Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Iskusva sa poštarinom

Poštovane članice, volela bi da čujem i Vaša iskustva sa cenama poštarine i kako vi poručujete,otkupljujete.. Diskutovala sam skoro sa jednom članicom da uzimaju više nego što treba za poštarinu.. BEX- na sajtu piše do 0,5 poštarina iznosi 250, mene je izašla 370 dinara.. DExpress- Poštarina izašla 390dinara, i još sam išla u njihovo skladište da tražim paket, jer nisam bila kući da preuzmem paket, te su pametni poštari ostavili račun, na kojem nije bila ni adresa gde se nalaze. Kako Vi plaćate? po pouzeću ili prvo uplata? Koliko izađu Vaše poštarine? koju kurirsku službu preporučujete? ;)
2018 01 11
Iskljucivo i samo Postexpress <3 Najbolje ti je placanje na racun unapred ,jer naplacuju provizije za povracaj novca i to puno ispadne . Uplatis na racun kod banke kod koje clan ima racun , npr ja imam u Intesi i ako uplatis u Intesi ne uzimaju proviziju ,samo platis iznos koliko treba . Onda ti postarina do 0.5kg bude 150 din .. 0.5 - 5 kg 240 ....
2018 01 11
Postexpress ili preporuceno zavisno kako clanica salje i koliki je predmet, uvek trazim racun ili post net da platim pre slanja, posto placam u posti proviziju platim 45 dinara jer da jurim banke po gradu ne mogu zaista, kad predmet stigne zavisno da l je majica ili duks postarina mi bude 150 ili 240 do 19h, nisam fan post expressa ali su najjeftiniji, mislim da sam im se zalila jedno 1000 puta zadnja zalba je bila pre neki dan al sta da im radim kad ne rade svoj posao kako treba
2018 01 11
Meni je danas stigao paket DeEkspresom postarina je iznosila 330,ne isplati mi se ali sta cu. Sto se ostalog tice gde mogu da biram insistiram da mi salju Postexpressom sa dostavom do 19h jer postarina mi onda uglavnom izadje 150 dinara,nisu teski predmeti. Racun imam otvoren u Telenor banci sa mesecnim odrzavanjem od 300 din.ali zato prilikom podizanja novca ili uplate na racun bilo koje banke i bilo kog iznosa nemam nikakvu proviziju. I meni se to najvise isplati Inace Postexpressom nikada nisam imala problem sa paketima. DeExpress mi uvek dostavi paket u toku prepodneva do 10h ali im je mnogo velika postarina. Ostale kurirske sluzbe ne bih komentarisala em su postarine takodje velike em treba da ih cekam ceo dan kada ce se setiti da pozovu
2018 01 11
E da.Bex mi je uvek dolazio i zna adresu vise i nezove samo dodje :D Dosada uvek sam ga castila ali su me malo pomalo krali.Zadnji put mi je doneo paket skafander za dete i uzeo mi za ptt 520 dinara.Kada sam usla u kuci videla sam da na paketu odlepljena otkupina pocepana a preko ptt koji je ustvari pravi 420 dinara zalepio nalepnicu be.Odmax sam slikala poslala mejlom bex sluzbu izvinuli se i rekli bice mi vracen novac ali od toga nista.Nije bitno sitno je to ali svaki put po malo.. Poruku mi salju samo kad je veci iznos inace nesalju..Tako da su lopovi teski
2018 01 11
Najpovoljniji je post expres za sutra do 19h, 150 ili 240 din. Jos ako se uplati na racun pri cemu je , najzgodnije on line placanje, bez cekanja i bez provizije, sto naravno zavisi od banke. Unicredit npr. naplacuje, Intesa ne.... Uplata, post expres ili preporuceno ako je lagana stvar - do sada nisam imala nikakav problem :)
2018 01 11
Postexpress! A uplacujem on line bez provizije i bez obzira koja je banka u pitanju
2018 01 11
Takodje post express, najpouzdaniji, uvek uplatim pre slanja, kako bi postarina ispala 150 ili 240din. Dok sam bila u Bgu, cesto sam radila licna preuzimanja i nista bolje od toga nema , prvo pogledas predmet, drugo nema postarine.
2018 01 11
Јако безвезе испаде, последњи пут купим цд за 50 и члан хоће препоручено а поузећем. Наравно стигне ми са ОТК преко 300! Све у свему пост-е ок али откуп никако осим за нешто што се исплати .
2018 01 11
Najvise volim kada prodavac ima racun u banci i zeli da posalje preporuceno ili postexpresom (zavisi koji je predmet u pitanju). Tada je postarina 100 ili 150din (max 300din ako je u pitanju vise predmeta). @Tanjica184: Kako je to mislio preporuceno pouzecem? To nije moguce. Moze samo vrednosno da ide sa otkupom. P.S. Prilicno me nerviraju bezobzirni prodavci koji nemaju racun u banci i jos pri slanju paketa, navedu da im se novac vrati kao postnet uplata, sto znaci da se od kupca naplacuje dodatnih (min) 71din. A mogu da navedu da im postar donese novac, sto je jeftinija opcija i niza provizija za kupca.
2018 01 11
Uplata na račun je najbolja, ovako ispada nekad skuplje ptt od samog proizvoda :) Ja lično obožavam predmete za koje je gratis ptt, pošto sam postala zavisnik od sajta 😂😂😂
2018 01 12
@Ivanaa не постоји али друга страна је хтела да убрза процес без бојазни за мој џеп. И мало смо се сви направили луди као да не знамо о чему се ради и као да нема другог начина да се наплати. Сами додатни трошкови нису ништа ако је у питању значајан садржај. Ситнице овде не купујем.
2018 01 12
Samo postekspres- najjeftinije i najsigurnije!
2018 01 14
Ne zna se ko je skuplji od kurirskih sluzbi stigao mi je nivein puder u tubi a post ekspres do 19 h me je izasao 270 din......
2018 01 15