neku dugu suknju i kosulicu [:lepota] A sta ti n ije jasno pcelice ? [:osmeh]
2013 07 18
bas tako i ja smatram,a ne trenerka [:tuzan] ili jarke boje i stikle kao za grad na sahrani
2013 07 18
Pa to je stvarno ne primereno ja mislim [:sokiran] Vidjala sam i ja to, nemo da brines [:smejuljiti]
2013 07 18
pa recimo za svadbu,veliki dekolte,jako kratke suknje...
2013 07 18
DNeke devojke jedva cekaju takvu priliku da mogu da pokazu svoje meso [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 07 18
ja sam danas bila na sahrani,devojka roze drecavu haljinu,a cipele zaista sam bila [:sokiran]
2013 07 18
Pa devojka je u trendu [:smejuljiti]
2013 07 18
znam ali mene je maloo sramota osecam se u grcu nekom tako da idem na veselje npr.svadba ima i ljudi u godinama
2013 07 18
Ju...koja lujka.. [:jezik] Strasno...Npr,takodje ne volim da vidim devojke u toaletama,sa slepom koji im se vuce 2 m,na takvim dogadjajima,ili kada se okite kao novogodisnje jelke. [:smejuljiti]
2013 07 18
msm trend [:smejuljiti] i odlazak u crkvu [:tuzan] kad vidim neki put..
2013 07 18
8 i 0 [:smejuljiti] jeste bzv.ja volim haljine i nosim ih cesto za takva desavnja ali duzinu pristojnu
2013 07 18
Potpuno se slazem pcelice. I ja sam u istom takvom grcu , jer ipak iako sam recimo prezgodna zasto bih sad to napadno i pokazala!? [:stidljiv] Bila je takva jedna sa slepom na svadbi gde sam bila, napred mini mini, a nazad kao vencanica [:smejati] [:smejati]
2013 07 18
tako. [:lepota] .mada muskarci bas na izvolte ne znam koliko vole [:tuzan] cemu too,mama mi je jako rigorozna sto se tice oblacenja,ne da mi nesto prica,ali znam sta smem da unesem u kucu [:smejuljiti]
2013 07 18
1 2 3