Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

da li ima pravila ili ne?

Bravo za mamu , malo je takvih [:osmeh] Kad su bile ove mature, par puta sam slusala po buticama kako cerke obrlate svoje drage mame za neku najkracu mogucu haljinu, a o stiklama da i ne govorim [:smejati] Ja se uvek pitam sta te majke osecaju dok gledaju svoju cerku u takvoj haljini!? [:sokiran]
2013 07 18
Sta kazete na ovo? [:smejati] [slika:2397ca19-ff27-475a-87c2-b2091398fa9b]
2013 07 18
mama je tekstilni kontrolor preko 30godina.i od malih nogu mi je pricala..i msm neko postovanje treba da postoji,ali sve manje ima toga zaista ne znam sta osecaju [:tuzan]
2013 07 18
gde ovo? [:sokiran]
2013 07 18
Na sahrani moje svekrve, jedna osoba (koja čak nije ni poznavala preminulu) pojavila se u providnim belim pantalonama ispod kojih su se videle crne gaće i providnoj ružičastoj majici, a i ponašala se u skladu sa time kako se obukla. Devojka se inače predstavlja kao velika vernica. Ja sam ateista, pa su me naučili da ne dolazim gola ni na sahrane, ali ni na venčanja. Izgleda da je stvar u kućnom vaspitanju i stepenu retardacije osobe koja je u pitanju. Inače, te kombinacije u stilu striptizete iz Donje Mrsomu*nice mi nisu lepe ni u kakvoj prilici sem pri igranju na barskom stolu ili u nečijem krilu, a i tad su toliko ružne da kapiram da je bolje da je žena gola, nego tako obučena. [:plakati] Postoji mesto i vreme da se pokaže mesance, i to naravno sa merom. Seksi i izazovno je jedno, neukusno i prostački je drugo.
2013 07 18
Btw, kad se udavala dizajnerka u mojoj bivšoj firmi, njen muž, inače redovni posetilac eroCkih sajmova (za erotske još nije čuo [:smejuljiti] ), naručio je neku golu cicu da igra na svadbi. Onako, na niovu, jeftinjački... I ona ne znajući zapleše samo u tangama njegovom ocu u krilu. Čovek je pobeleo, ne pocrveneo, koliko mu je bilo neprijatno. [:smejuljiti]
2013 07 18
nikerym bas tako [:stidljiv]
2013 07 18
[:smejati] [:smejati]
2013 07 18
Slazem se sa Niki [:jezik] u nedelju sam bila na krstenju sestrinih klinaca (rodjeni u Danskoj ), ono prvo crkva pa onda restoran/kafana. bilo nas je razlicitih godina ... bar 5 generacija.. klinke moga brata , srednjoskolke (rodjene u Nemackoj , skolovane ovde - citaj : propisni fenseraj) .. inace bliznakinje - jedna je imala extra kratake panalonica ..ali onako , mladalacke bas , simpaticno. Druga , crnu providnu haljinicu ! Ali tako providnu da se jasno video ves (doduse nisu gacice vec neke boxerice koje su verovatno u kompletu sa haljina-bluzom). Hocu da kazem - koliko kog bile mlade , blesave , moderne .. meni ono nijie primereno za crkvu iako nisam vernik. Cak sam se i nasalila , u fazonu - ti ces da nas cekas na stepenica , pop nece tako da te pusti [:smejuljiti] Meni bar je vaznije od svega je to da sta god obuces , da ti to stoji lepo ... da se ti osecas prijatno. Da ne izgleda kao da si obuko tudje .. il kao da te drugi neko na silu naterao da ga nosis . Samo jer je to u trendu.
2013 07 19
cero tatina u pravu si,ja volim da mi je prijatno,a posle sve ostalo msm moda [:smejuljiti] ali zna se kako se gde ide
2013 07 19
hiihihihih, raznezila si me sad [:smejuljiti] (kiss)
2013 07 19
Jako je važno biti pristojno obučen na sahranama. Na proslave ne može se kao u noćni provod - zar ne? A na venačanjima bitno je NE ZASENITI MLADU [:jezik]
2013 07 19
milena [:poljubac] pa na sahranama msm sta da pricamo o tome,pristojno maksimalno na proslavama,pa bas kao za nocni..sve zavisi ima bas provokativnih za noc curica obucenih[:smejuljiti] za vencanje mlada je glavna,ja cu da kazem kad pozivam goste molim pristojan stajling [:smejuljiti]
2013 07 19
Moja sestra kad se udavala napisala je na pozivnicama da svi dodju u belom, a ona je imala crvenu haljinu [:lepota] [:stidljiv]
2013 07 19
Pun pogodak [:jezik] ...to mi se svidja, originalno [:osmeh]
2013 07 19