Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala administratoru sto stiti prevaranta!

Netacno, obe su skinute, pa sam ja naknadno stavila tu koja i dalje stoji. Nisam znala da ne sme dve, jer sam u zilion slucajeva videla da cak i vi dajete po dve negativne istoj osobi, evo sad znam za ubuduce. Ispravicu. A vi ste mi rekli obe da joj skinem , a moju stranu price niste ni znali, samo njenu, i da, na to sam rekla da mi ne pada napamet i napisala svoju stranu!
2018 10 18
Loki ako mislis da ces ti raditi sve ovo sto ja radim bolje i truditi se da svi budu zadovoljni i sretni ,nekada i omanuti u procenama ( ne govorim konkretno o ovom slucaju ) izvoli drugarice ,prihvati se resavanja problema ,zastiti clanice ,resavaj sporove ...Lako je doci na forum i pricati pricice sta se moglo a sta nije i sta je bezveze a sta ne ...Savetodavci mi nisu potrebni na takav nacin ..Jedini savetodavac koga sam slusala je bila osoba koju i ti znas i koja nije vise na ovom sajtu . Osoba koja me je naucila mnogim stvarima sajta i uz koju sam pocela da radim ovo sto radim .. Lako je kritikovati naravno reci ces iz dobre namere . Hajde prihvati se resavanju da vidimo i tebe na delu ,napokon .
2018 10 18
> DesireMe: > Netacno, obe su skinute, pa sam ja naknadno stavila tu koja i dalje stoji. Nisam znala da ne sme dve, jer sam u zilion slucajeva videla da cak i vi dajete po dve negativne istoj osobi, evo sad znam za ubuduce. Ispravicu. > A vi ste mi rekli obe da joj skinem , a moju stranu price niste ni znali, samo njenu, i da, na to sam rekla da mi ne pada napamet i napisala svoju stranu! I sta sam ja Vama odgovorila ? Da sam cula jednu stranu i da nisam cula vasu. Niste mi se ni obratili u inbox da mi kazete sta je problem pa da vidimo da li nesto mozemo uciniti ,nego sam ja Vas kontaktirala da joj skinete negativne bas zato jer nisam cula vasu pricu .Na kraju sam Vam rekla da uradite onako kako Vi mislite da je najbolje ,jer u takvim situacijama cak i sam sud mora da razmisli sta ce da uradi ...Svaka strana prica svoju pricu ,ja u sredini slusam jedno ,slusam drugo i treba da resim problem nekako . Predlozila sam da resite taj problem vas dve .
2018 10 18
E sada sto su obe skinute ,o tome nemam pojma . Ja sam pisala adminu da skine jednu jer znam da to nije dozvoljeno ni u pozitivnom niti negativnom feedback-u . Sta je admin uradio nisam obavestena . To sada cujem od Vas da su skinute obe ... Pa nista ,i meni su juce skinuta 54 pozitivna i sta sad ... Da,ja dajem po dve negativne uglavnom prevarantima povratnicima ...da bi clanice usle i procitale jer svakako saradjuju i sa clanicama bez i jednog utiska pa se posle zale da su prevarene ..Ovako bar 2 negativna upadnu u oci ,jos ako ima 5-6 tim bolje da ostale clanice procitaju da se NE SARADJUJE
2018 10 18
Spotter pa ja sam to i napisala, vrv niste proctali, bas u ovoj temi, da ste mi rekli da me razumete sto necu i da se niste vise mesali kada ste culi moju stranu price takodje. Nisam mala da moram za sve da Vam se obracam, pa ko zna koliko Vam je pun inbox, ovo je za mene bila prevara, ostavila sam negativne, nisam videla razlog da se Vama ili adminu obracam. Da, sok sam dozivela kada sam videla da nema nijednu negativnu, otud i ova tema!
2018 10 18
To što ta osoba nije aktivna ne znači da ne vidi šta se događa! Što nju ne pitaš za mišljenje recimo? Što se mene tiče, evo neka bude da nikada nikome nisam pomogla ovde, pa ni tebi....da sam na tvom mestu živ blam bi me pojeo da mi ovo napišeš! Ali najiskrenije.... Malopre si rekla da je tvoj inboks za mene uvek otvoren. Zapravo je bilo obrnuto do sada, ali smatraj da više nije tako. I dalje ti želim da postaneš admin i želim ti da radiš taj posao dobro, zbog članica naravno....
2018 10 18
> DesireMe: > Spotter pa ja sam to i napisala, vrv niste proctali, bas u ovoj temi, da ste mi rekli da me razumete sto necu i da se niste vise mesali kada ste culi moju stranu price takodje. Nisam mala da moram za sve da Vam se obracam, pa ko zna koliko Vam je pun inbox, ovo je za mene bila prevara, ostavila sam negativne, nisam videla razlog da se Vama ili adminu obracam. Da, sok sam dozivela kada sam videla da nema nijednu negativnu, otud i ova tema! Razumem sve . Sto se tice skidanja oba utiska o tome morate sa adminom je ja licno sa time nemam nista . Rekla sam sta sam ucinila a zasto su skinuta oba ....to bi Vam admin mogao objasniti
2018 10 18
> lokibg: > To što ta osoba nije aktivna ne znači da ne vidi šta se događa! Što nju ne pitaš za mišljenje recimo? > Što se mene tiče, evo neka bude da nikada nikome nisam pomogla ovde, pa ni tebi....da sam na tvom mestu živ blam bi me pojeo da mi ovo napišeš! Ali najiskrenije.... > Malopre si rekla da je tvoj inboks za mene uvek otvoren. Zapravo je bilo obrnuto do sada, ali smatraj da više nije tako. > I dalje ti želim da postaneš admin i želim ti da radiš taj posao dobro, zbog članica naravno.... Postujem tvoje misljenje Loki . Necemo vise komentarisati ,Ni ja tebe a ni ti mene takodje . Posle svega sto si pisala javno a prikriveno a ne u moj inbox kao prijatelj prijatelju ako smo to uopste i bile ,mislim da nema potrebe da razgovaramo a jos manje prepucavamo o bilo cemu . Hvala ti na zeljama ,toliko od mene na tvoj racun . Sto se tice blama , ne znam u vezi cega bih se osecala izblamirano . Ti bi trebala .Zasto ? Stavi prst na celo ... Ja sam zavrsila na ovoj temi .Zelim Vam prijatan nastavak a vi se potrudite da tako i bude
2018 10 18
1 2 ... 5 6 7