Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li izlazite u susret oko licnog preuzimanja?

> lokibg: > > LelicaLela: > > > pomorandzica98: > > > Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo? > > Auuu! To mi se desilo . Jos sam devojci ponela da dam bez nadoknade . Naravno,ona to nije znala ,htela sam da joj poklonim . Bila je neka simbolicna cena (400 ) d. ,a ja to nisam htela da naplatim . Nije se pojavila . Poslala joj poruku i rekla je da je zaboravila . Vise se nismo cule :) :D > > Stojis kao idiot i cekas Godoa x-) > Grozno! Uzas jedan sta sebi ljudi dozvoljavaju bez trunke grize savesti Loki ,ima svega . Ne treba vise nista da nas iznenadjuje. Jednom sam u sred noci (22.30) cekala na jednom mracnom mestu . Tako smo se dogovorile . Rekoh u sebi
2018 03 02
> pomorandzica98: > Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo? Srecom nisam imala takvo iskustvo i ne bi mi ni palo da pamet da ljudi to rade dok neke clanice nisu pisale o tome na forumu. Razumem da neko malo zakasni, ali ne mogu da razumem da neko sedi kod kuce i uziva znajuci da ih neko ceka i da se nada da ce nesto kupiti/prodati :|
2018 03 02
> LelicaLela: > > lokibg: > > > LelicaLela: > > > > pomorandzica98: > > > > Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo? > > > Auuu! To mi se desilo . Jos sam devojci ponela da dam bez nadoknade . Naravno,ona to nije znala ,htela sam da joj poklonim . Bila je neka simbolicna cena (400 ) d. ,a ja to nisam htela da naplatim . Nije se pojavila . Poslala joj poruku i rekla je da je zaboravila . Vise se nismo cule :) :D > > > Stojis kao idiot i cekas Godoa x-) > > Grozno! Uzas jedan sta sebi ljudi dozvoljavaju bez trunke grize savesti > Loki ,ima svega . Ne treba vise nista da nas iznenadjuje. > Jednom sam u sred noci (22.30) cekala na jednom mracnom mestu . Tako smo se dogovorile . > Rekoh u sebi sad ako mi neko pridje i klepi u glavu ,uzme torbu . Doduse u torbi je bilo nesto malo para i krema koju sam devojci namenila . Prlazi mi muskarac ,ja se odsekla . Sreca ,dosao da pokupi umesto zene :D
2018 03 02
Dok sam živela u Nišu radila sam lično preuzimanje skoro bilo gde u gradu, nosila sam stvari i 5km dalje jer sam ja živela u jednom delu grada, otac na drugom, brat na trećem ... a prolazila sam i kroz centar grada stalno, pa mi zaista nije bilo teško :) Jednom kupcu sam odnela torbu na posao, jednom pantalone na fax, jednoj porodilji sam odnela predmet na vrata. Negotin je već druga priča, samo sam sarađivala sa jednom članicom odavde :) Ali mi ne bi bilo teško da u slobodno vreme odnesem predmet. Volim da šetam, šta da radim :P
2018 03 02
Ja sam, polazeći od sebe, mišljenja da ako nekome nešto treba i želi da kupi onda ode lepo na adresu prodavca ili (ako on sam predloži) na neko dr. mesto. Nisam nikad pitala i cimala nekog da mi donosi i uklapa se sa mojim željama. Ako nesto hoću da kupim, pitam samo za adresu i eto me. Kontam da ima i drugih zainteresovanih i moja je potreba je da to baš tad preuzmem. Ima druga strana i svoj život i obaveze, tako da se trudim da to ispoštujem.
2018 03 02
> Prlazi mi muskarac ,ja se odsekla . Sreca ,dosao da pokupi umesto zene :D Uh brrrrrrrr......mogu tacno da zamislim! A kroz glavu ti je sigurno proslo milion puta : Joj, sta mi je ovo trebalo i to zbog krpica obicnih! Dok je ranije moj muz imao razumevanja za transakcije na Krpicama (daaaaavno to bese hahaha) on je clanicama bukvalno nosio na vrata stvarcice. Nije mu bio problem jer je kolima. I to je bilo super-i clanice zadovoljne jer im se predmet donese na adresu a ne plate postarinu, a i ja se nisam cimala do poste. Ali, kad je to vec uzelo maha i on shvatio da je postao kurir bez nadoknade poslao je i mene i Krpice dodjavola ! Hahahahaha.....pih, eto, sve sto je lepo kratko traje.... :') :') :') :') :') :') :') :')
2018 03 02
Meni je logicno da kupac dolazi u moj kraj sto pise i na mom profilu.Moja prednost sto za to mesto svi znaju.
2018 03 02
Dok sam živela u Nišu, nalazila sam se sa kupcima i prodavcima po dogovoru. Niš nije prevelik grad, tako da svuda covek lako i brzo stigne. Ali obično je to bilo na pola puta. I sad kad odlazim u Niš, a to je obično jednom ili dva puta mesečno, nije mi teško da ponesem stvari ako je neko zainteresovan za kupovinu. Uvek pri ličnom preuzimanju, insistiram da se sve lepo pregleda, čak i proba, zašto da ne, kad se već nalazimo. Od kad sam se preselila u Negotin, nisam imala saradnje sa devojkama odavde, ali ni tu mi ne bi bio problem da se lično nađem i obavim kupoprodaju.
2018 03 02
U sustini sve je stvar dogovora. Mesto mi ne predstavlja toliko problem obicno to bude u gradu , nije mnogo veliki grad , lako se ispostuje i jrdna i druga strana.. Po meni je veci problem vreme. Ako pocnr odlaganje i nametanje vremena.. Ipak , prodavac moze poslati postom kada mu mogucnosti dozvoljavaju tako da mislim da kupac treba da ispostuje vreme jer ne placa postarinu , prodavac mu ipak izlazi u susret.. Mada i tu se nadje kompromis , ja licno nisam imala problema nikada , ali imam takvo misljenje na tu temu... :)
2018 03 02
> lokibg: > > Prlazi mi muskarac ,ja se odsekla . Sreca ,dosao da pokupi umesto zene :D > Uh brrrrrrrr......mogu tacno da zamislim! A kroz glavu ti je sigurno proslo milion puta : Joj, sta mi je ovo trebalo i to zbog krpica obicnih! > Dok je ranije moj muz imao razumevanja za transakcije na Krpicama (daaaaavno to bese hahaha) on je clanicama bukvalno nosio na vrata stvarcice. Nije mu bio problem jer je kolima. I to je bilo super-i clanice zadovoljne jer im se predmet donese na adresu a ne plate postarinu, a i ja se nisam cimala do poste. Ali, kad je to vec uzelo maha i on shvatio da je postao kurir bez nadoknade poslao je i mene i Krpice dodjavola ! Hahahahaha.....pih, eto, sve sto je lepo kratko traje.... > :') :') :') :') :') :') :') :') I moj muz je isto to radio u pocetku . Ne na adresi ,vec gde clanici odgovara,a on moze da prodje kolima . Poslednji put je cekao 2 h ,jer je nesto (parfem ) meni stizalo autobusom od jedne devojke . Cekao je jadnicak na autobuskoj stanici . To je bilo pre g. dana . Tad mi je rekao "Nikad vise"! Sad vise ni ne trazim od njega . Necu da ga maltretiram :)
2018 03 02
> Lanana: > Dakle, zanima me da li se sa kupcem nalazite negde gde svakoj strani odgovara ili samo gde vama odgovara? > Bila sam podstaknuta da otvorim ovu temu kada sam na jednom sajtu za prodaju naletela na profil jedne clanice koja je napisala da se licno preuzimanje vrsi samo na njenoj adresi i to tacno ispred zgrade, nece da dodje ni do stanice koja je u blizini. A pritom zivi u Zemunu, sto nije svakome u blizini. Takav stav me je automatski odbio od kupovine iako ima lepe stvari :( > Meni je to neshvatljivo, jer ja cesto idem i na drugi kraj grada da bih kupcu izasla u susret. Pa me zanima koja je vasa politika sto se ovoga tice :) <3 Ja sam isla cak za Hrvacku i nosila bundu nije mi problem da odnesem negde i dalje uz podelu troskova .Isto mogu da dodjem gde god bilo.
2018 03 02
> TanjaTiffany85: > Ja sam isla cak za Hrvacku i nosila bundu nije mi problem da odnesem negde i dalje uz podelu troskova .Isto mogu da dodjem gde god bilo. Tanja, ti si pobedila :') Eto, ima devojaka kojima je tesko da izadju do stanice pored svoje kuce, a ima devojaka kao sto je Tanja koje nose i u Hrvatsku <3
2018 03 02
Kad su razmene u pitanju, logicno je da se nadju obe strane gde im odgovara. Isla sam na drugi kraj grada kad je clanica trudna, ima bebu ili nema slobodnog vremena, jer radi ceo dan i nije joj nikako usput. Posle losih iskustava, gde sam nosila za ugovorenu prodaju, vise ne nosim da bi pogledali predmet i shvatili da im duzina, pored datih mera, ne odgovara ili nema nesto, sto sam vec napisala da nema. Jedna me je cimala da dodjem tamo gde ona ceka u kolima, par stanica od mene i jedva sam izbegla, a htela je da proveri samo obim, koji joj je izmeren vec. Sa kulturnim osobama nemam problem, sve se lepo dogovorimo, ali da izigravam kurira nekome ko je bezobziran, nemam nameru. Kad kupujem, idem tamo gde im odgovara, pa zasto bih ja isla na njihovu adresu i kad prodajem, ako nije neka specificna situacija?! Za vise stvari se mozemo dogovoriti, ako planiraju da ih kupe. Sve je stvar dogovora i covecnosti. Mene je sramota da odustanem od dogovora i da cimam nekoga.
2018 03 02
Ja radim licno preuzimanje na Vracaru,imam malo dete,a i muz mi radi po citav dan,nemamo ovde babe i dede,tako da je to jedina opcija.
2018 03 02
> kekakeka: > Ja sam, polazeci od sebe, misljenja da ako nekome nesto treba i zeli da kupi onda ode lepo na adresu prodavca ili (ako on sam predlozi) na neko dr mesto. Nisam nikad pitala i cimala nekog da mi donosi i uklapa se sa mojim zeljama. Ako nesto hocu da kupim, pitam samo za adresu i eto me. Kontam da ima i dr zainteresovanih i moja je potreba je da to bas tad preuzmem. Ima druga strana i svoj zivot i obaveze, tako da se trudim da to ispostujem. Lepo razmisljanje!
2018 03 02