Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam uzas jedan sta sam dobila

> sladja014: > > TinaAdamovic: > > I nema tu sta da se pita za ostecenja .Ostecenja treba da budu navedena u opisu proizvoda ,ne da ja pitam za to . Ko ne navede ostecenja jos u opisu taj je PREVARANT > Da upravu si..o tome I ja pricam clanici koja kaze da moram da pitam dali je ostecen..Al ok ovde se neki podrzavaju medjusobno...e zato sam pocela dobro da pamtim clanice Teorije zavere su krenule. Lepo sam napisala da ne podrzavam nikoga. Ne znam ni ko je clanica niti me zanima. Nije mi jasno zasto Vam odmah takve stvari padaju na pamet. Ovde vise ne sme ni da se iznese svoje misljenje. :)
2017 12 15
> Gaga_93_JA: > > sladja014: > > > TinaAdamovic: > > > I nema tu sta da se pita za ostecenja .Ostecenja treba da budu navedena u opisu proizvoda ,ne da ja pitam za to . Ko ne navede ostecenja jos u opisu taj je PREVARANT > > Da upravu si..o tome I ja pricam clanici koja kaze da moram da pitam dali je ostecen..Al ok ovde se neki podrzavaju medjusobno...e zato sam pocela dobro da pamtim clanice > Teorije zavere su krenule. > Lepo sam napisala da ne podrzavam nikoga. Ne znam ni ko je clanica niti me zanima. Nije mi jasno zasto Vam odmah takve stvari padaju na pamet. > Ovde vise ne sme ni da se iznese svoje misljenje. :) Ko se tebi obratio izvini ?
2017 12 15
Vidim da se osecas prozvano . Zna se ko se oseca prozvano ako cemo vec tako
2017 12 16
Pa lepo je napisala * Bez tragova ostecenja* Dakle ,prikriveni tragovi ostecenja ... :')
2017 12 16
> Icka89: > Pa lepo je napisala * Bez tragova ostecenja* Dakle ,prikriveni tragovi ostecenja ... :') Bas tako :D
2017 12 16
> TinaAdamovic: > Vidim da se osecas prozvano . Zna se ko se oseca prozvano ako cemo vec tako Prvo naucite da prihvatite cinjenicu da svako ima svoje misljenje, bez da ga odmah napadate. :) Kada to naucite mozemo da razgovaramo. Pozdravljam Vas.
2017 12 16
> Gaga_93_JA: > > sladja014: > > Ovako postovana citaj redom eto njen opis kaputa..Dalje u pitanju je bilo 1500 pa mi spusti na 1300 pa posle par minuta stavi cenu kaputa na 1000 din I pusti poruku ako hocete mogu jos spustim da mi bezveze nestoji I kupim ga za 1000..nije rec o novcu vec o lazi I prevari...Ako ste vi jedna od tih koja podrzava ovakve onda andjeonametli je upravu da ovde niko nista neradi po pitanju prevaranata...link opet kazem nemogu ostaviti jel nemoze sa tel zato imate fotografiju njenog prof gaga-93-ja > Postovana, nema potrebe za takvim komentarima. > Ja ne sudim o Vama. Samo kazem sta je u mom slucaju bilo u pitanju, i da ja npr za 500din sigurno necu praviti problem sto sam dobila kaput koji je rasiven na 3 mesta, usicu ga i resiti problem sto bezbolnije. > Naravno da ne podrzavam prevare i lazi. > Niti sam Vas sa bilo kojom recenicom uvredila. > Vec za 1000dinara bih se i ja mozda osetila ostecenom. :) Draga bilo da je 500 ili 1000 nije uredu tako nesto poslati..Ako si I sama dobijala ostecene stvari zasto to nisi prijavila upozorila ostale clanice a ne da se cuti o tome...na tri mesta I usi majko moja mila..Eto zasto ja kazem da se medjusobno podrzavate ovde I treba vam stati na put..Evo sad nek citaju svi I vide ko se ovede podrzaba a ko ne..Ja se izvinjavam nikog nisam uvredila nadam se..1000 din +ptt preko 300 din..A toliko sam se radovala tom kaputu slika prelepa je I samoj clanici sam rekla ako je kao na prvoj slici jupiiii jedva cekam ona na to nije odgovarila osim posato
2017 12 16
> Gaga_93_JA: > > TinaAdamovic: > > Vidim da se osecas prozvano . Zna se ko se oseca prozvano ako cemo vec tako > Prvo naucite da prihvatite cinjenicu da svako ima svoje misljenje, bez da ga odmah napadate. :) > Kada to naucite mozemo da razgovaramo. > Pozdravljam Vas. Niko tebe ne napada . Ako imas svoje misljenje onda budi spremna i na kritiku tvog misljenja . Ni jednom tebe licno i imenom nisam spomenula ,dala sam svoje misljenje na tvoj komentar .ako se osecas prozvanom ,to je vec tvoj problem . Necemo vise razgovarati ,posto ja nista nemam da ucim .
2017 12 16
I nema potrebe za tim fejk smajlicima kada znam da si pobesnela . <3
2017 12 16
> Draga bilo da je 500 ili 1000 nije uredu tako nesto poslati..Ako si I sama dobijala ostecene stvari zasto to nisi prijavila upozorila ostale clanice a ne da se cuti o tome...na tri mesta I usi majko moja mila..Eto zasto ja kazem da se medjusobno podrzavate ovde I treba vam stati na put..Evo sad nek citaju svi I vide ko se ovede podrzaba a ko ne..Ja se izvinjavam nikog nisam uvredila nadam se..1000 din +ptt preko 300 din..A toliko sam se radovala tom kaputu slika prelepa je I samoj clanici sam rekla ako je kao na prvoj slici jupiiii jedva cekam ona na to nije odgovarila osim posato Draga, ja razumem tvoje razocarenje. Opet ponavljam da te ne osudjujem ni najmanje, niti branim clanice koje se bave takvim prevarama. Samo sam rekla kako bih ja reagovala, ja nisam ocekivala da cu za 500 dinara dobiti stvar koja nije ostecena nigde, i na kojoj se ne vide tragovi koriscenja. A jos manje cu praviti problem oko toga. Iako to ne podrzavam, niti bih bila u stanju da slikam i okacim za prodaju stvar koju ni sama ne bih nosila. Toliko od mene. Zelim ti,najiskrenije, da ti svaka buduca saradnja bude savrsena.
2017 12 16
> TinaAdamovic: > I nema potrebe za tim fejk smajlicima kada znam da si pobesnela . <3 Odavno sam ja naucila da ne “besnim”. Kao i da svoju negativnu energiju praznim na drugi nacin. A ne po forumima kao neki. ;)
2017 12 16
> Gaga_93_JA: > > TinaAdamovic: > > I nema potrebe za tim fejk smajlicima kada znam da si pobesnela . <3 > Odavno sam ja naucila da ne “besnim”. > Kao i da svoju negativnu energiju praznim na drugi nacin. A ne po forumima kao neki. ;) Vidim kako ti uspeva .
2017 12 16
Nema potrebe za dodatnom negativnoscu u temi, situacija je jasna, uslikan kao predivan, a stigao daleko od dobrog stanja. Ni ja ne ocekujem kaput od 300 da bude odlican, ali opis je bio jasan i prvobitna cena 1500, sto znaci da ne sme da bude flekav, da smrdi, da bude usiven na deset mesta i to aljkavo. Clanica Gaga nije nikoga branila, sem ako nesto nisam propustila od ranije, jer ne mogu da popamtim clanice i teme, a ima i dosadasnje jako lepe utiske. Ne treba da se napadamo i vredjamo, neka svako da svoje misljenje na adekvatan nacin 😉 Trazite novac i vratite kaput
2017 12 16
> jacaikaja: > Nema potrebe za dodatnom negativnoscu u temi, situacija je jasna, uslikan kao predivan, a stigao daleko od dobrog stanja. Ni ja ne ocekujem kaput od 300 da bude odlican, ali opis je bio jasan i prvobitna cena 1500, sto znaci da ne sme da bude flekav, da smrdi, da bude usiven na deset mesta i to aljkavo. Clanica Gaga nije nikoga branila, sem ako nesto nisam propustila od ranije, jer ne mogu da popamtim clanice i teme, a ima i dosadasnje jako lepe utiske. Ne treba da se napadamo i vredjamo, neka svako da svoje misljenje na adekvatan nacin Trazite novac i vratite kaput Niko nije napadao niti vredjao ovde nikoga . Svako je rekao sta ima da kaze . Kao i vi uostalom
2017 12 16
Prihvatam svacije misljenje svako ima parvo na to..Ja se izvinjavam mozda sam pogresno protumacila clanicu gagu..Ali vecinom se prikriva I cuti I zato ovaj sajt pun prevaranata cast izuzecima.. Prijavila sam adminu.. Clanica ivana065 je ponudila da vrati novac.. Videla je da je pogresila..Uvalila mi je eto prvi put posle toliko lepih saradnji prevarena I ja..
2017 12 16