Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoć! Da li je neko imao ovakav problem?

Da skratim dugu priču....moja draga gospoDZa mama je poslala članici pogrešan paket što sam joj odmah javila i rekla sam joj da ga samo po prijemu vrati što je ona i učinila. E sad, dan kasnije taj paket mi se nije vratio pa je moje pitanje sledeće: da li je neko imao ovakav slučaj i kakva je procedura? Da li se taj paket tretira kao da ga je ona meni poslala i sve ide isto kao da ga je poslala iz pošte ili bi trebalo ja da odem po njega u moju poštu? Da li su ga poslali odmah ili će čekati 5 dana pa vratiti? Nije mi stigla nikakva poruka iz pošte tako da nemam blage veze kako sad to ide.... P.S. Ne insinuiram da je devojka prevarant pošto sam sigurna da nije i da ga je po prijemu uredno vratila baš onako kako je rekla
2016 12 25
Ako imate broj posiljke proverite na sajtu gde se paket trenutno nalazi.
2016 12 25
> tokanica: > Ako imate broj posiljke proverite na sajtu gde se paket trenutno nalazi. Da, ali nikakva specijalna informacija nije, mada možda i jeste nego ja nemam iskustva sa ovakvim situacijama. Evo šta piše: 22.12.2016 13:22:00 11109 Beograd 14 Prijem 22.12.2016 13:46:41 11109 Beograd 14 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema 22.12.2016 23:39:12 10200 GPC BEOGRAD - 20200 PC Novi Sad Otprema 23.12.2016 01:48:29 20200 PC Novi Sad - 21138 NOVI SAD (21138) Otprema 24.12.2016 15:26:51 21138 NOVI SAD (21138) - 20200 PC Novi Sad Ona je u petak primila/vratila paket
2016 12 25
koliko sam shvatila vaš paket se sada nalazi u Novom Sadu,verovatno u njihovoj glavnoj pošti,verovatno ćete ga dobiti u ponedeljak.
2016 12 25
> Ceca25: > koliko sam shvatila vaš paket se sada nalazi u Novom Sadu,verovatno u njihovoj glavnoj pošti,verovatno ćete ga dobiti u ponedeljak. Pa u tom slučaju super.....uh, kakva glupava zbrka! Em ću platiti duplu poštarinu zbog sopstvene greške, em sam platila poštarinu i članici za pravi paket u znak izvinjenja za neprijatnost! E tako mi i treba baš ,:) :')
2016 12 25
I ja mislim da ce da ti se vrati sutra, eventualno u utorak. A za duple ptt parice odu - parice dodju Da si ti nama ziva i zdrava! :D <3
2016 12 25
Hahhahah hvala hvala, da ste i vi meni zivi i zdravi svi! :* Iskreno vise me blam od devojke kojoj sam taj dzemper iz lutajuceg paketa obecala. Vec smo saradjivale i super je osoba, a sad ceka Godoa zbog tudje greske! Pffffff.....
2016 12 25
imala sam ja :) devojka je odbila paket i ja sam mislila da ce mi se odmah sutra vratiti, ali su mi u posti rekli da moze da prodje i do 5 radnih dana da se taj paket vrati i tako je i bilo. Jednom sam ja narucila nesto i decko je naveo pogresan grad, i njemu se paket odmah sutradan vratio kad me nisu nasli na toj adresi, ali ocito da je procedura da moze da traje i duze :)
2016 12 25
Meni se jednom vratio paket, mislim da je bilo proslo oko 6 dana. I ja sam se cudila sto ga nema, tako da samo strpljenja. Inace, meni postarina nije bila dupla, kada sam poslala bila je mnogo zbog otkupnine jer pametnica ja je pristala da posalje bez prethodne uplate, medjutim kada se vraca bude manja jer nema otkupnine.
2016 12 25
Aha, znači ipak je procedura ista kao u slučaju kada neko ne preuzme paket u roku od 5 radnih dana? Ok, bitno je da znam da bih mogla članici da kažem kada će biti dostupan. Hvala vam svima na pomoći.... :") :*
2016 12 25
> lokibg: > Aha, znači ipak je procedura ista kao u slučaju kada neko ne preuzme paket u roku od 5 radnih dana? Ok, bitno je da znam da bih mogla članici da kažem kada će biti dostupan. > Hvala vam svima na pomoći.... :") :* Tako je, mora da prodje taj period kako god, on uredno ceka u posti do isteka roka. Ne brini, stize. <3
2016 12 25
Loki, ako treba ja cu sarmirati upravnika poste u NS, jer smo vec imali "blizak susret trece vrste" :D :D :D
2016 12 25
> Valerina: > Loki, ako treba ja cu sarmirati upravnika poste u NS, jer smo vec imali "blizak susret trece vrste" :D :D :D :') :') :')
2016 12 25
> Valerina: > Loki, ako treba ja cu sarmirati upravnika poste u NS, jer smo vec imali "blizak susret trece vrste" :D :D :D Ahahahahahahahahahhaha......auh, to bih baš volela da sam mogla da vidim! Mogu misliti :') :') :') :') :') :')
2016 12 25
> lokibg: > > Valerina: > > Loki, ako treba ja cu sarmirati upravnika poste u NS, jer smo vec imali "blizak susret trece vrste" :D :D :D > Ahahahahahahahahahhaha......auh, to bih baš volela da sam mogla da vidim! Mogu misliti :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') na trenutak je imao priliku da vidi vulkan koji je "proradio" u NS - epicentar u glavnoj posti :') :') :')
2016 12 25