Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

da li ima pravila ili ne?

[:lepota] [:lepota]
2013 07 19
Meni je vrhunac neukusa kad se zene pojavljuju polugole u crkvi, nisam ja neki veliki vernik, ali se zna kakvo je to mesto i sa kojom svrhom se tamo ide. Zena u crkvi, a pogotovo mlada, mora da pokrije ramena, a i sesir/marama/veo na glavi su nekad bili obavezni ali to se zaboravilo. Znam da je moja snajka pre ulaska u crkvu obukla bolero dugih rukava koji je kupila uz vencanicu, veo svakako nije nosila, ali eto, bar nije usla u korset vencanici u crkvu. Secam se da smo na casovima veronauke isli na liturgiju i profesor me ladno opomene da skinem sesir :D Kad sam ga pitala sta je bilo s onim da zena u crkvi treba da pokrije glavu, zbunio se i smislio izgovor "pa mozda nekom zaklanjas vidik" fedorom zaklanjam vidik, riiiiiiight :D
2013 07 22
bas too za crkvu treba da se zna kako se oblaci.idem par puta mesecno,nista posebno oblacenje..ali nikad nisam sorc,providno..i tako nesto.po pravilu treba duga suknja.posebno nedeljom.alii ko se toga pridrzava jako malo njih.sredom i petkom starije zene koje postuju i poste uvek nose dugu suknju u crkvu. ali danas sve se izmenilo
2013 07 22
Ja inace suknje slabo nosim, tako da obucem pantalone, mada, kao sto kazes, trebalo bi suknja, ali sta cu kad ne nosim pa ni nemam neku pogodnu za to pa prodju i pantalone, ali nekako mi ne idu drecave boje, ne znam zasto, kao da skrecem paznju na sebe na mestu na koje nisam zato dosla :D I naravno, pristojno, znaci nista kratko, usko i sljastece :D
2013 07 22
pa ok pantalone.dosta nih slabo nosi i ima suknje. bas tako.neka neutralna boja.. za sahranu isto nesto skromno i da nisi u centru paznje.
2013 07 22
1 2 3