Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Preprodavci - neobavezno ćaskanje :)

Evo nekog mog slučajnog zapažanja, pa samo da razmenimo mišljenja... Svojevremeno je na jednom drugom sajtu za prodaju jedna žena prodavala dva para kvalitetnih čizama vrlo skupog brenda. Ona nije bila upoznata sa tim šta prodaje a i fotografije su bile jako loše, tako da sam ja jedne kupila po recimo veoma smešnoj ceni obzirom na brend, stanje i kvalitet. Drugi par je ostao neprodat, jer kao što rekoh, prodavac nije naveo brend a na fotografijama se to jako loše videlo. Prilikom slanja je napravila propust i greškom mi poslala onaj drugi par, ali je sve to rešeno bezbolno i ja sam dobila ono što sam platila. Poenta cele priče je da sam videla oba para koje je onako neupućena prodavala baš povoljno. Pretražujući navedeni brend na krpicama slučajno naleteh na one čizme koje mi je greškom poslala. Kupila ih je članica koja je iz istog grada kao i prvobitni prodavac, s tim što ih je ona uglancala, lepo fotografisala i u roku od 2 dana PRODALA ZA 5 PUTA VEĆU CENU! E sad, da li je ukraja nešto? Nije! Da li je slagala? Nije! Ali, bez obzira na to ja kod te članice ne bih kupovala. Koliko je ta pojava česta na krpicama? Da li ste i vi imali slična zapažanja? Šta mislite o tome?
2016 10 13
Slažem se sa tobom-nije ništa ukrala, nikoga nije prevarila jer svako ima pravo da stavi cenu koju hoće....ali da je nekako bezveze-jeste! Ja sam imala malo drugačije ali opet slično iskustvo. Naime, članici koja je od mene kupovala predmet rekla sam da izabere i poklon uz kupovinu i ona je odabrala jedan sladak kaiš. Dakle, dobila ga je na poklon i sama ga ga je birala. Nakon nekog vremena ja vidim na njenom profilu baš taj kaiš i to po ceni od 500din. I sad-nema joj se šta zameriti jer je kaiš sad njen, ali da mi je malkice bilo bezveze jeste, jer bih više volela da sam ga poklonila nekoj devojci koja bi ga zaista i nosila! :|
2016 10 13
Bila sam nekoliko puta u toj situaciji. Stvarno glup osećaj, ali ništa ne možeš... Jednom mi se desilo isto što i lokibg. Poklonila sam predmet, a zatim sam ga videla kod članice po većoj ceni nego što sam ja bila postavila. Pri tome, ona nije ništa bila kupila od mene, jedini trošak joj je bila poštarina preporučenog slanja. Drugi put mi se desilo da sam radila razmenu sa članicom i ona je uzela nekoliko predmeta iz moje ponude. Kasnije, jedan od njih je postavila. Pored toga što je povećala cenu, napisala je da je predmet nenošen, dok je u mom opisu stajalo da je nošen nekoliko puta. :| :| :|
2016 10 13
> cath95: > Bila sam nekoliko puta u toj situaciji. Stvarno glup osećaj, ali ništa ne možeš... > Jednom mi se desilo isto što i lokibg. Poklonila sam predmet, a zatim sam ga videla kod članice po većoj ceni nego što sam ja bila postavila. Pri tome, ona nije ništa bila kupila od mene, jedini trošak joj je bila poštarina preporučenog slanja. > Drugi put mi se desilo da sam radila razmenu sa članicom i ona je uzela nekoliko predmeta iz moje ponude. Kasnije, jedan od njih je postavila. Pored toga što je povećala cenu, napisala je da je predmet nenošen, dok je u mom opisu stajalo da je nošen nekoliko puta. > :| :| :| Pa ona nije nosila, dakle nenoseno je! Hahhahah.....jooooj smejurije ,:)
2016 10 13
> lokibg: > Pa ona nije nosila, dakle nenoseno je! Hahhahah.....jooooj smejurije ,:) :D :D Daa! Samo to dovodi u pitanje tačnost ostalih opisa predmeta, ništa strašno. :') :')
2016 10 13
Dve devojke sa kojima sam saradjivala su stavile predmet koji sam im ja dala u razmeni..jedna je povecala cenu u odnosu na onu kod mene.. a kod jedne sam videla predmet pod prodato, tako da ne znam za koliko (isto razmena je bila u pitanju) ocigledno je to normalna stvar, ko je meni kriv sto ja nisam stavila tu cenu i bila uporna da prodam za toliko, nego sam odradila te razmene. Ja sam zato pre neki dan okacila top crni koji sam kupila ovde jer mi nije odgovarao..ali sam u opisu napisala nov, kupljen ovde na sajtu..mislim da bi bilo lepo svakako napomenuti..
2016 10 14