Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava sa clanicama? Nekad je bilo sve mnogo lepse na sajtu!

> NatySd: > E pa ovo je vec prevrsilo svaku meru! 4 godine sam na ovom sajtu, nema veze s utiscima! Nismo te prevarile pa da tek tako objavljujes skrinsotove, pritom kriva si! Ovde su pravila ista za sve, tako da nemoj da se prenemazes, nego obrisi temu. Sve kao niste znale za pravila, ma nemojte.... emoji unicode: 1f60f Za ovu temu moze da se leti sa foruma vrlo lako .
2017 03 14
Pa dobro bre ljudi, pogresi covek, i ja sam par godina na sajtu pa sam dobila 2 negativne od adminke zbog promasene teme za reklamiranje. Stavila sam u podforum'rasprodaje' temu a trebala sam u onaj podforuum'rasprodaje' skroz dole 😂 nema potrebe za tenzijom, bitno je da niko nije prevaren. Clanica jeste pogresila al nikog nije nasamarila nit je prevarant, sto je daaaaleko bitnije na ovom forumu 😊 P.s. Ne ulazim u konflikte ✌️😁
2017 03 14
Marijabor Hvala na razumevanju! Konacno da neke moze da razume da sam pogresila 🙈 Nisam toliko bila na forumima ali ocigledno da njime vladaju clanice koje jedva cekaju da se svadjaju, i koje su dokone! Ponavljam MALO VISE RAZUMEVANJA, malo vise LEPIH RECI, malo bez tenzije i IRONIJE i sve ce biti lepse, ne samo na krpicama, vec i u Vasim zivotima, sve dok budete takve, necete biti dovoljno srecne!
2017 03 14
> MarijaBor: > Pa dobro bre ljudi, pogresi covek, i ja sam par godina na sajtu pa sam dobila 2 negativne od adminke zbog promasene teme za reklamiranje. Stavila sam u podforum'rasprodaje' temu a trebala sam u onaj podforuum'rasprodaje' skroz dole 😂 nema potrebe za tenzijom, bitno je da niko nije prevaren. Clanica jeste pogresila al nikog nije nasamarila nit je prevarant, sto je daaaaleko bitnije na ovom forumu 😊 > P.s. Ne ulazim u konflikte ✌️😁 Ne mora da proziva po forumu ako je njena greska neka cuti onda
2017 03 14
Nije bilo ironije dok je ti nisi napravila ovde .
2017 03 14
Natysd, izvini sto sam pogresila da si 4 godine na sajtu, po utiscima bih rekla da si malo, ali kakav pristup imas prema clanicama ne cudi me da si zaista 4 godine a da imas 33 utisaka.. u svakom slucaju izvini ako sam te ostetila i naljutila sto sam pogresno napisala temu.
2017 03 14
P.S. Procitajte sta sam napisala u ovoj temi, na Vas se nista nije odnosilo jer ste mi vi normalno napisali da sam pogresila i da obrisem bolje da me ne bi Adminka blokirala. > TinaAdamovic: > Nije bilo ironije dok je ti nisi napravila ovde .
2017 03 14
Nemoj onda da postavljas screen shot gde sam ja , ako smatras da sam normalno napisala !
2017 03 14
Screenshoot sam komentar od devojke ispod ali se samo moj odgovor na tvoj komentar kao sto mozes da vidis, zaista na tebe nisam mislila.
2017 03 14
Ja sam samo previse iskrena, nisam folirant i borac sam za pravdu. Da li sam te prevarila? Nisam. Da li sam te vredjala? Nisam. Nema potrebe da objavljujes skrinsotove jer, ponavljamo, gresku si ti napravila. Ne poznajem te i nemam nista licno protiv tebe. Zena sa preko 300 utisaka bi trebalo da zna sva pravila ovog sajta, bas zbog toga sto je toliko dugo ovde i toliko saradnji imala, ako vec pricamo o utiscima. Molim te da zatvoris temu... Samo da znas da mnogi ovde "vrebaju" iz coskova i ne pojavljuju se javno, te ako budes blokirana na forumu, ne znaci da smo te mi prijavile. I nakon prve ukazane greske na prethodnoj temi trebalo je odmah da zatvoris temu simbolima /////. Eto sad znas :) pozdrav
2017 03 14
Promenom dizajna sajta nisu promenjena pravila foruma. Onaj ko nije znao, ili bolje rečeno, nije poštovao, dok je bio stari dizajn i mnogo veća aktivnost na forumu, neće ih ni sada poštovati. 8-) 8-) Tvrditi da je nekada na sajtu bilo mnogo lepše, sa čime se u potpunosti slažem, a posle reći da forum nije posećivan... Malo je kontradiktorno. :') Trebalo te je lepo obavestiti da kršiš pravila sajta, a onda je trebalo da ti obrišeš teme, i izviniš se. Ako želiš ponovo lepu atmosferu na forumu, otvori neku lepu temu, ne pozivaj na svađu i ne reklamiraj se u pogrešnim podforumima.. Ova tema je bolja reklama od onih 4 koje si juče postavila. :') :') :')
2017 03 14
> cath95: > Promenom dizajna sajta nisu promenjena pravila foruma. > Onaj ko nije znao, ili bolje rečeno, nije poštovao, dok je bio stari dizajn i mnogo veća aktivnost na forumu, neće ih ni sada poštovati. 8-) 8-) > Tvrditi da je nekada na sajtu bilo mnogo lepše, sa čime se u potpunosti slažem, a posle reći da forum nije posećivan... Malo je kontradiktorno. :') > Trebalo te je lepo obavestiti da kršiš pravila sajta, a onda je trebalo da ti obrišeš teme, i izviniš se. > Ako želiš ponovo lepu atmosferu na forumu, otvori neku lepu temu, ne pozivaj na svađu i ne reklamiraj se u pogrešnim podforumima.. > Ova tema je bolja reklama od onih 4 koje si juče postavila. :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2017 03 14
Da bilo je mnogo lepse na sajtu, samom sajtu nisam mislila na forum...vec su devojke bile prijatnije i nije bilo toliko negativnih ocena, a sada vidim da je tako i na forumu.. meni je stiglo pet poruka u inbox od razlicitih clanica da me podrzavaju i da se na forumima uvek iste devojke javljaju da bi svadjale i nalazile zamerku i da ne obracam paznju na vas.. verovatno nijedna nece ovde da pise to jer zna da bi dobila linc od pojedinih! Opustite se, tema u pogresnom forumu je obrisana tako da cete veceras moci lepo da spavate.. ☺️
2017 03 14
Trebalo bi i ovu temu obrisati....
2017 03 14
Jel sam i ovu temu stavila u pogresan podforum ili?
2017 03 15