Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

Hvala :)
2021 04 27
Meni i dalje nema promena. Nemoguce da je sajt uradjen tako da toliko nas ima problem i da niko ne postavlja nikakvo zvanicno obavestenje...
2021 04 27
🥰
2021 04 27
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvalaa
2021 04 27
Me i i dalje ne radi
2021 04 28
Ja ne znam da li ima neko na ovom sajtu ko bi se obratio uopšte da kaže do kada će biti sve ovo ovako i u čemu je problem, oni rade kako i kada im padne na pamet ...
2021 04 28
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3
2021 05 26
hvalaaaa
2021 05 26
Zdravo devojke,ne zna da li i vi,ali ja ima problema sa sajtom ne mogu da snizim cenu ,da dodam jos koji artikl :| Da li se to i vama desava?Hvalaaaa :D
2021 05 27
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvala na savetu. Sad ću da probam i ja :D
2021 05 27
Hvalaaa
2021 05 28
Sajt je užas!!!!!!
2021 05 30
Meni je sve obrisano sto sam juce postavila . Pitam se zasto?
2021 06 05
Da li je neko imao iskustvo da se njegov predmet šeruje na tuđem profilu? Naime, naiđoh na svoj predmet, u potpunosti iskopiran, kao linkom, drugi grad piše gore, tj.moj, a sve ostalo isto na tuđem profilu, fotke, opis...?
2021 06 05
> milicam0: > Sajt je užas!!!!!! Slazem se. Ni reda ni nicega. A mislim i da niko ne gleda niti prati sta se desava.
2021 06 05
1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 92