Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

i sta sada?

Zanima me vase misljenje i sta uraditi...Uzela sam pantalone od jedne clanice na sajtu, pritom sam je 3x pitala da li su nove, jer sam ih uzela na poklon, gde je ona tvrdila sa su nove-samo probane...Medjutim, danas kad sam preuzela pantalone nisam bila zadovoljna, imaju cupkice unutra-sa zadnje strane, i po metalu koji je izguljen i dugmetu kao i prorezima na kolenima se vidi da su nosene...jos da napomenem da imaju fleku od pudera na pojasu, a bele su...ponudila sam clanici da ih joj vratim, ali i da postarina ostane moja, sto znaci da mi samo plati iznos pantalona, na sta je ona odgovorila da sam dobila super pantalone za te pare i da ne vrsi povracaj novca, i da ih naknadno prodam...zanima me sta bi ste vi uradili na mom mestu, i da napomenem da clanica vec ima jednu negativnu iz slicnog razloga?
2018 03 07
Iskreno dala bih negativnu..
2018 03 07
Dala bih negativnu+kampovala ispred njenih vrata dok ne vrati i duplo ako treba. Takav bezobrazluk bih joj debelo naplatila.
2018 03 07
Sta se desava sa clanicama sajta? Da li je moguce da ne prodje jedan , jedini dan da neko nije prevaren? Gde ce Vam savest devojke, imate li je uopste???? Zar je vredno isprljati obraz za tako sitan novac? Pomislite li na Vasu decu ako ih imate ok, ako ih nemate valjda cete imati? Namerno nekome uvaliti smece je prevara i greh. Naravno da treba da Vam se vrati novac i to sa postarinom koju ste ulozili i koju cete uloziti kada vratite pantalone nazad. Trazili ste NOVE pantalone za poklon i tu nije smelo da se uvaljuje nista osim potpuno nove stvari. Sramota! Negativna ocena svakako, ali to ne resava situaciju, Vi ste prevareni i po svaku cenu gledajte da Vam se vrati novac. Adresu i broj teefona imate pa se izborite. Ja bih otisla na vrata, 100% Neka me kosta jos vise ali tako lako me se ne bi otresla.
2018 03 07
Makar da mi odgovaraju pa da ih uzmem sebi, ali ni to...mislin, nisu one ruzne, ocuvane su, ali to nije to...i jos sam 3x pitala, ali dzabe...mislim da od novca nema nista, i nemam zivaca da se bakcem sa njom, vratice mi isto kao i drugoj devojci...prosto vise sumnjam u sve , nije mi jasno kako ljudi lazu za sitne pare, ovde je sve postalo haos...devojke treba da nauce da ne podvaljuju iznosane stvari kao "nove"...isto tako su i sve stvari po buticima samo probane, pa nisu poderane na zadnjici...
2018 03 07
> Nocnaptica31: > Makar da mi odgovaraju pa da ih uzmem sebi, ali ni to...mislin, nisu one ruzne, ocuvane su, ali to nije to...i jos sam 3x pitala, ali dzabe...mislim da od novca nema nista, i nemam zivaca da se bakcem sa njom, vratice mi isto kao i drugoj devojci...prosto vise sumnjam u sve , nije mi jasno kako ljudi lazu za sitne pare, ovde je sve postalo haos...devojke treba da nauce da ne podvaljuju iznosane stvari kao "nove"...isto tako su i sve stvari po buticima samo probane, pa nisu poderane na zadnjici... Краду на ситно, јер да је већа сума у питању, полиција би реаговала. Овако ником ништа. Бламирају се за ситне паре. :)
2018 03 07
Ja bih joj dala negativnu i stavila na crnu listu. Da sledeci svaki kupac razmisli da li ce da rizikuje i kupi nesto od te clanice.
2018 03 07
Znate sta je najveci problem na sajtu? Sto svi daju taj negativan i kazu-neka je njoj na cast. I dok im neko ne pozvoni na vrata nece stati. Prevara je prevara bez obzira koliko novca je u pitanju. Bila sam svedok u Oslu gde je devojka sat vremena cekala da joj kasa izbaci kusur u metalu, par kruna je bilo u pitanju, i nije odustajala jer to je njen novac i ima potpuno pravo na njega. A ovde imaju pravo da te prevare, smeju ti se i likuju i nikome nista.
2018 03 07
> Bojanaboka990: > Znate sta je najveci problem na sajtu? Sto svi daju taj negativan i kazu-neka je njoj na cast. I dok im neko ne pozvoni na vrata nece stati. Prevara je prevara bez obzira koliko novca je u pitanju. Bila sam svedok u Oslu gde je devojka sat vremena cekala da joj kasa izbaci kusur u metalu, par kruna je bilo u pitanju, i nije odustajala jer to je njen novac i ima potpuno pravo na njega. A ovde imaju pravo da te prevare, smeju ti se i likuju i nikome nista. Управо то! Него не жели нико да улази у свађу
2018 03 07
Pozdrav,podrska i od mene,a slazem se i ja da je za negativnu. Vidim da je svasta jos prodala,videcemo sta ce reci ostale clanice koje su kupile stvari :( Nece mi biti nikad jasno zasto se mora nesto uvaliti po svaku cenu za bilo koje pare,deluje kao da tim osobama zaista zavisi opstanak od tog novca. Ja znam i verujem da nikome nije ovo jedini prihod te zaista nema potrebe za ovakvim blamiranjem,a tek se poneti tako u fazonu "sama si kriva sta si ocekivala za te pare?" Mislim da ni one ne bi volele takvo iskustvo. Svasta,sve vise ovakvih obmana u zadnje vreme.
2018 03 07
Najvise me nervira recenica "sta si ocekivala za te pare" :/ Ne zavredjuju paznju i trud samo skupe stvari niti znaci da ako je nesto jeftino da je nuzno u losem stanju, bas naprotiv. Nebitno je da li kosta 50 ili 5000 ili 50 000 din.cak i ako ne pita, kupca treba uputit u realno stanje predmeta.
2018 03 07
Cini mi se zbog pozadine i nacina slikanja da je ova clanica vec imala profil sa puno negativnih utisaka 😏 tako da ocekujemo i novi profil posle ovoga.
2018 03 07
Auuu skoro sve je prodato :) Bice negativnih sutra ,prekosutra pa onda novi profil :) Tako to rade. Prvo nakupe bar 5 pozitivinih i onda kad dobiju prvi negativan posle njega je svaki :) Zive bile pa videle :)
2018 03 07
Sta im znaci to SUPER ZA TE PARE? za svoje pare hocu da znam sta sam kupila i ono sto je navedeno u opisu nista manje i nista vise..ako kosta 50 dinara i pise da je novo hocu da je novo.. wtf je sa ljudima?
2018 03 08
Nadam se samo da je namerno oznacila proizvode kao prodate, da nisu stvarno, jer jutros nisu bili...ne zelim da se jos neko zezne...jer je pantalone koje je meni prodala obrisala isti dan, a ne oznacila kao prodato...
2018 03 08
1 2