Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam uzas jedan sta sam dobila

Eto, nesto moze da se resi i na lep nacin. Bas mi je drago 😊
2017 12 16
> jacaikaja: > Eto, nesto moze da se resi i na lep nacin. Bas mi je drago 😊 Htela sam samo obavestim I druge clanice ali ode tema malo nakrivo :D
2017 12 16
Rece u opisu da ima dva pa zato prodaje...ko zna taj kakav je...mozda ih je pri pakovanju pomesala ... x-) x-)
2017 12 16
> TatjanaMikulic: > Rece u opisu da ima dva pa zato prodaje...ko zna taj kakav je...mozda ih je pri pakovanju pomesala ... x-) x-) :-)da moguce
2017 12 17
Ja bih joj to fino spakovala i vratila,a ona ako je pametna vratila bi novac. A moj je stav da sve kupujem licno preuzimanje sem ako ima etiketu.
2017 12 17
> mojoglas: > Ja bih joj to fino spakovala i vratila,a ona ako je pametna vratila bi novac. A moj je stav da sve kupujem licno preuzimanje sem ako ima etiketu. Hoce ona je napisala da vrati novac a ja opet da placam ptt I sta ja radim onda gde sam tu ja platila ga 1000 +ptt preko 300 din.I sad opet da ga vratim I platim ptt I gde sam tu ja...Lepo mi je uvalila
2017 12 17
A da jojjjj sad sam videla ima jos jedno ostecenje na kaputu progoren je kao od cigarete..
2017 12 17
Majko mila,kakva ptt sve treba da pokrije...ispada da si ipak platila onda pola nazovi" kaputa" ako platis opet postarinu...ma hajde molim te,svi mudri nesto ovih dana.😠😠 2* 240 din...nije za zanemariti
2017 12 17
> kiki81: > Majko mila,kakva ptt sve treba da pokrije...ispada da si ipak platila onda pola nazovi" kaputa" ako platis opet postarinu...ma hajde molim te,svi mudri nesto ovih dana.😠😠 2* 240 din...nije za zanemariti Pa pola sam I dobila izgleda :-)mislim na po kaputa Ptt nije bio 240 nego trista I nesto nzm sad tacno..
2017 12 17
Neka ti posalje nesto za iznos sto te je ostetila, tako bi bilo u redu
2017 12 17
> jacaikaja: > Neka ti posalje nesto za iznos sto te je ostetila, tako bi bilo u redu Ma hvala joj neka ga u zdravlju potrosi...
2017 12 17
Problem resen, stavi u naslov teme crtice, pa da brisemo 😉
2017 12 19
> jacaikaja: > Problem resen, stavi u naslov teme crtice, pa da brisemo 😉 Kako mislite resen.Nije nista reseno..Ja kada sam rekla da mi se neisplati da ponovo vracam kaput I placam opett ptt ona vise neodgovara..Nebrisem nista neka stoji dok admin neobrise I nek vide ostale clanice da nenasednu kao sto sam I ja..
2017 12 20
A sad je obrisala oglase..Gardarober joj prazan..
2017 12 20
Ovde nikad nije dosadno
2017 12 20