Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje ne odgovaraju na poruke

Ja sam poslala devojci poruku u vezi papuca,i videla sam da je ulazila i ubacivala nove predmete na sajt ali ne daj Boze da mi odgovori na poruku ,:( Uzas ,sta reci clan je upisan kao marijadimic.
2024 09 19
Članica kyaaom. Pre osam dana sam joj uplatila predmet, uopšte se ne javlja. I prethodno se kom unikacija razvlačila, navodno joj ne stižu obaveštenja, imam u vidu i nepredviđene okolnosti, ali ovo zaista nije u redu... osim broja računa i imena nemam druge njene podatke, vidim da su joj ocene pozitivne, ali ipak bih bila zahvalna ako mi neko ko je još sarađivao sa njom prosledi br. telefona. <3 Ili ako znate, postoji li neka služba same stranice kojoj se možemo obratiti?
2024 10 18
https://mojekrpice.rs/kyaaom-325848 Ne bih da prijavljujem ili dajem negativnu ocenu.
2024 10 18
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ca299d522ae0821f8f766b6d9448223e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9c914b8e7320079e400af6f93b0f70bc.jpg)
2024 11 06
> Buba65: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ca299d522ae0821f8f766b6d9448223e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9c914b8e7320079e400af6f93b0f70bc.jpg) Zna li ko jeli ova članica normalna?
2024 11 06
postavila sam isto pitanje, jer clanica ne odgovara na trecu poruku. vrlo ruyno, nevaspitano i neprofesionalno. ya ovo bi trebao da se uvede negativan utisak, ili da se ti profili nekako taguju
2024 11 30
Mene u poslednje vreme fascinira manjak odgovora od članica koje prodaju skuplju stvar, recimo od 10000din, konkretno montone. Do sada sam dobila samo jedan ofrlje odgovor, tako da odustajem do daljnjeg x-) ima ih i u radnjama na sniženju, dodam par hiljada i kupim nov bez ovog maltretiranja.
2025 02 05
Vidim da je stara tema, ali evo ja sam poslala poruku na tri oglasa da bi kupila nesto ni na jedan ne odgovaraju, s’ tim da mi je na prvi oglas devojka odgovorila, dogovorile se da mi posalje, ja dala podatke i nista, ni paket ni odgovor dalje…
2025 02 13
Da budemo fer, budimo svesni da trenutno ne radi najbolje obaveštenje na email, kada dobijete MK poruku. tako da, ako članica nema naviku da se loguje na MK, postoji šansa da nema načim da bude obaveštena da je dobila poruku :(
2025 02 14
Nesto ne rade poruke...i ja imam problema da posaljem poruku. Ovde radi ali slanje poruka drugima ne funkcionise samo vrti do beskonacnosti...Pokusala sam vise puta i uvek isto...Ima li neko da reaguje na to?
2025 02 15
Obicno, kada mi se tako vrti u beskonacnost, osvezim stranicu i pokusam ponovo, tada uspe
2025 03 13
tako i ja
2025 04 01
Dobar dan svima. Ja kao redak muškarac na ovom forumu moram da se upišem u ovu temu, ali iz drugog ugla, tj. ugla prodavca. Većina članica kupaca je stvarno vrlo korektna, pošto imam broj telefona u svakom oglasu, većina me i okrene i dogovor je u par rečenica. Ima i retkih kako ih je neko nazvao ovde "pokondirenih tikvica", vrlo lep naziv :) Te devojke, žene se raspituju za predmet i pošalju mi poruku, nebitno šta je, uglavnom ni ne pročitaju moj profil, često ne pročitaju ni opis predmeta, bukvalno tek da pošalju poruku. Ja odgovaram instant čim sam pri Internetu, očekujući njihovu reakciju na moj odgovor, potvrdu. I onda ništa. Pratim da se redovno loguju na sajt, ali ne odgovaraju. Ja im pošaljem opet poruku za potvrdu, onda i dalje ništa... I nikad ne odgovore. I šta reći? Vaspitanje se uči u porodici, ove individue su verovatno ovako naučene da su princezice koje ne treba da se udostoje ni na 30 sekundi da napišu odgovor. Toliko. Pozdrav svim korektnim članicama :)
2025 04 06
Koliko vidim, ova tema je davno otvorena, ali je i dalje aktuelna. Znači, ništa se nije promenilo. :D Ja ovde češće kupujem, znam da sajt ne radi dobro i da neki članovi ne proveravaju redovno poruke, ali koliko je onih koji neće da odgovore kad pitam za dužinu predmeta iako su se u međuvremenu logovali. Nisam "raspitivač", čim dobijem dimenzije, uporedim i potvrdim da li odgovoara ili ne. Ako ja kao prodavac mogu sve detaljno da izmerim (čak i za predmete koji su na poklon), može i prodavac meni da odgovori na jedno pitanje. Za mene je to nevaspitanje i izražavanje nepoštovanja, ali ne možemo nikoga prevaspitati ako nisu naučeni kod kuće. Mogu samo da im poželim da ne prodaju predmet. :')
2025 06 07
> peschici: > Koliko vidim, ova tema je davno otvorena, ali je i dalje aktuelna. Znači, ništa se nije promenilo. :D Ja ovde češće kupujem, znam da sajt ne radi dobro i da neki članovi ne proveravaju redovno poruke, ali koliko je onih koji neće da odgovore kad pitam za dužinu predmeta iako su se u međuvremenu logovali. Nisam "raspitivač", čim dobijem dimenzije, uporedim i potvrdim da li odgovoara ili ne. Ako ja kao prodavac mogu sve detaljno da izmerim (čak i za predmete koji su na poklon), može i prodavac meni da odgovori na jedno pitanje. > Za mene je to nevaspitanje i izražavanje nepoštovanja, ali ne možemo nikoga prevaspitati ako nisu naučeni kod kuće. Mogu samo da im poželim da ne prodaju predmet. :') Koliko je clanica koje bahato ulecu u inbox, onih koji pitaju za dostupnost pa kad dobiju potvrdan odgovor samo ispare. Onih koji traze odredjene mere pa kad im se izmeri, ne kazu ni ''hvala, ali ne odgovara'' vec cute. Onih koji ne citaju opis profila i uslove prodavca..Za mene je to nekultura i nevaspitanje takodje.
2025 12 20
1 2 ... 23 24 25