Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ja ne verujem :/ u soku sam

u poslednje vreme ovaj sajt je u haosu jednostavno ovaj sajt je postao kao fb za druzenje prodaja i kupovina nista ja sam u poslednjih mesec dana vise svojih podataka za uplatu poslala nego sto je ceca na svom najvecem koncertu autograma potpisala mozda je moja greska sto nikoga necu da cimam za rukav da kupi nesto ako sam dala svoje podatke i kupac ne uplacuje i ne javlja se pre bi samu sebe pojela nego sto bi poslala poruku da vidim zasto ne uplacuje i zasto se ne javlja jednostavno nemam namere nikoga da jurim a mozda one ocekuju da ih pedeset pet puta pitas zasto ne uplacuju i dali ce uopste da kupe :)
2017 02 23
> bokismoki: > > MiciZara: > > Ova umišljena vlasnica Virt butika ne samo što je bezobrazna nego je i senilna...Jedna cena pudera u naslovu druga u opisu. To su garant cene pre i posle sniženja...haha.Kapiram da prodaje slepcima pa oni razliku u ceni i ne vide.Haha > Hahahahah, oplakah > :3:3:3 Ahahahahahaha :D :')
2017 02 23
Nista nenormalno u nenormalno vreme. Mnogo se krecem svuda i odusevim se na prijatne osobe, koje se, ipak, negde nadju..dakle postoje 😅
2017 02 23
> jacaikaja: > Nista nenormalno u nenormalno vreme. Mnogo se krecem svuda i odusevim se na prijatne osobe, koje se, ipak, negde nadju..dakle postoje 😅 Poatoje naravno ali tesko dolaze do izrazaja...:)
2017 02 23
1 2