Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam uzas jedan sta sam dobila

Ovako .kupila sam kaput od clanice koji je navela u opisu da je bez ostecenja..Ljudi dobila sam izusivan fali dugme pocepan iznosen prljav od pranja ostecena tkanina uzas jedan..a evo I dokaza
2017 12 15
Navedi link od clanice da znamo ko je u pitanju ne bi li se jos nekom ponovilo! Zao mi je sto si tako prosla,negativan utisak k'o kuca!!!
2017 12 15
Пријави обавезно!
2017 12 15
Poslala sam sliku jel nemogu preko tel posaljem link
2017 12 15
Da li si je pitala naknadno da li ima nekih ostecenja? Koja je bila cena? Npr ja sam vec tri puta dobila mahom ostecene stvari, ali cena je bila takva da me je prosto bilo sramota da bilo sta kazem. :) Koliko para toliko muzike. :D A i nista sto se ne da srediti. Naravno, ako je u tvom slucaju bila veca suma novca, onda bar ostavi profil clanice sa znamo o kome se radi.
2017 12 15
Ovako postovana citaj redom eto njen opis kaputa..Dalje u pitanju je bilo 1500 pa mi spusti na 1300 pa posle par minuta stavi cenu kaputa na 1000 din I pusti poruku ako hocete mogu jos spustim da mi bezveze nestoji I kupim ga za 1000..nije rec o novcu vec o lazi I prevari...Ako ste vi jedna od tih koja podrzava ovakve onda andjeonametli je upravu da ovde niko nista neradi po pitanju prevaranata...link opet kazem nemogu ostaviti jel nemoze sa tel zato imate fotografiju njenog prof gaga-93-ja
2017 12 15
> Gaga_93_JA: > Da li si je pitala naknadno da li ima nekih ostecenja? > Koja je bila cena? > Npr ja sam vec tri puta dobila mahom ostecene stvari, > ali cena je bila takva da me je prosto bilo sramota da bilo sta kazem. :) > Koliko para toliko muzike. :D > A i nista sto se ne da srediti. > Naravno, ako je u tvom slucaju bila veca suma novca, onda bar ostavi profil clanice sa znamo o kome se radi. Zasto da me bude sramota da kazem za nesto sto je neko izvadio iz smeca i uvalio meni ? I radi se BAS o novcu . Zasto da me neko prevesla za moje novce bez obzira na iznos. Nema potrebe da se cuti ni za najmanju sitnicu .Dosta je bre prevaranata i uvaljivanja ovde i dosta je podrske svoj toj bagri !
2017 12 15
Ako si u opisu navela da je bez ostecenja I td onda takav I treba da posaljes..prikrivanje ovakvih poput ivana065 kazete dobijali ostecenje?Dali ste vi pitali dali je osteceno?Takve nastavljaju dalje I to nije lepo..Prodaju se za sitne pare..Ajd ok usiveno na jednom mestu ali ne to je na vise mesta I plus na dva pocepano plus prljavo jojjj uf bre krzno na kapi ucebano puno crne kose u njoj ajojjj muka mi vise pricam dalje
2017 12 15
> sladja014: > Ovako postovana citaj redom eto njen opis kaputa..Dalje u pitanju je bilo 1500 pa mi spusti na 1300 pa posle par minuta stavi cenu kaputa na 1000 din I pusti poruku ako hocete mogu jos spustim da mi bezveze nestoji I kupim ga za 1000..nije rec o novcu vec o lazi I prevari...Ako ste vi jedna od tih koja podrzava ovakve onda andjeonametli je upravu da ovde niko nista neradi po pitanju prevaranata...link opet kazem nemogu ostaviti jel nemoze sa tel zato imate fotografiju njenog prof gaga-93-ja Postovana, nema potrebe za takvim komentarima. Ja ne sudim o Vama. Samo kazem sta je u mom slucaju bilo u pitanju, i da ja npr za 500din sigurno necu praviti problem sto sam dobila kaput koji je rasiven na 3 mesta, usicu ga i resiti problem sto bezbolnije. Naravno da ne podrzavam prevare i lazi. Niti sam Vas sa bilo kojom recenicom uvredila. Vec za 1000dinara bih se i ja mozda osetila ostecenom. :)
2017 12 15
I nema tu sta da se pita za ostecenja .Ostecenja treba da budu navedena u opisu proizvoda ,ne da ja pitam za to . Ko ne navede ostecenja jos u opisu taj je PREVARANT
2017 12 15
A da po meni nema sumnje da se radi o fotosopu slika je u oglssu kao sto vidite prelepa nasminkana za medalju..
2017 12 15
Prijavi adminu obavezno!
2017 12 15
> TinaAdamovic: > I nema tu sta da se pita za ostecenja .Ostecenja treba da budu navedena u opisu proizvoda ,ne da ja pitam za to . Ko ne navede ostecenja jos u opisu taj je PREVARANT Da upravu si..o tome I ja pricam clanici koja kaze da moram da pitam dali je ostecen..Al ok ovde se neki podrzavaju medjusobno...e zato sam pocela dobro da pamtim clanice
2017 12 15
> sladja014: > > TinaAdamovic: > > I nema tu sta da se pita za ostecenja .Ostecenja treba da budu navedena u opisu proizvoda ,ne da ja pitam za to . Ko ne navede ostecenja jos u opisu taj je PREVARANT > Da upravu si..o tome I ja pricam clanici koja kaze da moram da pitam dali je ostecen..Al ok ovde se neki podrzavaju medjusobno...e zato sam pocela dobro da pamtim clanice Tako je . Ovamo stave slike nafurane i nove ...a u stvari se prodaje djubre iz kontejnera . Naravno da se podrzavaju medjusobno kada muljave ,varaju i kradu . Ti se uglavnom drze skupa .
2017 12 15
.
2017 12 15
1 2 3 4