Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li izlazite u susret oko licnog preuzimanja?

Ja sam uvek za dogovor, ali ne znam koliko se slazete, u poslednje vreme to je skoro "nemoguca misija". Sve cesce clanice ocekuju da kada su kupci imaju pravo da zahtevaju svasta, pa cak i da im se donese na noge, da one pogledaju, probaju pa da posle svega zakljuce da li im nesto odgovara ili ne. Vise puta mi se desavalo da se clanice I nakon susreta, iako predmetu nista ne fali, jednostavno predomisle. Probavale su garderobu po raznim wc-ima (od Usca do Mec-a) a nekad i na parkingu ili u haustoru, pa se onda slikaju u tome, pa salju slike drugarici, mami, sestri......... To su uglavnom bile mladje clanice, koje vrv imaju vremena........ali da li znaju da cene tudje vreme? Kada one prodaju da li je drugacija postavka..... Ja imam dvoje dece, muza, psa, dva posla radim i "krpice" mi zaista nekad nisu prioritet, ma koliko ih volim. Ipak, trudim se da svakom izadjem u susret koliko mogu.......Nekada zaista i ja pomislim: gde je zapravo granica? Dokle se treba "spustiti" kada si u ulozi prodavca?
2018 03 02
Prodavci svasta trpe s obzirom na to da prodaja na ovom sajtu ne ide toliko dobro kao pre, a svima znaci da oslobode svoje ormare i pritom zarade nesto novca :(
2018 03 02
> jacaikaja: > Kad su razmene u pitanju, logicno je da se nadju obe strane gde im odgovara. Isla sam na drugi kraj grada kad je clanica trudna, ima bebu ili nema slobodnog vremena, jer radi ceo dan i nije joj nikako usput. Posle losih iskustava, gde sam nosila za ugovorenu prodaju, vise ne nosim da bi pogledali predmet i shvatili da im duzina, pored datih mera, ne odgovara ili nema nesto, sto sam vec napisala da nema. Jedna me je cimala da dodjem tamo gde ona ceka u kolima, par stanica od mene i jedva sam izbegla, a htela je da proveri samo obim, koji joj je izmeren vec. Sa kulturnim osobama nemam problem, sve se lepo dogovorimo, ali da izigravam kurira nekome ko je bezobziran, nemam nameru. Kad kupujem, idem tamo gde im odgovara, pa zasto bih ja isla na njihovu adresu i kad prodajem, ako nije neka specificna situacija?! Za vise stvari se mozemo dogovoriti, ako planiraju da ih kupe. Sve je stvar dogovora i covecnosti. Mene je sramota da odustanem od dogovora i da cimam nekoga. Bas tako . I ja kad kupujem idem tamo gde prodavcima odgovara. Ako ne mogu,trazim da mi posalju postom . Drugo je kad s nekim dugo saradjujes ,i imate divnu komunikaciju i divne saradnje ,onda mi nije problem da odem i na Mars :D zbog nekoga ko mi je drag :)
2018 03 02
Ja sam pre isla bukvalno gde god nekome odgovara, a onda mi se desilo da se devojka nije pojavila, ja je zovem, ona se ne javlja vise, odbija pozive! I od tad mi stoji da radim na mojoj adresi. Nije to zaista na mojoj adresi ali jeste na mojoj opstini, i nekad odem do grada ukoliko sam vec planirala. Ali obzirom da placam i prevoz, iskreno, za devojku koja zeli uzivo samo da vidi stvar pa odluci a ta stvar kosta tipa 200 din ( da , ja sam stavila tu cenu svesno, ali toliko me izadju i karte za do negde i nazad), tad iskljucivo se nalazim kod sebe negde.. Jer mi se i to desavalo.. Odnesem majicu vrednosti 150 din do grada a onda devojka ponese svoju suknju i shvati da joj se ne slaze boja uz suknju.. Nije ista plava boja.. Ja izgubila sat ipo u prevozu i vise para od vrednosti majice..
2018 03 02
Meni se desila situacija sa jednom clanicom da radi licno preuzimanje(brus je bio u pitanju).Ja sta cu-povedem maleckog sa sobom,jer,kao sto rekoh-nemam pomoc baba,deda isl.Clanica,ugledavsi brus kaze:"Jao,steta,stvarno je lep,ali mi je veliki!"Doslo mi je da je tresnem na sred ulice.Pa rekoh ,lepo pise da je brus D korpe,Vi,realno nosite A.Namucila sam dete i sebe zbog osobe koja,verovatno,ne zna sta ce sa sobom.Od tada ne odlazim dalje od Vracara!
2018 03 02
Meni se slicna stvar desila par puta, ali bila sam u ulozi kupca. Jedna od tih situacija je sledeca: htela sam da kupim neku koznu jaknu i vise puta sam pitala clanicu koja je prodaje da li je koza negde oguljena ili ispucala, ona je rekla da nije. Trebalo je da se nadjemo na Slaviji dok je jos trajala rekonstrukcija, pa sam se po vrucini klackala u autobusu sat vremena u jednom pravcu. Jaknica bila bas dosta oguljena na jednom mestu, tako da sam se izvinila clanici i odbila da je kupim u takvom stanju. Zali Boze protracenog vremena i zivaca na odlazak do mesta nalazenja samo da bih videla ostecen predmet ,:( Naravno, potpuno je drugacija situacija kada prodavac lepo opise predmet, a kupac tek tokom preuzimanja shvati da joj ne odgovara boja, velicina i sl.
2018 03 02
> Lanana: > > TanjaTiffany85: > > Ja sam isla cak za Hrvacku i nosila bundu nije mi problem da odnesem negde i dalje uz podelu troskova .Isto mogu da dodjem gde god bilo. > Tanja, ti si pobedila :') Eto, ima devojaka kojima je tesko da izadju do stanice pored svoje kuce, a ima devojaka kao sto je Tanja koje nose i u Hrvatsku <3 Da i to sam isla i odma isti autobus nazat sam hvatala .😁
2018 03 02
Odgovorila sam vec . Ali ,danas da nisam izasla u susret jednoj clanici, ne bih upoznala jednu divnu gospodju sa izuzetnim stavovima i nacinom razmisljanja .😊 Mislim da ne treba da nam bude tesko ,jer mozes upoznati stvarno divne ljude . Ovo je jedno lepo iskustvo👍
2018 03 02
> LelicaLela: > Odgovorila sam vec . Ali ,danas da nisam izasla u susret jednoj clanici, ne bih upoznala jednu divnu gospodju sa izuzetnim stavovima i nacinom razmisljanja .😊 > Mislim da ne treba da nam bude tesko ,jer mozes upoznati stvarno divne ljude . Ovo je jedno lepo iskustvo👍 Slazem se <3
2018 03 02
> pomorandzica98: > Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo? E,meni se ovo dogodilo i još sam zbog toga dobila negativnu,koju je admin skidao tri put.Četvrti put nisam više htela da pišem adminu zbog takve članice jer bi to išlo u nedogled. I kao kupac i kao prodavac gledam da dogovorim,išla sam po predmet u Železnik iako sam iz ZEMUNA (ovde tako dalekog kao da pričamo o neznam ni ja kom delu grada).Ako nešto želite,da li da prodate ili kupite ićiće te gde treba.
2018 03 02
Uvek pitam gde zivi ta osoba pa gledam da se nadjemo negde na pola puta. U svakom slucaju se dogovaram za mesto nalazenja , osim ako sam kratka sa vremenom to bude blizu moje kuce....naravno ako kupcu odgovara. Ja to gledam sa ljudske strane, biti covek nikome nece doneti zlo.
2018 03 03
> plava16: > > pomorandzica98: > > Kakva su vasa misljenja o bavrama koje dugovore licno preuzimanje i ne pojave se? :D Ja bih takve zadavila. Je l' vam se desavalo? > E,meni se ovo dogodilo i još sam zbog toga dobila negativnu,koju je admin skidao tri put.Četvrti put nisam više htela da pišem adminu zbog takve članice jer bi to išlo u nedogled. > I kao kupac i kao prodavac gledam da dogovorim,išla sam po predmet u Železnik iako sam iz ZEMUNA (ovde tako dalekog kao da pričamo o neznam ni ja kom delu grada).Ako nešto želite,da li da prodate ili kupite ićiće te gde treba. Upravo tako..Meni se desilo da sam punu kesu ocuvanih i novih stvari poklanjala a clanica nije htela da dodje blizu moje kuce, kaze daleko joj je. Mogu misliti sta bi bilo kad bi morala da kupi nesto. Verovatno trazi do njene zgrade da se donese.
2018 03 03
Moja faca dok citam vasa iskustva izgleda ovako :o Ali i dalje verujem da je vise finih i postenih clanica na sajtu od onih drugih :")
2018 03 03
Potpuno mi je neshvatljivo da je nekome isplativije da plaća kartu za bus, cima se po prevozima ili troši gorivo, samo da bi se "uštedelo" na poštarini koja uglavnom ispadne jeftinija nego kad se ti troškovi saberu. Ali očigledno ne razmišljamo svi isto. Ko hoće lično može uvek na mojoj adresi ili radnom mestu, ko neće - ne mora, ja da izigravam kurira za dž, toliko baš dokona nisam. Jedino na šta ne pristajem to je "da se nađemo da probam". Za to postoje butici i cene u skladu s tim, pa ko voli nek izvoli. o:)
2018 03 03
Ja samo da Vam kazem da ne prihvatate licno preuzimanje ako clanice kazu da ne mogu da stignu i da ce poslati decka. Dva puta sam se opekla i naisla na neljubazne i nervozne muskarce koji se ljute sto dolaze tako daleko za nesto sto kosta 200 din 😂 pa ako ste toliki frajeri onda kupite nesto devojci, a ne da kupuje polovne krpice pa Vam je jos i tesko da ih samo preuzmete.
2018 03 04