Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako skinuti fleke? Pomooc

Ne znam gde bih mogla da otvorim temu.. Ako sam pogresila ispravite me :) Uzela sam nove bele starke, jednom ih obula i upala u blatu x-) Odmah sam ih oprala i svoj toj frci ubacila u ves masinu na 30 i oprale su se, aliii dok su se susile izbile su tu i tamo zuckaste flekice. Pa me zanima da li neko ima iskustva, da li neki izbeljivac nesto moze to da skine? Svaka informacija bih mi znacila, hvala :")
2018 03 11
Hi :") Ja bih ti preporučila Hidrogen peroksid. On skida fleke, kupuje se u svakoj apoteci. Skida super fleke, čak po malo i izbeljuje. Verujem da će on super obaviti posao. P.S.nema nikakav miris, za razliku od izbeljivača koji neprijatno mirišu. Cena je oko 130-200din, ne znam baš tačno. Postupak: sipaš na mesto koje zahteva čišćenje i posle 10min do pola sata ispereš malo vodom i to je to. Mada isto tako je dobra kombinacija paste za zube i sode bikarbone, izmešaš, utrljaš na mesta gdeje potrebno, ispereš. Srećno. :")
2018 03 11
Hvala na savetu puno, pokusacu :D
2018 03 11
Ja imam isti problem. Samo moje posle pranja nisu zute vec cele sive. Pokusavala sam sa sodom bikarbonom i nista. Cula sam da je dobar onaj sapun iz dm-a za fleke, ja cu pokusati sa njim. Pokusacu sta god da predlozite jer bez njih ne mogu 😕 Aleksandra, javi da li je uspelo sa pastom...
2018 03 11
ja za fleke koristim obican sapun za fleke iz prodavnice,i pomaze,probajte,jako je dobar,bilo koji da je,po meni uvek trebate imati taj sapun za fleke u kuci... ali s obzirom da su starke bele probaj izbeljivac i prasak pomesati i potopi ih,nek odstoje i posle ih istrljaj. ako ne pomogne probaj taj sapun za fleke,nanesi ga dobro na starke neka odstoji pa istrljaj probaj i to.. ja ne bih odustala hehe
2018 03 13