Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakav je ovo novi trend rezervisanja na sajtu?

Cure ja mislim da ove sto razvlace nisu prave kupoholicarke :) :) , pa ja sam nedavno zapalila u drugi grad da kupim jedan intimissimi body iz nove kolekcije jer kod mene nemaju radnju,i smirila sam se tek kad sam ga obukla hehe.. koja rezervacija?!?... :) :)
2016 11 05
> PINAKOLADA: > Cure ja mislim da ove sto razvlace nisu prave kupoholicarke :) :) , pa ja sam nedavno zapalila u drugi grad da kupim jedan intimissimi body iz nove kolekcije jer kod mene nemaju radnju,i smirila sam se tek kad sam ga obukla hehe.. koja rezervacija?!?... :) :) Haahha to je to , o tome i ja pricam :D :')
2016 11 05
E bravo za pinakoldau ja sam ista takva,kad nesto hocu hocu odmah sutra je vec kasno,a rezervacija je cisto zavlacenje odugovlacenje dobijanje na vremenu da dobro razmisli i pogleda jos nesto drugo pa onda su kao iskrsli neocekivani troskovi! Za to sto mi se dopada ima uvek!
2016 11 05
> Marylin: > E bravo za pinakoldau ja sam ista takva,kad nesto hocu hocu odmah sutra je vec kasno,a rezervacija je cisto zavlacenje odugovlacenje dobijanje na vremenu da dobro razmisli i pogleda jos nesto drugo pa onda su kao iskrsli neocekivani troskovi! Za to sto mi se dopada ima uvek! :D :*
2016 11 07
1 2