Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava sa clanicama? Nekad je bilo sve mnogo lepse na sajtu!

Ostavila sam temu u forumu "trazim" , tema glasi "ako neko trazi odredjenu haljinu" i kada se udje na temu stoji moj link sa haljinama na facebooku i na instagramu, jer sam smatrala da mogu tako da pomognem nekom ko trazi haljine jer ide sad period svadbi, matura itd.. i naravno htela da obavestim ljude da pogledaju.. da bi se nasle "one" clanice "kojima sve smeta" a koje na sajtu nisu ni godinu dana.. ne znam zasto ulaze u temu ako ne traze haljinu? Zasto uopste otvaraju temu? Svako kome treba haljina bice mu zanimljivo da pogleda tu stranicu i mozda nadje nesto za sebe.. uostalom ako sam vec pogresila sa temom nema potrebe za odmah sa negativnim komentarima i ironijom, zar to sve ne moze na lepsi nacin da se kaze npr "draga pogresila si podforum bolje obriisi zbog admina" ??? Kad treba neko da kupi nesto od Vas onda je sve "draga, zenska, mico, " itd a ovako?
2017 03 14
Ne radi se o tome da bilo kome od nas smetate lično Vi, ali pravila na ovom sajtu bi trebala da budu ista za sve. Ako je striktno naglašeno da se reklamira samo u podforumu - rasprodaja- , onda to treba svi da poštujemo. Niko se ne bi bunio da ste temu otvorili u pravom podforumu. Pogotovo što ste ovde već dugo , rekla bih po broju utisaka, trebalo bi da znate pravila sajta. Samim tim stiče se utisak da ta pravila kršite svesno u Vašu korist. Sve mi smo ovde došle da prodamo neku krpicu, kupimo drugu,razmenimo...ali pre svega bi trebalo da poštujemo pravila sajta i jedni druge. Prijatan dan moje dame ! ❤🌹
2017 03 14
P.s. Ja sam odmah posle prve clanice kad je napisala da obrisem i htela ali nazalost neuspesno, jer ulazim preko telefona i NE ZNAM kako preko telefona da obrisem nema nijedna opcija.. kad idem na kantu nece, kao da ne klikcem.. ali clanice su toliko negativne i nestrpljive jer sam ja uradila STRASNU STVAR i "strasno" sam prekrsila pravila pa ne mogu da sacekaju da je obrisem..
2017 03 14
Slazem se sa Vama, verujte koliko sam na sajtu forum uopste nisam koristila zato i nisam znala, samo hocu da kazem da clanice trebaju da budu malo prijatnije i da budu normalnije, a on odmah da se napadamo i svadjamo BEZ RAZLOGA... > MiraTinaLena2: > Ne radi se o tome da bilo kome od nas smetate lično Vi, ali pravila na ovom sajtu bi trebala da budu ista za sve. Ako je striktno naglašeno da se reklamira samo u podforumu - rasprodaja- , onda to treba svi da poštujemo. Niko se ne bi bunio da ste temu otvorili u pravom podforumu. Pogotovo što ste ovde već dugo , rekla bih po broju utisaka, trebalo bi da znate pravila sajta. Samim tim stiče se utisak da ta pravila kršite svesno u Vašu korist. > Sve mi smo ovde došle da prodamo neku krpicu, kupimo drugu,razmenimo...ali pre svega bi trebalo da poštujemo pravila sajta i jedni druge. > Prijatan dan moje dame ! > ❤🌹
2017 03 14
Opcija za brisanje već duže vreme ne radi.
2017 03 14
Eto onda nije do mene..:) > MiraTinaLena2: > Opcija za brisanje već duže vreme ne radi.
2017 03 14
> anaziv: > Eto onda nije do mene..:) > MiraTinaLena2: > > Opcija za brisanje već duže vreme ne radi. Da, nije do Vas Anaziv, tu ste u pravu ☺ ... ali isto tako svi znamo da se stave onda znakovi tipa "////////" i tema ne moze vise da se otvori... eto ukoliko to niste znali sada da znate , srdacan pozdrav
2017 03 14
samo da ispravim ovo : Ali isto tako svi koji smo duze na sajtu znamo da se stave onda znakovi tipa "////////" i tema ne moze vise da se otvori :)
2017 03 14
Hvala, ali stvarno na sajtu sam predugo ali forum koristim tek od skoro i to ne znam.. > 11Ivana11: > samo da ispravim ovo : Ali isto tako svi koji smo duze na sajtu znamo da se stave onda znakovi tipa "////////" i tema ne moze vise da se otvori :)
2017 03 14
:") eto sad i to znas .... necu da opravdavam clanice ali ih ja veruj razumem sto su ti komentarisale (cak i ja to nekad radim) , elem , x puta se ponavlja to u podforum trazim da kad vidimo nekog sa toliko pozitivnih ne mozemo da poverujemo da nije upucen :/ ali da, ono je stvarno bio jedan vid reklame .... i ne, mislim da sajt nije bio lepsi , zavisi kako ko gleda, ponavljam se opet i kazem ti da nam je veliko iznenadjenje videti nekog sa toliko utisaka da gresi.... em u podforum trazim a i u jos neke podforume koji takodje nisu za reklamu . Sve u svemu niko ne zeli ovde da se svadja :") samo svako ima pravo izneti misljenje a drugo je to sto svako od nas ima razlicit pristup kad su ovakve stvari u pitanju....
2017 03 14
Da ali eto vidis kako si ti sve to napisala normalno i lepo, bez tenzije i ljutnje sto sam pogresila,ja sam ocekujem to od svih clanica, ovde smo sta vise i pored toga sto zaradimo i kupimo i da ostvarimo nova poznanstva, bar ja.. dosta devojka sam upoznala ovde i drage su mizz> 11Ivana11: > :") eto sad i to znas .... > necu da opravdavam clanice ali ih ja veruj razumem sto su ti komentarisale (cak i ja to nekad radim) , > elem , x puta se ponavlja to u podforum trazim da kad vidimo nekog sa toliko pozitivnih ne mozemo da poverujemo da nije upucen :/ ali da, ono je stvarno bio jedan vid reklame .... > i ne, mislim da sajt nije bio lepsi , zavisi kako ko gleda, ponavljam se opet i kazem ti da nam je veliko iznenadjenje videti nekog sa toliko utisaka da gresi.... em u podforum trazim a i u jos neke podforume koji takodje nisu za reklamu . > Sve u svemu niko ne zeli ovde da se svadja :") samo svako ima pravo izneti misljenje a drugo je to sto svako od nas ima razlicit pristup kad su ovakve stvari u pitanju....
2017 03 14
Kakvo je to prozivanje sa screen shotovima ? Sta sam ti lose rekla osim istine i ako ne postavim kez odmah mislis da sam te napala . Ne tripuj se i nemoj da se pravis pametna i da provlacis moje ime po forumima bez razloga . Niko ti nije rekao nista lose ,prihvati savet i teraj dalje ako zelis ako ne , problem je tvoj . Ja se nikome ne ulizujem sa micko ,cicko pa ni tebi .
2017 03 14
> anaziv: > Da ali eto vidis kako si ti sve to napisala normalno i lepo, bez tenzije i ljutnje sto sam pogresila,ja sam ocekujem to od svih clanica, ovde smo sta vise i pored toga sto zaradimo i kupimo i da ostvarimo nova poznanstva, bar ja.. dosta devojka sam upoznala ovde i drage su mi.. ja sam tvoju temu vec videla juce u podforum trazim, i ja bih sigurno isto reagovala kao i one ali nisam htela jer sam videla da su vec one napisale... ali opet nije ni sad lepo sa tvoje strane bilo da ih sve isprozivas jer svi imaju pravo da komentarisu na forumima jer su forumi javni , sve u svemu ponavljam se opeeeet x-) ja sam se davno za jedan dan u rasprodajama reklamirala umesto jednom 2x pa sam bila blokirana mesec dana ali opet nisam javno nikog prozivala ...
2017 03 14
Ako nekoj osetljivoj i nežnoj duši smetaju ironija, napadi i želi da ovim sajtom vlada srećna, prijatna i pozitivna atmosfera lepo neka poštuje pravila i sve će biti super.
2017 03 14
E pa ovo je vec prevrsilo svaku meru! 4 godine sam na ovom sajtu, nema veze s utiscima! Nismo te prevarile pa da tek tako objavljujes skrinsotove, pritom kriva si! Ovde su pravila ista za sve, tako da nemoj da se prenemazes, nego obrisi temu. Sve kao niste znale za pravila, ma nemojte.... 😏
2017 03 14
1 2 3 4