Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nit vise clanica, nit vise prevaranata a zastita je slaba ili ne postoji...

Sajt ima vlasnike, prava i naziv su zaštićeni. Od svih reklama koje se dnevno umnožavaju vlasnici imaju lepe prihode, što znači da je ovakav kakav jeste za vlasnike sajt adekvatan i profitabilan. Administratora su oni angažovali u skladu sa svojim željama i afinitetima, te je i sve što se događa slika i prilika upravo toga. Prema tome, osim povećane pažnje i realnog sagledavanja šta se za koji novac može kupiti članicama ništa drugo ne preostaje. Realno, moja iskustva su u 99% slučajeva izvrsna i upoznala sam zaista sjajne ljude😊
2018 05 24
> MiciZara: > Npr na limundu ostaviš kompletne podatke pa ako su lažni limundo ima tim koji se bavi time.. Nema toliko prevara.. Ako hoće post net uplatu , opet mi mora poslati adresu tj trazite pa proverite. Bato kad daš br računa i stignu mi podatci prodavca ili kupca da vidim koga će da zajebe. I žene pre kupovine tražite i proverite adresu prodavca da li postoji na toj adresi, ili u razmeni isto tražite . Ma ja bi nekima iz principa se us....la u život ... Ako je taj neko ološ i prevarant . Tačne podatke preko adresara proverite imate prezime, ulicu i br i mirna vam glava.. Potpuno se slazem, pokrenula sam peticiju, za poboljsanje i zastitu sajta druga tema na forumu, pa mozete i tamo da predlozite i da se potpisete jer sto nas vise ima bolje po nas da nam se namere ostvare...
2018 05 24
1 2