Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

> Pink_Girl: > Zdravo! Treba mi pomoć htela bih da platim > Promociju ali ne mogu jer uopste nema za telenor mrezu. Da li moze neko da mi pomogne? Hvala Mora neko iz druge mreže da vam uplati.
2021 07 26
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 probaćemo
2021 08 13
> LoolaA: > Nema na cemu :) > Ja sada ulazim ponovo, kad ono opet sve baguje :/ > Izgleda da cu morati da komentarisem po temama pri svakom logovanju x-) ahhahhahahha
2021 08 22
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvala Vam puno
2021 08 22
Hvala Vam puno
2021 08 22
Probala, ali nešto slabo to ide 😁🙆‍♀️
2021 08 23
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Ddugo vremena imam problem, stalno baguje, smuci mi se da ulazim vise na sajt.
2021 08 25
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvala...
2021 08 25
Stalno imam problema sa dodavanjem novih predmeta, nadam se da cu sada uspeti. Hvala.
2021 08 25
Topao pozdrav drage devojke! Da li ste imale iskustvo da vam se stalno brise jedan te isti artikal,pritom nije na spisku zabranjenih oglasavanja-torba je u pitanju? Kao i to da sliku postavljenih artikala ma koliko rotirala nece da finalno i ostane klikom na “sacuvaj” I jos jedno.. da li vam nestaju pojedini predmeti kroz vreme? Hvala Vam od srca,unapred na ukazanom iskustvu! 💐
2021 08 26
> MilaBo: > Topao pozdrav drage devojke! > Da li ste imale iskustvo da vam se stalno brise jedan te isti artikal,pritom nije na spisku zabranjenih oglasavanja-torba je u pitanju? > Kao i to da sliku postavljenih artikala ma koliko rotirala nece da finalno i ostane klikom na “sacuvaj” > I jos jedno.. da li vam nestaju pojedini predmeti kroz vreme? > Hvala Vam od srca,unapred na ukazanom iskustvu! > 💐 Ćaos, Brišu predmet ukoliko imaš recimo sliku sa interneta, ili tag koji nije odgovarajuć 😁 Što se rotiranja slika tiče, nisam imala problem. Ja ih u galeriji telefona sredim (isečem, rotiram i kompresujem) pa ubacim. Imala sam problem da objavim neki proizvod, jednostavno to dugme nećeee pa neće, onda odustanem pa kasnije sve ispočetka 🤔🙄 Nadam se da je ovo bilo od pomoći.
2021 08 26
😊
2021 08 30
M
2021 08 31
Hvala na savetu. :)
2021 08 31
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 😅Daj Boze
2021 09 06
1 2 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 92