Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ako se ne proda, bacam?

I meni se jedna žena javila kad sam poklanjala neki nakit,sa pričom da je sama sa ćerkama,i da joj poklonim još šta imam kad već šaljem paket a šta mi ne treba,jer nema dinara,poklonila sam joj 2 majice bukvalno nove,i ogroman debeli džemper zimski. Sto sam mogla da prodam da sam htela! A o čemu se tačno radi,da nije prevara,lazov? Još sam se ja oko te njene poruke potresla sat vremena po kući sam tražila šta da joj poklonim,tako me je rastuzila njena poruka. Plava16 pošalji mi link njenog profila u privatnoj poruci.
2017 11 08
Blef. Coool otrcan marketinski tik za brzinsko oslobadjanje robe :) p.s. ne bih nasedala jer sam osecala zalost prema cool koznoj, ok eko koznoj jakni bajlerki i za malo da predlozim cenu, sto je clanica i trazila a ostecenje je lako prekriti recimo prishivacm ili laznim krnom....tako da je besmisleno bacati robu kada i takvu bi i kupile a da ne spominjem da idu u Cvevni krst ( mada su i oni probirljivi) ali sa ukrasavanje mogu da prodju. Budimo kreativne humane 8-) Vaza, Alex
2017 11 08
Na žalost Crveni krst kod nas nema tu ulogu koju bi trebao da ima.Moje iskustvo s njima je očajno.Pre sam se često selila,naravno tada uvek pravite čistke,pogotovu kad idete stalno u manji stan.Odnela sam brdo stvari,hemijski očišćene,dakle i na to sam dala pare,da bih dobila odgovor da neke od tih stvari im ne trebaju :o . Dakle baciti ne nikako,a i bacanjem će neko pokupiti.Moja logika je zašto NEKO,ako u svom okruženju imamo ljude kojima to treba. Što se tiče samohrane majke koju sam u predhodnom postu spominjala,uopšte neću da ulazim u to da li je istina ili nije.Članica preuzme sve pakete,ne prodaje na ovom sajtu,a i da prodaje,menja,pa šta....Bila sam u situaciji da imam mnoooogo,pa sam došla u situaciju na nemam uopšte.Život je to,malo gore,malo dole i zato ne dovodim u pitanje istinitost.
2017 11 08
I ja bih link clanice u poruci. Dosta toga sam poslala takodje clanici sa 4 cerke, ali svakako ce se naci i za njih, posto i ja imam 3 cerke razlicitih uzrasta, pa od nas 4 uvek ima ocuvane i lepe garderobe i za druge. Svakako, ne zna se unapred da li se i kad mozemo naci u losoj finansijskoj situaciji. Ako imamo trenutno, ne znaci da cemo imati doveka, pa je lepo proslediti nekome kad mozemo i obradovati ga.
2017 11 08
Da li neka od vas zna licno osobu, porodicu, bilo koga kome su potrebne stvari, nekako mi je lakse kada znam da ce stvarno otici u prave ruke? :")
2017 11 09
1 2