Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala administratoru sto stiti prevaranta!

Pokusavam vec 10 min da ubacim skrinsot razgovora ali sajt ne ucitava, probacu u toku dana opet.. Mogu da kopiram sam tekst ali vrv cu biti optuzena da lazem i izmisljam.. Tako je, cak mi je clanica rekla da nema potrebe da vadim aparat i ukljucujem, sama sam insistirala bas zbog ovog dogadjaja!
2018 10 18
I jos nesto, vi ste sami rekli da vam se clanica milena smucila kada je pisala sa multija, kada sam pitala sta Jer nisam upucena, spomenula da je clanica debela devojka od mene kupila epilator, tada menjate misljenje o meni, i samim tim vi mene dovodite u sumnju da imate nesto licno protiv clanice DD, i zato mene optuzujete, iako sam jasno pisala da se rasprava sa clanicom Milenom desila preko telefona, razgovorom, i da nije zelela video preko vibera da joj pustim aparat kako radi, vec sam joj pustila zvuk na koji se nije zacudila vec rekla da ga prodam po vecoj ceni, kako nesto sto ne radi prodati po vecoj ceni? I sama ja napisala kako ne zna kako je proradio.. Ma kako moze nesto da odlucuje gde ce da radi.. ?
2018 10 18
Pa, nije ovo sud da neko nešto mora non stop da dokazuje. Ja sam imala potrebu, zbog budućih kupaca članice DesireMe, da kažem da je uređaj isoravan. To što nekome pada na pamet da se nas dve poznajemo, ne možemo ni ona, ni ja da promenimo. Tom logikom svako od naas može pomisliti da au tuđi utisci lažni, da ih ostavljaju prijatelji i porodica itd itd. Ja sam rekla svoje i uvek.ću rado sarađivati sa DesireMe, jer sam ja lično zadovoljna. To što je neko drugi imao problem, zaista nema, veze sa mnom
2018 10 18
Nisam mislila na tu clanicu kojoj ste prodali ( nisam tada ni znala ko je dok niste pomenuli temu ) vec na kredibilitet svedoka (multiji ) . Nemam nikakvo odredjeno misljenje o kupcu . Ali nijedna od vas nema dokaze ( bar ovde u temi ne vidim ,ne znam je li ona ili Vi postavljala negde drugo ) , zato su mi ovo samo price ,reci ... Moze pricati ona ,mozete vi , ali to je pitanje sentimenta ,nema nikakvog opipljivog dokaza da verujem ni njoj ni vama . Nemam licno nista ni protiv koga na sajtu ,mogu imati nesto protiv necijeg postupka i sklopiti neku (opet subjektivnu ) sliku o toj osobi ,ali to ne menja moj sud o ovoj prici dok ona (kupac ) ili vi ne postavite dokaz . A da sad ulazimo u pijacarske rasprave ko ima nesto protiv nekoga , ko je kome simpa ili ne , to je vec prljavo i opet-samo reci . Mozda je proradio ,mozda je zvuk drugog epilatora ,mozda je popravljen , sta god . Od vas lepo sto ste joj vratili novac , to postujem najiskrenije .
2018 10 18
Debela-devojka , to je ok i lepo ,i ja bih kao kupac uradila isto . Ali ,opet , to su samo reci ,nije dokaz dovoljan da se kupcu ostavi negativna . Saradnja je zavrsena , gorko po obe clanice ,ali zavrsena i mislim da je civilizovano staviti je ad acta . Ne vidim sto to i dalje razvlacite . Narociti ako ste artikal vec prodali . Sto se tice postarine , ostavite obe podatke za uplatu , uplaticu obema postarine , ako ne zelite , ne vidim sta je onda svrha ovog . Da blatite jedna drugu ? Ne moze se to ,a da ne izblatite i same sebe . Ne ide prica u prilog ni njoj ni Vama . Sve se svodi na nivo ogovaranja .
2018 10 18
Naravno, postujem svacije misljenje, vase sam shodno pisanju po temama itekako postovala ali i sami znate da nije tako kako sad pisete, ali nije ni vazno... Da je neko hteo da me spasi, ne bi posle 2 meseca prodala majci,sestri sta vec aparat i sama ovde napisala tek posle nekoliko dana od prodaje jer sam videla sta clanica Milena pokusava, kako clanica Milena nema dokaz o razgovoru jer je bio telefonski, nemam ni ja, ali me niko nije kontaltirao kao drugu stranu, i da ja nisam znala da sam majstor koji stavi baterije u aparat i voila aparat proradi! ali sa clanicom DD imam jasne dokaze da nam je oko epilatora bio prvi vid komuknikacije a da nije sretanje po temama na forumu. Kada sajt bude hteo da ucita, rado cu postaviti.
2018 10 18
I clanica jeste obrisala temu zbog komenatara na istoj! Da je htela da ostavi podrsku onoliku jaku kako pise, ne bi je par komenatara dotaklo...
2018 10 18
TatCat, clanice su licno obavile kupoprodaju tako da nemaju sta da dokazuju. Clanica Milena je meni bila sumnjiva od starta sto je toliko postova objavila za podrsku Spoterr, a nikad je ranije nisam nigde "procitala". Otisla sam na njen profil i videla da ima negativnu, a onda se setila i teme sa epilatorom. Nikoga ne poznajem, ali sto posto sam ubedjena da su svi ti postovi objavljeni kako bi joj Spoterr obrisala negativnu kad postane admin. Evo dokaza nemam, samo zakljucujem.
2018 10 18
DesireMe, molim Vas da postavite.
2018 10 18
To i dalje nije odgovor , hocete li da obema platim postarine ili prosto volite da se blatite i ogovarate ? Saradnja izmedju vas dve je zavrsena (neugodno po obe ,ali ZAVRSENA ! ) Ja mislim da je izbrisala zbog mog komentara da je tema suvisna i da ne zna cinjenice ( o mojoj temi i Spotterovoj ) ,ali ne znam .
2018 10 18
MlleSanja , ona je tom ovde pomenutom temom nastavila da pruza podrsku Spotteru i kad je shvatila da Spotter nije postao admin. Uostalom i stara adminka je vec brisala negativnu , zasto bi onda isla protiv nje ako je to samo zbog njene negativne ? Malo naivna konstrukcija . Onda sam zbog tema tih dana uvlakusa i ja i Esperansa i Jelena .... vi ste videli samo tu Milenu iz nekog razloga . Uostalom ,ona negativna meni i ne deluje strasno . Ja se ne bih potresala da sam na njenom mestu . Osim ako obe prosto vole da ratuju i dokazuju nesto sto je vec zavrseno i da se nesto svete ( muce same sebe najvise , bilo koja da je u pravu ,svejedno se trese ,cemu ? ) .
2018 10 18
> TatCat: > To i dalje nije odgovor , hocete li da obema platim postarine ili prosto volite da se blatite i ogovarate ? Saradnja izmedju vas dve je zavrsena (neugodno po obe ,ali ZAVRSENA ! ) > Ja mislim da je izbrisala zbog mog komentara da je tema suvisna i da ne zna cinjenice ( o mojoj temi i Spotterovoj ) ,ali ne znam . > Gospode dragi, meni je do pravde, a ne da izmoljaka za brisanje negativne opet, a ne do 300 din! Vama da se neko smejao sto vam je vratio ispravan aparat i rekao pa stavite vecu cenu pa povratite izgubljeno, nemam vremena za vas, sigurno ne biste rekli ma super zenica, mozda nije znala da stavi baterije jadna, nema veze.. Da je samo izvini rekla, jedno izvini je bilo previse za nju!
2018 10 18
Bolje mi pomognite savetom ,ako mozete (otvorila sam temu u dva podforuma ) :") :")
2018 10 18
Ma kakvi, uopste nije isti ton ni nacin podrske. Milena ne postoji na forumu i onda se odjednom pojavljuje sa recima "nasa Spotter" i slicno, taj ton, stil, tesko uvlacenje. Ko god je podrzavao Spotter u bilo kom smislu nije to tako radio. Ja to tako dozivljavam, ne znam sta bime moglo razuveriti.
2018 10 18
OK. DesireMe ,onda nastavite i ona i Vi ( a nijedna nema dokaza ) .Tako mozete do sudnjeg dana . Ne znam sta drugo da kazem . o:)
2018 10 18
1 2 3 4 5 6 7