Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li izlazite u susret oko licnog preuzimanja?

Ja licno preuzimanje obavljam gde se dogovorimo a da obema odgovara :)
2018 03 04
> LelicaLela: > Odgovorila sam vec . Ali ,danas da nisam izasla u susret jednoj clanici, ne bih upoznala jednu divnu gospodju sa izuzetnim stavovima i nacinom razmisljanja .😊 > Mislim da ne treba da nam bude tesko ,jer mozes upoznati stvarno divne ljude . Ovo je jedno lepo iskustvo👍 Slazem se
2018 03 04
> JelenaSokic: > Ja samo da Vam kazem da ne prihvatate licno preuzimanje ako clanice kazu da ne mogu da stignu i da ce poslati decka. Dva puta sam se opekla i naisla na neljubazne i nervozne muskarce koji se ljute sto dolaze tako daleko za nesto sto kosta 200 din 😂 pa ako ste toliki frajeri onda kupite nesto devojci, a ne da kupuje polovne krpice pa Vam je jos i tesko da ih samo preuzmete. To je nezgodna situacija... Ako ce da se ljute na nekoga, neka se ljute na svoje devojke koje ih teraju to da rade :') Ja sam se samo jednom nasla sa deckom jedne clanice kad sam nesto kupovala i nisam imala nikakvih problema
2018 03 06
Ja sam doživela da se javim za poklon, a osoba je htela da iz centra dođem na kraj Vidikovca, pa me je još i ispljuvala. Kao...izvinite što sam htela da mi poklonite prsten? > pufnastapufnica: > Potpuno mi je neshvatljivo da je nekome isplativije da plaća kartu za bus, cima se po prevozima ili troši gorivo, samo da bi se "uštedelo" na poštarini koja uglavnom ispadne jeftinija nego kad se ti troškovi saberu. Ali očigledno ne razmišljamo svi isto. Ko hoće lično može uvek na mojoj adresi ili radnom mestu, ko neće - ne mora, ja da izigravam kurira za dž, toliko baš dokona nisam. Jedino na šta ne pristajem to je "da se nađemo da probam". Za to postoje butici i cene u skladu s tim, pa ko voli nek izvoli. o:) A i ovo, bogami, ima smisla. 180 dinara u oba pravca (ako se ne menja prevoz), vs. koliko ono beše.
2018 03 07
Ja sam tražila od devojke da preuzmem cipele licno, da je sačekam posle posla i nije zelela, otvorila sam i temu o tome
2018 03 21
Ja sam uvek otvorena za dogovor i podrzavam licno preuzimanje . Dok sam zivela u Novom Sadu uvek sam se sa devojkama nalazila kod Merkatora, Futoske, centra pa cak sam isla i do glavne autobuske. Nije mi bio problem jer meni kao prodavcu je cilj da prodam predmet, a kao kupcu da kupim nesto sto povoljnije. Isla sam i na kucne adrese kad je trebalo da kupim jer stvarno mi nije bilo tesko , e sad sve zavisi od vremena koje imam na raspolaganju. Sve je stvar dogovora tako da nista nije problem :")
2018 03 21
Naravno da se treba izaci u susret u slucaju licnog preuzimanja da svakoj strani odgovara, u suprotnom nista od prodaje ili razmene
2018 04 07
Neki kupci insistiraju na licnom preuzimanju. Meni je to van pameti i stvarno ne volim da me neko dokon zajasi da se ukalupljujem u necije radno vreme i kretanje po gradu. Zivela kurirska sluzba! U sustini, nije mi tesko ako mi nesto odgovara, ali da pravim ustupke i organizujem svoj dan da bih nekoga negde sacekivala, bas me smara, imam dvoje male dece... cini mi se da clanice bez dece to ne razumeju, ni ne treba, ali kad neko krene da me jase za to nalzaenje bez svesti da imam bebu i drugo dete to mi je odmah cao, zdravo
2018 04 07
Van svake pameti. Ne idem nikad, niti trazim licno preuzimanje.
2020 08 07
1 2 3 4