Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Fascinirana sam

Pa dobro, stvarno ne znam koliko sad košta roba kod Kineza ali Zaru, Mango i slične middle class brendove volim jer za podnošljive sume novca pronađem lepe modele. Posebno u Zari-krojevi su super i kvalitet je super za te parice!
2017 07 10
Bilo bi lepo kada bi zaista sve moglo proci kao razonoda i kada bi postojalo medjusobno postovanje,ali nazalost ovde je mnogo nekulturnih,samozivih ljudi sa nekolegijalnim ili neprofesionalnim stavom.Sa druge strane naravno ima i onih sjajnih ali teme pokrecemo u nadi da ce neko uvideti svoje greske,promeniti pristup,saznati sta odbija kupce ali avaj,neko nazalost ne vidi ni prst pred nosom a kamoli konstruktivnu kritiku.
2017 07 10
> lokibg: > Pa dobro, stvarno ne znam koliko sad košta roba kod Kineza ali Zaru, Mango i slične middle class brendove volim jer za podnošljive sume novca pronađem lepe modele. Posebno u Zari-krojevi su super i kvalitet je super za te parice! Kinezi se izbezobrazili :) Gotovo sve te brendirane stvari su manje-vise pristupacne svakom potrosacu,evo sad su recimo jakne,mantili do 2500,farmerice ili pantalone od 700-1500 din,dzempercici od 500-1000 din,haljine od 500-2500 (zavisi od radnje i modela ali uglavnom to su cene koje vidjate i na sajtu za polovne stvari)..
2017 07 11
A zasto smeta ako je napisano koliko je placena stvar? Meni je to npr. bitno.Ako vidim da neko drzi polovan dzemper za npr.1500, a napise da je placen 1890, jasno je kao dan na koji nacin ta osoba kao prodavac formira cenu, i ne bih kupovala kod takve osobe, jer ne smatram da je to realna cena... Ako je u kombinaciji i opis tipa "Nije mi cilj da zaradim", onda pogotovo. Za parfeme npr. volim da znam gde su kupljeni. To moze da ima i dobre strane :) Sto ljudi, sto cudi. Nista licno, ali na forumu svaki dan osvane tema sta kome smeta, a toliko nas je da je prosto nemoguce svakom ugoditi. Ima nas raznih, nekom prodje, nekom ne.. Uvek bilo..
2017 07 11
> 80088: > > lokibg: > > Pa dobro, stvarno ne znam koliko sad košta roba kod Kineza ali Zaru, Mango i slične middle class brendove volim jer za podnošljive sume novca pronađem lepe modele. Posebno u Zari-krojevi su super i kvalitet je super za te parice! > Kinezi se izbezobrazili :) Gotovo sve te brendirane stvari su manje-vise pristupacne svakom potrosacu,evo sad su recimo jakne,mantili do 2500,farmerice ili pantalone od 700-1500 din,dzempercici od 500-1000 din,haljine od 500-2500 (zavisi od radnje i modela ali uglavnom to su cene koje vidjate i na sajtu za polovne stvari).. Kinezi su haos!!! Teksas sorts 2200din isto kao u Bershki ili New Yorkeru.. Pa sigurno necu za te pare uzeti kineski!! Haljine isto ima i za 700 a ima i za 2500.. Nisu normalni! A iskreno sta god sam tamo kupila brzopleto i onako samo da nesto kupim nikada nisam obukla 😂😂😂
2017 07 11
> 80088: > Ok rezonovanje ali mi se cini da je neke i blam da pitaju za popust-meni se desilo da pitam ali nije odobren i maltene sam prestala da ga trazim,nego se vodim cenom koja pise.Pa mozda tako i nesto propustim,ne kupim jer me ta upisana cena odbila a ja nisam pitala za snizenje.Sa druge strane ne bih nikada trazila popust na nesto sto kosta 250-300 din,ako je to nekome mnogo(al opet zavisi sta je u pitanju,da li garderoba,nakit,osteceno,neosteceno...)pa onda bolje da pita da mu se pokloni ali ako mu zaista treba. > Da me pogresno ne shvatite ima ovde i onih koji hoce da stvar dobiju gotovo za dzabe a onda tu istu preprodaju po nekoj zescoj ceni. > Poklanjam zato samo ono sto smatram da bi nekome koristilo a meni dzedzi bzv,a ako je neko socijalni slucaj rado cu pomoci ali ne zelim da me neko magarci. :-P Ima svakakvih pa i tih sto traze popust i ako je nesto 300din. Npr.ja sam vestacke trepavice prodavala za 300din a devojka me pitala da li moze za 150din.. Eto dala sam joj jerm mi je zao da odbijem i ne znam u zivotu bas da kazem "Ne" ali eto.. Od tada stavim malo vecu cenu i spustim za koliko sam htela da prodam. Mene nije blam da pitam za popust jer i mene uvek pitaju a i kao sto rekoh vodeci se svojom politikom pokusam pa kako bude jer i ja tako odredjujem cene za prodaju.. Racunajuci da ce se traziti popust. Takodje i ja poklanjam stvari koje mi dugo stoje na profilu ili ih prosto poklonim uz kupovinu i na taj nacin mozda nekog i prijatno iznenadim :) Svakako ne brine me mnogo sta drugi rade ovde osim onih sto varaju,a kad vidim da neko prodaje polovne farmerke za 1000din kobajagi fabricki pocepane a vidi se da su iznosene bas bas i pocepane od nosenja samo se nasmejem i ne verujem :) Smesne su mi i kineske majice po 1000din koje sam ja kupovala za 350din... Ali kaze se da svaka roba ima svog kupca tako da ne vredi se bas mnogo sekirati i brinuti oko toga :) Ne mozemo mi tu nista 😃
2017 07 11
Mene,licno,bas briga koliko je ko koju stvar platio,jer mi to nije nije nikakvo merilo,pogotovo sto moze da napise da je placeno troduplo sluplje a da zapravo to nije istina,a i uostalom i da jeste pa njen je problem,clanice, sto je nekada toliko taj artikal platila,ocigledno se zasitila pa ga preprodaje a ta koja kupuje jedino sto joj je korisno da zna jeste da se ne zaleti i da licno poznaje trzisne cene. :) Cinjenica je da se mnoge stvari nece promeniti na sajtu,ali opet namera je istaci da ipak ljudi treba da se malo vrate u realnost,da postuju druge ako ocekuju da budu ispostovani,da shvate da je cilj,koliko ja znam,sajta da se roba koja bzv stoji preproda po pristupacnim cenama jer se stvari vode kao uglavnom polovne-ovo je ipak neka vrsta second hand-a a ne shoping mol ili napumpani butik :)
2017 07 11
Meni bukvalno svaka stvar koja je postavljena na profilu je visak..ili veliko ili mali ili nije moj fazon..svaku cenu koju sam postavila je simbolicna da bi nesto upisala par puta sam i otvarala temu predlozite cenu i stvar je vasa.odgovorim na svaku poruku razmene popuusti sve mozeeee...i nemojte da se raspravljateeee,opustenooo 😘😘😘
2017 07 11
> 80088: > Mene,licno,bas briga koliko je ko koju stvar platio,jer mi to nije nije nikakvo merilo,pogotovo sto moze da napise da je placeno troduplo sluplje a da zapravo to nije istina,a i uostalom i da jeste pa njen je problem,clanice, sto je nekada toliko taj artikal platila,ocigledno se zasitila pa ga preprodaje a ta koja kupuje jedino sto joj je korisno da zna jeste da se ne zaleti i da licno poznaje trzisne cene. :) > Cinjenica je da se mnoge stvari nece promeniti na sajtu,ali opet namera je istaci da ipak ljudi treba da se malo vrate u realnost,da postuju druge ako ocekuju da budu ispostovani,da shvate da je cilj,koliko ja znam,sajta da se roba koja bzv stoji preproda po pristupacnim cenama jer se stvari vode kao uglavnom polovne-ovo je ipak neka vrsta second hand-a a ne shoping mol ili napumpani butik :) E takoje.. Bravo 😊😊
2017 07 11
Postavljam oglas. Može li neko da mi objasni šta je naslov radnje?🙄
2018 01 29
Kako joj se isplati kupovati vestacke trepavice za 150 a gde je jos i na to ptt Stvarno ne kapiram 😚😂
2018 02 13
1 2