Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala administratoru sto stiti prevaranta!

> MlleSanja: > DesireMe, ja sam potpuno ubedjena u svaku Vasu rec, sto mi je prepiska sa DD potvrdila. I slazem se da vid prevare jeste vracati nesto sto ti se ne svidja pod nekim drugim izgovorom. > Kupila sam baletanke, bile su mi male, prodala ih na Limundu. > Kupila sam parfem, nijemi se dopao (mnogo puta) prodala dalje. > Nedavno sam kupilamajicu koja mi je ipak preuska, bice za po kuci. > I tako dalje. > Svi se mi predjemo u proceni, ali treba biti fer i korektan. 👏👏👏 Bravo, nista ne bih dodala!
2018 10 18
> lokibg: > > Debela_devojka: > > Mala, pazi kako razgovaraš sa majkom!! I u 22:00h da si se nacrtala kuči :D p.s. ja nisam u ličnom sukobu ni sa kim odavde. Niti u neličnom. Niti u čeličnom. Samo me interesuje de ima jeftini čvarci i kavurma > Ajde, kao da ne znamo da u slobodno vreme cimaš ovde devojke za prljave čarape! :'( Ali samo anderkaver ]:( razotkrili me, jbg, sad mi mije trip..
2018 10 18
Ok, sad mi sve skoro sklopilo, posto nisam znala o kakvim carapama je rec, posto DD po recima TatCat nema kredibilitet na forumu zbog carapa, ja rekoh mozda se desilo da je nekome prodala carape pocepane ili nesto, nisam ni prokomentarisala jer nisam videla to, vidim da nijedna nema negativnu, o Bogo.. Sanja, Jeftinoca,Loki, hvala zene sto razumete poentu, na stranu sve ostalo.. 🌷
2018 10 18
Postovanje Ova tema je otvorena 30. Avgusta ,skoro dva meseca unazad i receno je sta je receno . Ja ne bih imala konkretno sta da dodam sto vec niste rekle u ovoj ne znam zasto nastavljenoj temi. To sto clanica Milena daje podrsku meni kao nekome ko radi ovo sto radi ja duboko cenim i postujem ,kao i svakog drugog ako radi to isto . To sto Vi mislite da Milena otvara teme da bi se dodvorila nekome ,ja to ne znam niti me zanima jer uvlakace svakako ne volim a sa njene strane to sve sto je radila i podrzavala mene na forumu i utisku ja to gledam samo kao gest dobrote ,ne kao pokusaj uvlacenja da ako kojim slucajem budem administrator skinem joj negativan . Za mene je to puno truda samo oko jednog negativnog i to ne gledam tako .Da li ste me Vi DesireMe podrzali negde , da li sam od Vas dobila neki utisak zahvalnosti ili sl . ? Nisam primetila ni jednu otvorenu temu podrske na forumu od nekolicine vas osim nekih zajedljivih i zlobnih komentara osoba sa kojima sam nekada bila ok a od trenutka predlaganja mene kao kandidata , sasvim se druga pesma peva. Znam sada ce se verovatno naklapati o razlozima toga, sto mene apsolutno ne zanima niti interesuje jer jednostavno ne ulazim u prepucavanja pogotovo sa nekim koga nikada videla nisam niti mu cula glas preko ''zice'' .
2018 10 18
Elem ,udaljila sam se od teme ,mada temu nisam ni komentarisala sa stanovista depilatora ,ko je koga prevario i da li je bilo prevare. Procitala sam ime ''Spotter'' jer pratim ovu temu par puta pa reko' da i ja kazem koju, kao neko ko se spominje kad njega nema sto je ovde postao trend . Sto se tice uvlacenja zbog skidanja negativnog utiska ili bilo cega drugog jos jednom cu napomenuti da to kod mene ne pije vodu . Ja ako sam se kandidovala za administratora ,nisam jos uvek dobila tu poziciju i ako je dobijem kojim slucajem ovde ce svi imati istu protekciju sa moje strane pogotovo kada nesto zabrljaju .Bukvalno od najstarijeg do najmladjeg clana sajta . Jedino to moze biti fer put i posten rad . Verovatno zato pojedinci mrze tu misao mene kao admina,i mole se Bogu da ili stari admin ostane ili dodje neko drugi . Da budem naiskrenija ,sve jedno mi je . Ja ovo radim vise od godinu dana svojom voljom bez materijalnog pokrica i radicu dok mi se radi . Sto se tice klanova ,ja ih ne pravim jer nemam potrebu da imam jato oko sebe koje ce aminovati svaku moju rec u pozitivnoj i stati na moju stranu u negativnoj situaciji jer sam odavno prestala da vodim bitke po forumu i mogu reci da me manje boli glava od sukoba misljenja i borbi protiv vetrenjaca .Uvek ce biti onih koji nas vole i uvek ce biti mrzitelja tako da sam se ja usredsredila na onu prvu grupu ,ovu drugu ignorisem ,dok me ne taknu tamo gde ne volim . Toliko od mene .
2018 10 18
Ja ne verujem kakvi ljudi ovde postoje. Desire me znam licno, devojka bre mrava ne bi zgazila, kamoli nekom nesto uvalila. Od nje mozete kupovati bukvalno na slepo i na rec jer je jedna od retkih osoba koja posteno prodaje.
2018 10 18
Nemam kedibilitet na forumu? Hit :D sva sam se potresla :D Desire, samo opušteno, ostani iskrena i poštena i sve 5 :) :*
2018 10 18
Spotter ja sam Vas podrzala javno i potpisavsi peticiju. Iza svog misljenja o ovoj temi i Mileni stojim.
2018 10 18
> MlleSanja: > Spotter ja sam Vas podrzala javno i potpisavsi peticiju. Iza svog misljenja o ovoj temi i Mileni stojim. Naravno MileSanja .Svako ima pravo da podrzi i da ne podrzi isto tako svako ima pravo sa stoji iza misljenja ili ga promeni . Naravno da cete stojati uz svoje principe ,ja nemam nista protiv i mislim da nista neistinito nisam rekla u ovome sto sam napisla niti uvredila nekoga .Ako se neko smatra prozvanim ,e to je vec njegov problem moj ne . E sada sto se konkretno tice NE podrzavanja ,ako vec ne podrzavas ,nemoj pokazivati mrznju ,zavist i zlobu . Pricam u globalu ali naravno i to se na nekoga odnosi .
2018 10 18
Spotter, ako si na mene mislila (a jesi) veruj mi na reč jer te do sada nikada slagala nisam (niti bilo koga drugog) da od sveg srca navijam da postaneš Admin na ovom sajtu. Iz mnogo razloga, neki bi ti se dopali, neki ne, ali nebitno. Ali postoji još jedna stvar za koju navijam takođe. A to je da jednog od ovih lepih dana sedneš i razmisliš. Ali zaista razmisliš. I to o tome da li više voliš da te tapšu po ramenu i uvlače ti se isti oni koji bi ti sutra odmah leđa okrenuli kao što su i mnogima pre tebe ili da ti neko kaže istinu u lice čak i ako ona nije prijatna, ali dolazi od osobe koja te je cenila i podržavala? I koja ti pre svega nikada loše nije mislila ili želela? Previše ste ovo ozbiljno doživele, ali zaista. Nisam juče videla onaj napad histerije uz caps lock i prigodni rečnik. Hvala bogu što nisam jer mogu da se pravim da se ne srozavaš dalje..... I može na ovom forumu da te podrži milion nekih Milenica, ja te bolje znam, znam kakva si (bila), a znaš i ti mene.....a ja sam ista ta
2018 10 18
Spotter, nisam znala da je podrska tebi samo ako se otvorila u svakom podforumu tema o tebi da je to jedino ucestvovanje ikada na ovom sajtu i samim tim se smatra podrska? Podrska je kad se godinama ucestvuje na temama, kada se oko nove godine pomagalo kome je bilo najpotrebnije, kada su se delili saveti, borilo protiv prevaranata i ucestvovalo u tim temama bez bojaznosti, a ja sam sve to radila, to sto o tebi temu nisam otvorila, ne smatram manjkom podrske! Zabolelo me jeste sto me admin nije kontaktirao da cuje moju stranu price i skinuo joj negativnu na osnovu njenog"kod mene nije radio" (ma vazi, pa je proradio za manje od 24h u mojim rukama), a da ti jesi urgirala je sama ona napisala. Nigde te u ruznom kontekstu na ovoj temi niko spomenuo nije, ja takodje nisam,sem da mislim da ti se Milena slihta i stojim iza toga!
2018 10 18
> ProdajemSminku: > Ja ne verujem kakvi ljudi ovde postoje. Desire me znam licno, devojka bre mrava ne bi zgazila, kamoli nekom nesto uvalila. Od nje mozete kupovati bukvalno na slepo i na rec jer je jedna od retkih osoba koja posteno prodaje. Hvala ti puno, takodje isto mislim za tebe 🌷
2018 10 18
Znate sta ovo je stvarno sve otislo predaleko!Mozemo da se simpatisemo ili ne,ali dajte malo da podignemo rucnu.Vecina clanica u ovoj temi su inteligentne i duhovite zene!!Sa kojima caskanje moze da bude i vise nego zabavno!Sigurna sam da cete se sve sloziti sa mnom!@DesireNe,ne poznajem vas kao ni jednu clanicu ovde sem virtuelno,tako da ne mogu da odlucujem ko je u pravu ,a ko nije...Ono sto mi se ne dopada(mozda nisam dobro iscitala sve,pa me ispravite ako gresim),ali upravo ste na neki nacin"zavadili"TatCat i DebeluDevojku...Sto se clanice Milene tice,da vrlo je kitnjasto i napadno "reklamirala"Spotter,mislim da devojka nije zlonamerna samo ima pogresan vokabular....Sto se Spotter tice,tu smo definitivno sve na istoj strani.... I doslovce niko ne osporava da nam je od velike pomoci!!Ah da klanovi???!!!Kakvi bre klanovi ,pa nismo u srednjem veku,pobogu!Ako par njih ima isto misljenje,odmah je to klan!!!Mi smo ovde virtuelne drugarice sa boljom ili losijom komunikacijom i nista vise!!Ako imate neke nerasciscene racune,lepo u inbox,kazite jedna drugoj sta vam smeta,da prekinemo sa ovim besmislenim pricama.i podbadanjima...Postaje jadno!
2018 10 18
> Spotter: > Postovanje > Ova tema je otvorena 30. Avgusta ,skoro dva meseca unazad i receno je sta je receno . Ja ne bih imala konkretno sta da dodam sto vec niste rekle u ovoj ne znam zasto nastavljenoj temi. To sto clanica Milena daje podrsku meni kao nekome ko radi ovo sto radi ja duboko cenim i postujem ,kao i svakog drugog ako radi to isto . To sto Vi mislite da Milena otvara teme da bi se dodvorila nekome ,ja to ne znam niti me zanima jer uvlakace svakako ne volim a sa njene strane to sve sto je radila i podrzavala mene na forumu i utisku ja to gledam samo kao gest dobrote ,ne kao pokusaj uvlacenja da ako kojim slucajem budem administrator skinem joj negativan . Za mene je to puno truda samo oko jednog negativnog i to ne gledam tako .Da li ste me Vi DesireMe podrzali negde , da li sam od Vas dobila neki utisak zahvalnosti ili sl . ? Nisam primetila ni jednu otvorenu temu podrske na forumu od nekolicine vas osim nekih zajedljivih i zlobnih komentara osoba sa kojima sam nekada bila ok a od trenutka predlaganja mene kao kandidata , sasvim se druga pesma peva. Znam sada ce se verovatno naklapati o razlozima toga, sto mene apsolutno ne zanima niti interesuje jer jednostavno ne ulazim u prepucavanja pogotovo sa nekim koga nikada videla nisam niti mu cula glas preko ''zice'' . To sto ti nije otvorila temu ne znaci da nije prevarena (niti da te ne podrzava) a da je doticna Milena ok kad I vrapci vide ko je kome podvalio ovde. Evo ja ti nisam otvarala teme, ali sam zato glasala za tebe. Zelim ti da postanes admin jer sajtu treba neko ko ce da vodi posao a ne da dolazi kad mu dune I da resava samo ono sto mu se resava. Moju podrsku npr imas ali ja ti teme necu otvarati prosto jer ne zelim. Isto vazi I za Desire. Neka je tema stara I 5 meseci ali ima sta da se kaze, a I uz duzno postovanje o devojci I njenoj prevari je rec ovde a ne o tebi. Ako bude novo glasanje mozes slobodno da me kontaktiras u inbox, glasacu ponovo. Pozdrav za tebe I Desire.
2018 10 18
> DesireMe: > Spotter, nisam znala da je podrska tebi samo ako se otvorila u svakom podforumu tema o tebi da je to jedino ucestvovanje ikada na ovom sajtu i samim tim se smatra podrska? > Podrska je kad se godinama ucestvuje na temama, kada se oko nove godine pomagalo kome je bilo najpotrebnije, kada su se delili saveti, borilo protiv prevaranata i ucestvovalo u tim temama bez bojaznosti, a ja sam sve to radila, to sto o tebi temu nisam otvorila, ne smatram manjkom podrske! > Zabolelo me jeste sto me admin nije kontaktirao da cuje moju stranu price i skinuo joj negativnu na osnovu njenog"kod mene nije radio" (ma vazi, pa je proradio za manje od 24h u mojim rukama), a da ti jesi urgirala je sama ona napisala. Nigde te u ruznom kontekstu na ovoj temi niko spomenuo nije, ja takodje nisam,sem da mislim da ti se Milena slihta i stojim iza toga! Ako se dobro secam Vi ste clanici Mileni dali 2 negativna utiska za jednu saradnju . Podsetite me da li ste me kontaktirali u inbox ili sam se ja Vama obratila da joj skinete jedan negativan na sta sam dobila odgovor da nemate nameru ..upravo citam tu prepisku sa Vama .Admin je skinuo jedan negativan a jedan ostavio jer ste dali 2 za istu saradnju ...da ne spominjem to da svakako znate da to nije dozvoljeno .
2018 10 18
1 2 ... 4 5 6 7