Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Imam osecaj da sam u zadnje vreme skroz nevidljiva na sajtu

Ne znam zasto ali u zadnje vreme bas zatisje kod mene, ne znam zasto, mozda gresim negde? Eto volela bih da cujem misljenje clanica koje su dugo na sajtu, da pogledaju moj profil i kazu da li nesto nije u redu sa mojim slikama, cenama itd Hvala unapred svakome ko se odazove na moju temu
2016 12 04
Pozdrav, leptirica! Nemam odgovor na vase pitanje buduci da sam ja od skoro aktivna na sajtu, ali eto mogu da vam iznesem neka svoja zapazanja. Gledajuci vas profil, moje misljenje ide u pravcu pozitivnih misli. Kod vas je sve u savrsenom redu, odlicno organizovano, fine slike, izuzetno povoljne cene, veliki broj pozitivnih utisaka. Ako vam je za utehu, ni kod mene nikako ne ide zeljenim pravcem, ali ne mislim vise da je to nesto licno u smislu mog profila ili garderobe ili cena, jer svaka roba ima svoga kupca i to je uistinu tako. Mislim da je globalno...da je prodaja prilicno stala...nude se razmene, ali i kada pristanete na takvo nesto, opet se retko uklope ukusi i teznje. Eto toliko od mene, a nadam se da ce vam se javiti iskusnije clanice i pomoci u razjasnjenju vasih nedoumica. Srecna prodaja i sve najbolje!
2016 12 04
Draga leptirice, nisam bas nova na sajtu, ali nisam prodavac vec samo kupac, eto iz tog ugla mogu reci da sam vise puta u pretragama nailazila na vas profil i evo opet sam pregledala sve :D Sve mi se i dopada, cene vise nego povoljne, raznovrsno, lepo opisano, savrseno uredjeno, a jos ste iz Kragujevca kao i ja. Jedino sta bih ja mogla da predlozim, jeste da otvorite jos jedan profil i podelite stvari ili da ih preuredite po velicinama i da izbacujete ponovo vec postavljene predmete, tako ja nesto uocim sto mi se pre dopalo, a onda sam i zaboravila, pa se tako podsetim. Rozi dzemper na sniranje i beli sa crnim srcima cu kupiti...za uslove kupoprodaje pisite mi u inbox :D Svako dobro i uspesnu prodaju zelim.... Jelena iz Kragujevca
2016 12 04
Ne znam imate li profil na Fejsbuku, ali na stranici ovog sajta ste juce bili clanica dana :) Tako da su Vas oni koji prate stranicu sigurno tamo zapazili pa se nadam da ce Vam to pomoci u buducnosti :)
2016 12 04
Ja iskreno ne vidim nikakav problem sa profilom, fine stvari, povoljne cene, zaista sve ok. Ali sad se traze uglavnom stvari za NG, idu slave, trosi se na poklone... I kod mene je zatisje vec duze vreme, ali proci ce, nadam se...
2016 12 04
Devojke hvala vam svima punoooo sto ste se odazvale na moju temu, drago mi je cuti da su slike ok i da su cene povoljne. Jako mi znaci sve sto ste mi rekle. Verovatno je zastoj u globalu sto se tice prodaje , bice bolje :-)
2016 12 04
> DaadaaNaanaa: > Ne znam imate li profil na Fejsbuku, ali na stranici ovog sajta ste juce bili clanica dana :) Tako da su Vas oni koji prate stranicu sigurno tamo zapazili pa se nadam da ce Vam to pomoci u buducnosti :) Imam profil na fejsu vec godinama. Nisam videla da sam bila clanica dana juce , super <3 volim ovaj sajt , cure su bas super , hvala ti sto si mi rekla :-)
2016 12 04