Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala administratoru sto stiti prevaranta!

Hvala @DesireMe.
2018 10 18
DesireMe imate potpuno pravo da ostavite članici negativnu jer je od Vas kupila ispravan uređaj, malo ga probala i onda se iz nekog razloga predomislila i na kraju dobila svoj novac nazad. Dakle, saradnja je postojala i bila je LOŠA, s tim da ste Vi postupili kao dobar i odgovoran prodavac a članica je bila očajan kupac koji je lagao o razlogu vraćanja predmeta. Dokaz je upravo to što isti aparat radi savršeno kod druge članice. Dakle, imate potpuno pravo da joj ostavite negativan utisak i nema tog admina koji bi imao pravo da taj utisak obriše.
2018 10 18
> lokibg: > DesireMe imate potpuno pravo da ostavite članici negativnu jer je od Vas kupila ispravan uređaj, malo ga probala i onda se iz nekog razloga predomislila i na kraju dobila svoj novac nazad. Dakle, saradnja je postojala i bila je LOŠA, s tim da ste Vi postupili kao dobar i odgovoran prodavac a članica je bila očajan kupac koji je lagao o razlogu vraćanja predmeta. Dokaz je upravo to što isti aparat radi savršeno kod druge članice. > Dakle, imate potpuno pravo da joj ostavite negativan utisak i nema tog admina koji bi imao pravo da taj utisak obriše. Amin.
2018 10 18
To je vec bolje . Ali nikakvog dokaza da je epilator i kod nje radio , da nije popravljan ( ne znaci da Vam ne verujem , prosto navodim odgovore koje bih ja postavila ...Koji motiv bi imao kupac da slaze za tako dobar epilator ,osim tog da ga okvalifikujemo kao 'luda' ? ) Zasto ste pristali da vratite novac ,a sad ovo ? Ona Vama nije ostavila negativnu ,kako vidim ? A negativna o prodavcu ima veci efekat nego negativna kupcu . Onda ova ruzna igra ode jos dalje ,a niko iz nje nece izaci kao pobednik ,samo mucite jedna drugu i mrcvarite same sebe . Niste mi pomogle oko sporeta ( to JESTE realan i aktuelan problem za razliku od ove price ) .
2018 10 18
> lokibg: > DesireMe imate potpuno pravo da ostavite članici negativnu jer je od Vas kupila ispravan uređaj, malo ga probala i onda se iz nekog razloga predomislila i na kraju dobila svoj novac nazad. Dakle, saradnja je postojala i bila je LOŠA, s tim da ste Vi postupili kao dobar i odgovoran prodavac a članica je bila očajan kupac koji je lagao o razlogu vraćanja predmeta. Dokaz je upravo to što isti aparat radi savršeno kod druge članice. > Dakle, imate potpuno pravo da joj ostavite negativan utisak i nema tog admina koji bi imao pravo da taj utisak obriše. Hvala Loki, zato napisah da sam prodala aparat, i to eto koliko od prodaje, inace i ne bih, jer sam videla sta pokusava, a zbog Vaseg komentara je obrisana tema i stojim iza toga!
2018 10 18
Ok TatCat, posto po Vama clanica DD nema kredibilitet na ovom sajtu, tim recima ste mi napisali, sad ispadam i elektricar, da je neko koga gotivite sa foruma, druga bi pesma bila. Vase misljenje se promenilo nakon sto sam vam rekla kome sam prodala aparat, i sad me sve vise uveravate u to. Da, luda je, jer dok sam ja se tresla i pustala zvuk aparata se smejala i rekla prodaj ga po vecoj ceni, sta da ti kazem! To samo lud covek moze da toliko bezobrazan bude! Pristala sam da vratim novac jer sam poslala nov, nikada otvoren aparat, i ne idem od toga da je neko toliko lud da se predomislio i vratio jos mi rekla bese da je kupila filips ili braun, od 8000 din ma kako ne.. !
2018 10 18
Nisam Vas optuzila ... samo navodim mogucnosti . Mogla je i ona da ne ume da ukljuci ,ako Vam je lakse . Postoji i ta mogucnost . Samo ne vidim svrhu daljeg ratovanja ako ste saradnju zavrsili ( ne znam kad ) . Sta je cilj svega ovog , neka sitna osveta ? Sta ce Vam to ... Nijedan 'svedok' mi ovde nema kredibilitet ,ni njen ni Vas . Samo vas dve znate sta se desilo . DD mi je cak simpa ,osim jedne teme ,ali ja ne vucem negativan stav danima ,zato ovako reagujem i na ovo razvlacenje ove price do beskraja . Nemojte je (pricu ) siriti jos i na antipatije i simpatije sa Foruma (da smo bar razlicitih polova ,pa hajde ;-) ) ,ionako je razvucena do pucanja . o:)
2018 10 18
I jos nesto, to je top shop epilator mini na baterije, stalno ide reklama, od 2000 din, ja sam ga prodavala za 1500, stavila popust na par dana od 1300, naglaseno da je popust jer je stajala i cena od 1500 tu, Milena me pitala jel moze za 1000, rekla sam da vidi i sama da je cena spustena na 1300, to je dakle mini aparat, ali je nov bio, nikad otvoren, mozda kad je dobila je shvatila da nije to sto je htela za poklon kao nekome, to ne spada u one teske elektricne aparate sa punjacem, on radi na baterije, lagan, ali onda ne slazes da ne radi, ili se bar ako lazes iznenadis na zvuk istog da radi a ne da krene da se smeje kao pa prodaj ga po vecoj ceni, ja sam kupila braun/filips od 8000 dinara! Sta je time htela da mi kaze? I ja sam ovde kupovala odecu, pa mi ne odgovara velicina pa sta sad, postavim ovde, ne izmisljam i ne lazem!
2018 10 18
DesireMe, samo se opustite jer ste na ovom sajtu dužni da dokaze podnosite isključivo adminu. A mi ostali možemo samo da damo svoje mišljenje. U ovoj situaciji konkretni dokazi itekako postoje tako da nema razloga da se uzbuđujete, a još manje da bilo kome ovde polažete račune. ;)
2018 10 18
Mozda . I ta mogucnost postoji ,da je dobila nesto sto nije ocekivala . I ? Hocete li biti besni na sebe i nju do 2033. ? Ja ,zaista ,ne mogu da se bavim nepravdama koje osetim na svojoj kozi duze od nekoliko sati ,ako to nema neki ucinak . Pa ne mogu da se opterecujem necim sto je neozbiljno od vas dve , a nema nikakvu svrhu ni resenje . Kad biste bar rekli sta je po Vama resenje ovog problema , ja bih razumela . Ovako ...
2018 10 18
> lokibg: > DesireMe, samo se opustite jer ste na ovom sajtu dužni da dokaze podnosite isključivo adminu. A mi ostali možemo samo da damo svoje mišljenje. > U ovoj situaciji konkretni dokazi itekako postoje tako da nema razloga da se uzbuđujete, a još manje da bilo kome ovde polažete račune. ;) Hvala Loki, krivo mi je sto ovde tek sad vidim da su licni neki sukobi ustvari poenta svega, a ne to sto ova clanica mene jeste prevarila, i ovo je vid prevare, takodje! Jos mi DD ispade i majka, osecam da je clanica i mladja od mene..
2018 10 18
Mala, pazi kako razgovaraš sa majkom!! I u 22:00h da si se nacrtala kuči :D p.s. ja nisam u ličnom sukobu ni sa kim odavde. Niti u neličnom. Niti u čeličnom. Samo me interesuje de ima jeftini čvarci i kavurma
2018 10 18
> Debela_devojka: > Mala, pazi kako razgovaraš sa majkom!! I u 22:00h da si se nacrtala kuči :D p.s. ja nisam u ličnom sukobu ni sa kim odavde. Niti u neličnom. Niti u čeličnom. Samo me interesuje de ima jeftini čvarci i kavurma Ajde, kao da ne znamo da u slobodno vreme cimaš ovde devojke za prljave čarape! :'(
2018 10 18
Debela , samo ostro , to danas nikoga ne postuje ,ni roditelje ni starije :') :') Probaj Franca cvarke , odlicni , samo meso ( ovo ozbiljno ) . I amin za ovo : Nisam ni u kakvom sukobu ovde ,dodala bih : niti u bezlicnom . Ali neki vole da vuku gorcine i to ti je . Zalud prica . Ja unfollow temu ,resila mi Mlle Sanja problem sa sporetom (ode da posalje resenje postom ) .
2018 10 18
DesireMe, ja sam potpuno ubedjena u svaku Vasu rec, sto mi je prepiska sa DD potvrdila. I slazem se da vid prevare jeste vracati nesto sto ti se ne svidja pod nekim drugim izgovorom. Kupila sam baletanke, bile su mi male, prodala ih na Limundu. Kupila sam parfem, nijemi se dopao (mnogo puta) prodala dalje. Nedavno sam kupilamajicu koja mi je ipak preuska, bice za po kuci. I tako dalje. Svi se mi predjemo u proceni, ali treba biti fer i korektan.
2018 10 18
1 2 3 4 5 6 7