Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala administratoru sto stiti prevaranta!

Od 2013e sam na sajtu, posteno radim, otvorila sam skoro temu o zeni kojoj sam prodala ISPRAVAN EPILATOR a ona ga vratila uz laz da je neispravan a posle sam skontala i da ga je probala, onda kada sam platila postarinu i preuzela epilator koji radi i zvala je , ona mi se smejala u facu, rekla da joj moja negativna nista ne moze i da je briga za moju postarinu, da stavim vecu cenu na aparat i zaradim i spustila mi slusalicu! Aj sto je tema obrisana, nego je njoj negativna obrisana, po kojoj osnovi ako sam ja ostecena? Pisala mi je Spotter da joj obrisem ocenu jer se zalila, ali kad je cula moju stranu price takodje, zena je skapirala o cemu se radi! Jel zato sto mi nije nesto uvaljeno licno meni, samim tim ja nisam prevarena? Zato sto neko ume da pise manipulativne romane? Ovaj sajt me sve vise razocarava!😓😳
2018 08 30
Žao mi je što se to desilo, stvarno nije pravedno prema Vama.
2018 08 30
Zao mi je sto ovde audio i video zvuk ne moze da se postavi, zao mi je sto se prodavci ne stite ni na jedan nacin, sto je ona napisala roman o tome kako kod nje nije radio a epilator radi ili ne radi, nema kod mene ili kod nje. Ja cak onda u temi od besa nisam ni napisala pojedinosti kako sam shvatila da aparat je ipak koristila iako mi je sve bilo jasno jer mi se smejala preko slusalice na zvuk aparata kako radi! Hvala svim divnim clanicama koje su me tad podrzale, jer nije prevara samo kad ti se posalje stvar sa ostecenjem vec i kad neko iskoristi vasu naivnost i postenje, uvali vas u minus postarine i namagarci kao coveka!
2018 08 30
Strasno i sramotno.
2018 08 30
Sramota zaista!!! Ali ovaj sajt je zaista postao ruglo....
2018 08 30
Sajt je propao nacisto. Mislim da cu uskoro odustati od njega. Nema ko da stiti prodavce od prevaranata... Katastrofa u svakom slucaju :(
2018 08 30
DesireMe, Gomila tema mi je obrisala jer su se u tim temama od strane raznih članica upozoravali ostali na one koje se bave mutnim radnjama. U poslednjoj temi koja mi je obrisana pitala sam Kako je moguće da članica koja samo prikuplja poklone ovde i na Limundu ih prodaje ima DVA PROFILA?!? Po kom osnovu to može, da li je uredu i iz kojih razloga nema nijedan negativan utisak pošto su ovde neke pisale da nije preuzela pakete. Obrisano, naravno. Tako da smatram da više nema baš nikakve svrhe niti koristi otvarati teme u kojima ćete se na nekoga požaliti, jer svakako već se unapred zna da će sve biti obrisano. Demokratija i sloboda gobora, mišljenja i stavova očito da ovde ne važi, i to bez da ste bezobrazni i bez da vređate bilo koga- vređaju i pljuju vas, a vi ćete zbog svog poštenja i ljubaznosti dobiti negativan utisak ili biti blokirani, a ne oni koji su tako nešto zaista i zaslužili! Sve više i više razumem razočarenja gomile članica koje su dosta dugo ovde. Pravda- strani pojam u poslednje vreme ovde, na žalost!
2018 08 30
Razumem Vas bes,ja sam takodje imala neprijatni situaciju,mogu reci slobodno clanica me prevarila. Od tad verujte udjem na sajt jednom u pet dana... nemam ni zelje ni volje,da se nastavljam ovde. Daleko od toga da de neko od nas propasti ako platimo duplu postarinu ili tako nesto,ali ja iskrena da budem dovoljno stresa imam i bez MK,a kamoli jos oko krpica da se nerviram... Ovo treba da nam je razbibriga a ne dodatni stres!
2018 08 31
Hvala drage zene, zbog nekolicine i kao ostajem na ovom sajtu iako retko i prodajem jer ste zaista mile i drage! Ja znam da ce ova tema biti obrisana i njena negativna jer ova zena je lazljivi manipulator, nasla sam je na drustvenim mrezama samo da mi bude jasno kako ikome ovakva manipulacija moze da padne na pamet, I sve mi je bilo jasno o kakvom psiholoskom profilu se radi. Neko ko pise romane ovde ljudima koje video nikada nije u utiscima, pametnom dovoljno. Uvalice joj neko zaista nesto i ostetiti je za pare, setice se..
2018 08 31
Svakako ce se setiti,kada je neko prevari ,kao ona Vas. Jako mi je zao! Toliko finih i postenih clanica sajta,ali ne vredi kad admini ne rade svoj posao kako treba,tj.koliko mogu da primetim i nema ih🤔 Mozda bi bilo najbolje prvo uplata novca,pa slanje... p.s. Spotter je meni kao dobra vila🤗❤
2018 08 31
Strašno... Znači to što je dotična koristila epilator pa ga vratila, i ti platila duplu poštarinu to nema veze? Takvim postupcima se daje samo zeleno svetlo prevarantima ovde..
2018 08 31
Ostavite joj ponovo negativnu i ovde ostavite link profila, i na crnu listu sa sve podacima. Ukoliko vam kontaktira Spotter recite joj da imate prava da ostavite negativnu za saradnju u kojoj ste itekako oshteceni! (proizvod vishe nije nov, poshtarina) I drzite se, i ne odustajte, ako obrishu ponovo vi samo ponovo stavite. Poenta utisaka je da i druge chlanice znaju shta mogu da ochekuju. ;) :")
2018 08 31
> NemanjaLukic: > Ostavite joj ponovo negativnu i ovde ostavite link profila, i na crnu listu sa sve podacima. > Ukoliko vam kontaktira Spotter recite joj da imate prava da ostavite negativnu za saradnju u kojoj ste itekako oshteceni! (proizvod vishe nije nov, poshtarina) > I drzite se, i ne odustajte, ako obrishu ponovo vi samo ponovo stavite. > Poenta utisaka je da i druge chlanice znaju shta mogu da ochekuju. > ;) :") Gospodine Lukicu ,negativne brise admin sajta ne Spotter .,takodje i teme na forumu. Svoje neznanje ostavite za neku drugu priliku Srdacan pozdrav
2018 08 31
Posto su moje negativne obrisane kod nje kao i tema gde sam detaljno opisala ceo dogadjaj, samo cu jos jednom napisati i pitati admina pa makar me blokirao zauvek. 1)Kako epilator magicno proradi kod mene a njoj se brisu ocene samo na recenicu kod nje nije hteo da radi? Ponavljam, APARAT RADI ILI NE RADI, NIJE ZIVO BICE DA ODLUCUJE GDE CE DA RADI! 2) Epilator koji je poslat nov, neotpakovan kao iz radnje satro kupuje za poklon, ONA OTVARA,ZAKLJUCUJE KAO DA NE RADI, VRACA GA U POLUOTVORENOJ KUTIJI, SA UPUTSTVOM POLUZGUZVANIM JER GA NIJE NI VRATILA LEPO U KUTIJU VEC SAVIJEN, SA DUGMETOM NA ON ( UKLJUCEN) A NE NA OFF ( ISKLJUCEN), SA NEKOM DLAKOM OD NE ZNAM CEGA JER NE ZNAM NA CEMU GA JE PROBALA! 3) Cim sam ga preuzela i zvala je da joj pustim VIDEO ZAPIS KAKO JE VRACEN EPILATOR KOJI RADI, ZENA SE NIJE ZACUDILA I ZBUNILA VEC REKLA DA JOJ NE TREBA VIDEO, KADA SAM PUSTILA ZVUK NASMEJALA SE I REKLA IJAO RADI! KADA SAM PITALA KO CE MI OVAJ STRES I POSTARINU SAD NADOKNADITI, REKLA JE DA JE NE ZANIMA I :STAVITE VECU CENU STA DA VAM KAZEM, PA POVRATITE NOVAC, NEMAM VREMENA ZA VAS I SPUSTILA SLUSALICU! Pa kako na aparat koji ne radi, da stavim vecu cenu I POVRATIM NOVAC? Dakle zna da radi! Ako ovo nije za negativnu, ja ne znam sta je! I na osnovu cega joj se brise! Od nje ni izvini dobila nisam! Da zaista nije znala da upali aparat, kada sam joj pustila zvuk da radi, valjda bi se postidela ( ja bih umrla od blama da sam nekog optuzila da mi je uvalio neispravnu stvar, platio postarinu zbog mene a ja nisam znala da upalim u 2018oj epilator ), izvinila, zainteresovala! Obrisite temu, blokirajte me, toliko sam razocarana da na jednu KOD MENE NIJE RADIO ( VRISTI MI MOZAK NA OVU RECENICU JER GLUPACO GLUPA ILI RADI ILI NE RADI, PO STOTI PUT PONAVLJAM) se ovde brisu negativne! Kome da ja prodam po istoj toj ceni a kamoli vecoj otvoren, proban aparat? A za postarinu sam dve kafe mogla popiti, pa ja ne berem novac na drvetu!
2018 08 31
Zasto nisam iznenadjena trenutnim stanjem? Zato sto je sve odavno postalo ocigledno. A onda meni drugi zatvaraju usta. Lepo je boriti se za pravdu, ali na zalost to nije dovoljno . Mogao je neko tako da kupi i cipele obuje ih jednom i vrati. Ovde vidim sve moze.
2018 08 31
1 2 3 4 5 ... 7