Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala na odgovoru ???

Cao devojke ! Svaki put kad mi neka devojka napise Hvala na odgovoru , zacudim se... Mislim kakvo god da je pitanje, vezano za velicinu,materijal npr , neku dodatnu sliku, razmenu itd. Uvek odgovorim. Nekako to mi je neka osbovna kultura pritom oduzme mi 30sekundi ...ali onda shvatim da postoje clanice koje ne odgovaraju jer sam i ja bila u situaciji da jednostavno kuliraju kakva god poruka bila... pa me zanima vase misljenje, jel odgovarate redovno na poruke ? Kakav je odnos drugih prema vama ? 🙂 ps. Jedino zaista ne znam da li da predlstanem da odgovaram na pitanja za razmene , jer mi jasno u opisy profila pise da ih ne radim, ali devojke uporno pitaju. Stvarno me je smorilo a opet svima odgovorim ipak 😂
2018 08 07
Meni se desava kad kazem da nisam pronasla nista za razmenu, da me iskuliraju skroz, sto je veoma ruzno. U obrnutoj situaciji se zahvalim, to smatram osnovnom kulturom. I da, uvek odgovorim na poruku, nece me ubiti tih par minuta kucanja.
2018 08 07
IvanaS__ u manjini smo 😂 Uvek kada se raspitujem o predmetu na prvu poruku napisem 'unapred zahvalna' a potom se opet zahvalim sto je u totalnoj suprotnosti sa drugim clanicama koje se raspituju o mojim predmetima. Posaljem i dodatne slike i mere, kulturno odgovaram, rezervisem i ne dobijem nikakav odgovor, ali sam na sve to oguglala i vise mi je svejedno 😁 Sto se tice razmena smatram da je kulturno odgovoriti na svaku poruku pa i na takvu
2018 08 07
Da apsolutno i ja tako. Nije mi tesko ni da slikam ponovo izmerim sve itd ... a za razmene pitam posto sam videla da kod nekih clanica pise u opisu profila da ne odgovaraju na takve poruke, pa sam zato mislila da i ja to uradim, medjutim verovatno necu jer ipak sam navikla da svima uredno odgovorim , bukvalno kako kaze MinaMasa , nece nas ubiti minut kuckanja :) > ananaki: > IvanaS__ u manjini smo 😂 Uvek kada se raspitujem o predmetu na prvu poruku napisem 'unapred zahvalna' a potom se opet zahvalim sto je u totalnoj suprotnosti sa drugim clanicama koje se raspituju o mojim predmetima. Posaljem i dodatne slike i mere, kulturno odgovaram, rezervisem i ne dobijem nikakav odgovor, ali sam na sve to oguglala i vise mi je svejedno 😁 > Sto se tice razmena smatram da je kulturno odgovoriti na svaku poruku pa i na takvu
2018 08 07
Ja nisam bas srdacna, i mene malo preterana srdacnos i iritira..Imam lepo kucno vaspitanje u komunikaciji i to mi je dovoljno i kod drugih..Desilo mi se par puta da ne napisem hvala ili slicno,posto sam bila prekinuta od strane deteta i posle zaboravila da napisem.Dobronameran savet je da se ne treba zamarati tudjim vaspitanjem...
2018 08 07
slazem se za poslednju recenicu . Jednostavno ne mozemo bas menjati ljude 😂 ima nas raznih ...:)> jelena2606: > Ja nisam bas srdacna, i mene malo preterana srdacnos i iritira..Imam lepo kucno vaspitanje u komunikaciji i to mi je dovoljno i kod drugih..Desilo mi se par puta da ne napisem hvala ili slicno,posto sam bila prekinuta od strane deteta i posle zaboravila da napisem.Dobronameran savet je da se ne treba zamarati tudjim vaspitanjem...
2018 08 07
Gledam da budem korektna kao sto sam i kada odem u radnju ,ili bilo gde ... Ne pravim neku razliku u komunikaciji ...I kada odem u radnju kazem hvala ili ocekujem hvala ... Potpuno mi je isto .. Mada obicno odgovorim ,sve zavisi od samog toka konverzacije ..
2018 08 07
Ne mogu da ne prokomentarisem :) Ja sam malopre pitala IvanaS za razmenu, jer sam videla par svojih predmeta kod nje u omiljenim :) I bas tako sam i postavila pitanje.. I da se nadovezem, ja svima odgovaram.. jedino ne odgovaram clanicama kojima pise da ne rade razmene a pitaju za iste :) A navikla sam na "nestajanje" clanica posto im sve premetim, islikam i dodatno odgovorim na pitanja :) to mi je postalo normalno.. cak se zacudum kada mi neko napise "hvala" :")
2018 08 07
Hahaha iskreno ti si me i podstakla da ovo napisem. Ne zbog toga sto si pitala za razmenu nego zato sto si napisala Hvala svakako na odgovoru. Volim da komuniciram sa ljudima, pogotovo kada su te konverzacije prijatne naravno . :) > LoolaA: > Ne mogu da ne prokomentarisem :) > Ja sam malopre pitala IvanaS za razmenu, jer sam videla par svojih predmeta kod nje u omiljenim :) > I bas tako sam i postavila pitanje.. > I da se nadovezem, ja svima odgovaram.. jedino ne odgovaram clanicama kojima pise da ne rade razmene a pitaju za iste :) > A navikla sam na "nestajanje" clanica posto im sve premetim, islikam i dodatno odgovorim na pitanja :) to mi je postalo normalno.. cak se zacudum kada mi neko napise "hvala" :")
2018 08 07
Da , i kod mene ima slucaja da slikam neku stvar ponovo, probam je na sebi da pokazem kako izgleda itd iako ima dovoljno sasvim korektnih slika na mom profilu, i nakon toga mi clanica ne odgovori..........pa barem napisi hvala , nego se potrudio , ispostovao je vas zahtev itd .... ali opet kazem Ima nas raznih ne treba se nervirati oko takvih stvari uvek ce ih biti i to je nesto sto ne mozemo promeniti :P
2018 08 07
Kada sam videla temu prepoznala sam se :D :D :") Naravno, nista lose nisam ni pomislila o:) Nadam se da ce veliki broj clanica videti ovu temu i da ce ih tema podstaci da se makar zahvale :) Da bismo vise uzivale u samom sajtu i u samoj komunikaciji medjusobno, i da ne budemo isfrustrirane zbog tudjeg (ne)vaspitanja :")
2018 08 07
Daa slazem se ... ne mozemo bas mi menjai ljude ali mozemo svojim primerom da pokazemo i da podstaknemo mozda nekog na promeni. U bilo kom smislu , konkretno ovde eto bar da posalju ‘hvala’ kako bi ovaj sajt podigle na visi niv :) > LoolaA: > Kada sam videla temu prepoznala sam se :D :D :") > Naravno, nista lose nisam ni pomislila o:) > Nadam se da ce veliki broj clanica videti ovu temu i da ce ih tema podstaci da se makar zahvale :) > Da bismo vise uzivale u samom sajtu i u samoj komunikaciji medjusobno, i da ne budemo isfrustrirane zbog tudjeg (ne)vaspitanja :")
2018 08 07
Uvek ljubazno i kulturno odgovorim na svaku poruku, ma kakav god da je moj odgovor - pozitivan ili negativan, pošto radim i razmene. Ni u kom slučaju me ne iritira "preterena ljubaznost", jer iz toga se jasno vidi koliko je dotična osoba vaspitana, ili ne.... Doduše, kod mene je više ovih lepo vaspitanih, na sreću, a bilo je i nekolicina "ovih drugih" pa kada vidim u kom pravcu to ide jednostavno se lepo zahvalim i prekinem kontakt- bolje sprečiti nego lečiti, zar ne? ;) IvanaS, ukoliko Vam već jasno na profilu piše da razmene ne radite, sasvim je normalno da na takve poruke ni ne odgovarate, jer: Niste Vi krivi što većina njih ovde uopšte ne čita opise profila, a kamoli predmeta-stvari / kada me neko pita za mere a sve je lepo ispisano i opisano u tekstu kod predmeta-stvari, lepo mi dođe da se "ubijem iz praćke", ali svejedno opet lepo odgovorim iako u većini slučajeva ne dobijem ni najosnovnije "Hvala, ne odgovara mi", ali sve to jednostavno kreće iz kuće i najosnovnijeg vaspitanja, zar ne?
2018 08 07
Potpisujem sve sto ste rekli. 😄❤️> LadyBlye: > Uvek ljubazno i kulturno odgovorim na svaku poruku, ma kakav god da je moj odgovor - pozitivan ili negativan, pošto radim i razmene. > Ni u kom slučaju me ne iritira "preterena ljubaznost", jer iz toga se jasno vidi koliko je dotična osoba vaspitana, ili ne.... Doduše, kod mene je više ovih lepo vaspitanih, na sreću, a bilo je i nekolicina "ovih drugih" pa kada vidim u kom pravcu to ide jednostavno se lepo zahvalim i prekinem kontakt- bolje sprečiti nego lečiti, zar ne? ;) > IvanaS, ukoliko Vam već jasno na profilu piše da razmene ne radite, sasvim je normalno da na takve poruke ni ne odgovarate, jer: Niste Vi krivi što većina njih ovde uopšte ne čita opise profila, a kamoli predmeta-stvari / kada me neko pita za mere a sve je lepo ispisano i opisano u tekstu kod predmeta-stvari, lepo mi dođe da se "ubijem iz praćke", ali svejedno opet lepo odgovorim iako u većini slučajeva ne dobijem ni najosnovnije "Hvala, ne odgovara mi", ali sve to jednostavno kreće iz kuće i najosnovnijeg vaspitanja, zar ne?
2018 08 07
Ja eto sebi "dam za pravo" da pitam za razmenu ukoliko neka clanica ima moje predmete u omiljenim :) ako je nekom lakse da mi ne odgovori okej, postujem.. Ne vidim nista lose u tome.. svaka kulturna osoba bi odgovorila najnormalnije.. Iskreno malo mi je "ostro" napisati na profilu "ne radim razmene i na takve poruke NE ODGOVARAM".. mene takav nastup odbija i od kupovine..
2018 08 07
1 2