Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li prihavatate povrat robe i u kom slucaju?

> Monika993: > @Rubi, Elena te je lepo izreklamirala...mislim da ce sad sve cure uci na profil da te vide (ja jesam) i stvarno si macka... ;) Sve pohvale za izgled! :') Tacno tako, pridruzujem se pohvalama :) @Rubi - mali savet, iskoristi dobar izgled i napravi fotografije napolju, sa razlicitim dobrim pozadinama sigurna sam da ce poboljsati prodaju :)
2018 05 15
Uradicu sve sto kupac trazi od mene . Premeri cu ponovo ,slikacu iz raznih uglova ,obuci cu da vidi kako stoji . Reci cu koliko sam teska ,visoka,koji obim grudi . Takodje cu to pitati i kupca . Nista mi nije tesko ako treba da se pomogne . Cak sam par puta i odgovarala neke clanice od kupovine jer sam sumnjala da ce im biti malo . Kod mene lepo u profilu pise da nema povracaja robe ,jet sve sto prodajem je zaista novo ili jednom obuceno . Zato se trudim da max ispostujem kupca . Ne isplati se prodavati ako ces stalno raditi povracaj robe Desavalo mi se da uzmem stvari koje su mi male ,ali ih nisam vracala ,vec lepo clanicu obavestim da cu staviti predmet u prodaju.
2018 05 18
1 2