Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala administratoru sto stiti prevaranta!

Nije samo ovde i na drugim sajtovima ima prevara ..Ja danas iskusila na svojoj kozi,...A pritom na tim sajtovima nema foruma da se nekom izjadam ili da bar ostavim negativnu ocenu da druge clanice budu obazrive....Ali to je rizik koji uvek postoji i kod kupovine i prodaje....
2018 08 31
Slicno sam i ja iskusila na svojoj kozi ,samo sto je u pitanju bila Darphin krema . Clanica mi se posle 5 dana javila od preuzumanja i ovim recima :" Hoces da mi vratis pare ili da ti napisem negativnu ! " Nesto tipa da sam u kremu stavila kremu za ruke . Ja sam pristala ,a onda su mi moji ukucani rekli da to ne radim . Znaci ,ona je imala fore 5 dana da isproba kremu . Verovatno joj nije odgovarala ,i htela da mi je uvali nazad . Pricala sam malo sa nekim clanicama o tome ,i one to isto misle . Razlika je u tome sto je ona kremu poslala nazad,a ja je nisam uzela . Meni je negativna ostala . Njoj je obrisana Takodje mi se desilo i za parfem slicno . Ali nisam prihvatila porvracaj . Ta clanica je uradila to jos nekim clanicama . Negativne su ostale . Ni po cenu negativne ,ne zelim da me neko pravi budalom . Nisi trebala da prihvatis povracaj . Ali ,sta je tu je . Razocarenje i osecaj da si prevaren je veliko .
2018 09 01
I jos jedna stvar . Ovde nema pravde . Niko ti nece ni pomoci ,sem sto ces od pojedinih clanica dobiti reci utehe. Za pravdu moras sam da se boris .
2018 09 01
> Spotter: > > NemanjaLukic: > > Ostavite joj ponovo negativnu i ovde ostavite link profila, i na crnu listu sa sve podacima. > > Ukoliko vam kontaktira Spotter recite joj da imate prava da ostavite negativnu za saradnju u kojoj ste itekako oshteceni! (proizvod vishe nije nov, poshtarina) > > I drzite se, i ne odustajte, ako obrishu ponovo vi samo ponovo stavite. > > Poenta utisaka je da i druge chlanice znaju shta mogu da ochekuju. > > ;) :") > Gospodine Lukicu ,negativne brise admin sajta ne Spotter .,takodje i teme na forumu. Svoje neznanje ostavite za neku drugu priliku > Srdacan pozdrav Izvinjavam se zbog toga shto niste dobro prochitali moj komentar (nigde nisam napisala da vi brishete utiske, vec u sluchaju da je kontaktirate jer je ponovo ostavila utisak), ali bash ovakav odgovor je bio potreban? Mozda bi sledeci put trebalo da dobro prochitate shta je neko napisao, pre nego shto odgovorite u ovakvom maniru? :") Hvala i srdachan pozdrav i vama. ;)
2018 09 01
Znaci admin je ipak aktivan ... Ovako kako je , bolje bi bilo da nije . Strasno . :'( :@
2018 09 01
> TatCat: > Znaci admin je ipak aktivan ... Ovako kako je , bolje bi bilo da nije . Strasno . :'( :@ Upravo tako :/
2018 09 01
> LelicaLela: > Slicno sam i ja iskusila na svojoj kozi ,samo sto je u pitanju bila Darphin krema . Clanica mi se posle 5 dana javila od preuzumanja i ovim recima :" Hoces da mi vratis pare ili da ti napisem negativnu ! " Nesto tipa da sam u kremu stavila kremu za ruke . Ja sam pristala ,a onda su mi moji ukucani rekli da to ne radim . > Znaci ,ona je imala fore 5 dana da isproba kremu . Verovatno joj nije odgovarala ,i htela da mi je uvali nazad . Pricala sam malo sa nekim clanicama o tome ,i one to isto misle . > Razlika je u tome sto je ona kremu poslala nazad,a ja je nisam uzela . Meni je negativna ostala . Njoj je obrisana > Takodje mi se desilo i za parfem slicno . Ali nisam prihvatila porvracaj . Ta clanica je uradila to jos nekim clanicama . > Negativne su ostale . > Ni po cenu negativne ,ne zelim da me neko pravi budalom . > Nisi trebala da prihvatis povracaj . Ali ,sta je tu je . > Razocarenje i osecaj da si prevaren je veliko . Meni se desilo obratno, zamislite. Clanica mi je poslala kremu koja nije original. Podigla sam je posle pet dana u posti jer je bio vikend pa nisam stigla tog dana da joj javim. Uredno sam je obavestila, ali izgleda ima amneziju. Posle je tvrdila da sam ja nesto prepakivala. Takodje je tvrdila da joj je suprug advokat savetovao da pred postarem otvori kremu sto je navodno i ucinila, ali se ispostavilo da je to laz, clanica izgleda ima amneziju pa je i to zaboravila. Tako sam ja platila troduplu postarinu. Zamislite, savetovala sam se clanicom kojoj je uvalila na isti nacin parfem. Odustala sam od para kad sam pogledala clanicin profil na ana.rs i shvatila da ima 42 godine i skuplja pare za filere. Eto, ima nas raznih sa raznim iskustvima i na srecu admin je pravedan uglavnom. Ko mi ne veruje ima temu "prevarena sam" a i cuvam sve skrinsotove jer se clanica ciklicno zali na nepravdu, avaj!
2018 09 01
Joj,Sanja,ala ti lazes . Ja jesam aktivna na forumu Ana,i bicu uvek . Jer tamo nema ovoga sto ima ovde . Kako je to podlo sto pises . Meni fileri ne trebaju . Ako ste gledale slike ti i navodna "clanica" na forumu Ana,znas kako uzgledam i da se jos niko tamo nije zalio na mene i da sam mu prodala nesto fejk . Nit ce se iko ikad pozaliti . Ti si bolesna osoba kad tako nesto mozes da pises . I informacija za godine je isto netacna . Opet si dobila pogresnu informaciju ,ili si i ti clan tod fantasticnog foruma pa imas pogresnu informaciju . A to za filere je tvoj izgovor i podsmevanje ,bolesna zeno . Kadtad ce istina izaci na videlo ,jer si lepo koristila kremu ,i onda shvatila da ti ne odgovara i ko zna sta jos i ko zna sta jos radila sa njom . Ja tvoje gadne pretnje ne cuvam . Jer su jako ruzne . Nemas ni ovraza ni stida . A clanice nek se uclane i nek vide sta pisem tamo ,koliko kupujem i zasto prodajem . A ,ipak sumnjam da ih interesujem koliko tebe . I naravno ,svi tamo znaju gde kupujem parfeme i kozmetiku i da je svaka stvarcica moja original .
2018 09 01
Prica sa epilatorom je prevara godine, nemam reci, em si platila postarinu, em ga je otvorila, koristila i smanjila vrednost. Ja sam pocela ovde da se oslobađam loma kod kuce, prodala sam jednu stvar samo. Ali mi je bas frka od tih postarina, da mi se ne vrati paket. Preko kupujem prodajem sam prodala haljinu i super sam prosla, videcemo ovde
2018 09 01
> LelicaLela: > Joj,Sanja,ala ti lazes . Ja jesam aktivna na forumu Ana,i bicu uvek . Jer tamo nema ovoga sto ima ovde . > Kako je to podlo sto pises . Meni fileri ne trebaju . Ako ste gledale slike ti i navodna "clanica" na forumu Ana,znas kako uzgledam i da se jos niko tamo nije zalio na mene i da sam mu prodala nesto fejk . Nit ce se iko ikad pozaliti . > Ti si bolesna osoba kad tako nesto mozes da pises . > I informacija za godine je isto netacna . Opet si dobila pogresnu informaciju ,ili si i ti clan tod fantasticnog foruma pa imas pogresnu informaciju . > A to za filere je tvoj izgovor i podsmevanje ,bolesna zeno . > Kadtad ce istina izaci na videlo ,jer si lepo koristila kremu ,i onda shvatila da ti ne odgovara i ko zna sta jos i ko zna sta jos radila sa njom . > Ja tvoje gadne pretnje ne cuvam . Jer su jako ruzne . > Nemas ni ovraza ni stida . > A clanice nek se uclane i nek vide sta pisem tamo ,koliko kupujem i zasto prodajem . > A ,ipak sumnjam da ih interesujem koliko tebe . > I naravno ,svi tamo znaju gde kupujem parfeme i kozmetiku i da je svaka stvarcica moja original . Naravno da sam potrazila da vidim profil osobe koja me je prevarila. To sto sam procitala mi je bilo dovoljno. Opet spinujete. Ja Vama nisam pretila, nijednom Vas nisam vredjala sto Vi neprestano cinite, i to najbolje govori o Vama.
2018 09 01
> NemanjaLukic: > > Spotter: > > > NemanjaLukic: > > > Ostavite joj ponovo negativnu i ovde ostavite link profila, i na crnu listu sa sve podacima. > > > Ukoliko vam kontaktira Spotter recite joj da imate prava da ostavite negativnu za saradnju u kojoj ste itekako oshteceni! (proizvod vishe nije nov, poshtarina) > > > I drzite se, i ne odustajte, ako obrishu ponovo vi samo ponovo stavite. > > > Poenta utisaka je da i druge chlanice znaju shta mogu da ochekuju. > > > ;) :") > > Gospodine Lukicu ,negativne brise admin sajta ne Spotter .,takodje i teme na forumu. Svoje neznanje ostavite za neku drugu priliku > > Srdacan pozdrav > Izvinjavam se zbog toga shto niste dobro prochitali moj komentar (nigde nisam napisala da vi brishete utiske, vec u sluchaju da je kontaktirate jer je ponovo ostavila utisak), ali bash ovakav odgovor je bio potreban? Mozda bi sledeci put trebalo da dobro prochitate shta je neko napisao, pre nego shto odgovorite u ovakvom maniru? :") > Hvala i srdachan pozdrav i vama. ;) Jasnije pisite ono sto zelite da kazete pa nece biti problema . Svako procita ono sto pise a sta je pesnik zeleo da kaze ,to samo on zna . Srdacan pozdrav
2018 09 01
> DesireMe: > Hvala drage zene, zbog nekolicine i kao ostajem na ovom sajtu iako retko i prodajem jer ste zaista mile i drage! > Ja znam da ce ova tema biti obrisana i njena negativna jer ova zena je lazljivi manipulator, nasla sam je na drustvenim mrezama samo da mi bude jasno kako ikome ovakva manipulacija moze da padne na pamet, > I sve mi je bilo jasno o kakvom psiholoskom profilu se radi. > Neko ko pise romane ovde ljudima koje video nikada nije u utiscima, pametnom dovoljno. > Uvalice joj neko zaista nesto i ostetiti je za pare, setice se.. Kao sto rekoh ,nesto slicno se i meni desilo od doticne clanice iznad . I zao mi je sto ste prevareni na slinacan nacin kao i ja . Necemo vise u off . Mada,mislim da bi ovde mogli pisati svi koji su imali slican problem kao Vi i ja ☺
2018 09 01
Bas lepo sto se hvalite svojom kupovnom moci. Svoje dobronamerne savete zadrzite za sebe, ili jos bolje, primenite ih u svom ponasanju. Ne zaboravite, Vi imate dve negativne, a imali ste i tri, zbog nekog kupaceg ako se ne varam.
2018 09 01
> Spotter: > > NemanjaLukic: > > > Spotter: > > > > NemanjaLukic: > > > > Ostavite joj ponovo negativnu i ovde ostavite link profila, i na crnu listu sa sve podacima. > > > > Ukoliko vam kontaktira Spotter recite joj da imate prava da ostavite negativnu za saradnju u kojoj ste itekako oshteceni! (proizvod vishe nije nov, poshtarina) > > > > I drzite se, i ne odustajte, ako obrishu ponovo vi samo ponovo stavite. > > > > Poenta utisaka je da i druge chlanice znaju shta mogu da ochekuju. > > > > ;) :") > > > Gospodine Lukicu ,negativne brise admin sajta ne Spotter .,takodje i teme na forumu. Svoje neznanje ostavite za neku drugu priliku > > > Srdacan pozdrav > > Izvinjavam se zbog toga shto niste dobro prochitali moj komentar (nigde nisam napisala da vi brishete utiske, vec u sluchaju da je kontaktirate jer je ponovo ostavila utisak), ali bash ovakav odgovor je bio potreban? Mozda bi sledeci put trebalo da dobro prochitate shta je neko napisao, pre nego shto odgovorite u ovakvom maniru? :") > > Hvala i srdachan pozdrav i vama. ;) > Jasnije pisite ono sto zelite da kazete pa nece biti problema . Svako procita ono sto pise a sta je pesnik zeleo da kaze ,to samo on zna . > Srdacan pozdrav Slazem se da svako prochita ono shto pishe, ali nisam sigurna da ste vi to uradili. No, svakako nije ni vreme ni mesto da duzimo na ovu temu, mislim da nisam loshe posavetovala chlanicu, napisala sam iskreno shta mislim, a vash komentar je bio nepotreban i neumesan. To je moje mishljenje, na koje imam pravo. Necu vam vishe odgovarati, jer nema potrebe. Niti sam vas prozvala, niti uvredila, a vi mene jeste, i to bez razloga chini mi se. Svako dobro.
2018 09 01
> MlleSanja: > Bas lepo sto se hvalite svojom kupovnom moci. > Svoje dobronamerne savete zadrzite za sebe, ili jos bolje, primenite ih u svom ponasanju. > Ne zaboravite, Vi imate dve negativne, a imali ste i tri, zbog nekog kupaceg ako se ne varam. Ovo su argumenti na nivou- kupi svoje igracke i mars iz mog peska, a ja imam mnogo godina da bih razgovarala na tom nivou. ;) A mislim i da znam ko si i nadam se da uzivas u ona 3 parfema koja si dobila kao poklon od mene :D
2018 09 01
1 2 3 4 5 6 ... 7