Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ŠTA JE SA AVARARIMA izbrisani

Moj avatar se ne prikazuje, vidim da je to slučaj i kod drugih korisnika, šta je u pitanju, pomoć ADMINA
2018 05 15
Nema pomoci ni od admina a ni od publike Problem traje vec neko vreme,srecom pa ostali problemi(bitniji,tipa otvaranje poruka,postavljanje predmeta) se cesce rese,cini mi se sami od sebe
2018 05 15
Jeste probali da ponovo postavite sliku?
2018 05 15
> *STARS*: > Jeste probali da ponovo postavite sliku? Nemam istu sliku, a volela bih da mi ostane ona prepoznatljiva koju sam imala na avataru
2018 05 16
Bravo, bravo, bravo <3 <3 <3 Divna si, sve ti najlepše želim, sad ću to da uradim srdačni pozdrav Nada
2018 05 16
Tu smo da pomognemo , u pravu ste prepoznatljivi ste po svoju sliku,eto ja sam vasu upamtila :)
2018 05 16
Avatari nisu nestali, samo se ne prikazuju. Usled velikog broja zahteva server ne može da stigne da opsluži sve, pa šalje delimične stranice. (moje nagađanje) Kod mene se neki avatari vide, neki ne. @nadahr, vaš vidim npr.
2018 05 16
Ja sam moju preuzela samo je nisam postavila ;)
2018 05 16
> drajel: > Ja sam moju preuzela samo je nisam postavila ;) :* eto sad se vidis. <3
2018 05 16
> *STARS*: > > drajel: > > Ja sam moju preuzela samo je nisam postavila ;) > :* eto sad se vidis. <3 Postavila sam je :)
2018 05 16