Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drskost u profilu

🌼💞💝💝
2018 09 27
Prevare i opisi su vec neka druga tema,i naravno da su takve stvari najgore.i bas i ne mozemo da ih poredimo sa opisom profila..Ali ovde samo komentarisemo da li nas takvi opisi u profilu privuku ili odbiju.
2018 09 27
Ja moram da priznam, da iako nisam previse dugo korisnik "krpica", zaista nisam sretala bezobrazne, nevaspitane i drske clanice,ili opise profila, sto me donekle cudi. Ocekivala sam mnogo vise primitivnog i priprostog ponasanja znajuci u kakvoj sredini zivimo i sa cim se svakodnevno susrecemo. Za mene je ovaj sajt izuzetno prijatno iznenadjenje sto se tice clanica, komunikacije, pa cak i foruma. Ni na jednom kupoprodajnom sajtu (ukljucujuci slicne inostrane) nisam videla toliko jako izrazenu svest o "zajednici" koju cinimo svi mi zajedno.
2018 09 27
> jelena2606: > Prevare i opisi su vec neka druga tema,i naravno da su takve stvari najgore.i bas i ne mozemo da ih poredimo sa opisom profila..Ali ovde samo komentarisemo da li nas takvi opisi u profilu privuku ili odbiju. Jelena2606 , u pravu ste, tema i nosi takav naslov... ali je nemoguće oćutati na drskosti koje (kao što ste i sami kazali) prevazilaze "drskost" opisa u profilu. Pre će da me odbije lažan tag , loša fotografija, slika sa neta (bez originalne slike predmeta)... to već postaje sumnjiv član za saradnju. Posebno nekultura članica koja mi se obraća se PER TU..... alo bre, pa nismo ovce pasle ....svi smo mi ovde na PER SI, sve dok se bolje ne upoznamo, prepoznamo kroz komunikaciju, konverzaciju.... Na svu sreću, mnogo je više kulturnih i obzirnih članica.
2018 09 27
> MARIJANA832: > To o cemu pises je krsenje pravila sajta kao i nekih pravnih normi, a nekulturni profili mene konkretno odbijaju i odmah produzim, robe ima hvala bogu Hvala VAM na lekciji iz kulture...... PS Da se pravila sajta poštuju, pa valjda se podrazumeva.
2018 09 27
> bigger-better: > Ja moram da priznam, da iako nisam previse dugo korisnik "krpica", zaista nisam sretala bezobrazne, nevaspitane i drske clanice,ili opise profila, sto me donekle cudi. > Ocekivala sam mnogo vise primitivnog i priprostog ponasanja znajuci u kakvoj sredini zivimo i sa cim se svakodnevno susrecemo. Za mene je ovaj sajt izuzetno prijatno iznenadjenje sto se tice clanica, komunikacije, pa cak i foruma. Ni na jednom kupoprodajnom sajtu (ukljucujuci slicne inostrane) nisam videla toliko jako izrazenu svest o "zajednici" koju cinimo svi mi zajedno. Ja takodje sam imala super saradnju stvarno nego ovako naletim povremeno na takve profile ....
2018 09 27
> emushka: > > jelena2606: > > Prevare i opisi su vec neka druga tema,i naravno da su takve stvari najgore.i bas i ne mozemo da ih poredimo sa opisom profila..Ali ovde samo komentarisemo da li nas takvi opisi u profilu privuku ili odbiju. > Jelena2606 , u pravu ste, tema i nosi takav naslov... ali je nemoguće oćutati na drskosti koje (kao što ste i sami kazali) prevazilaze "drskost" opisa u profilu. Pre će da me odbije lažan tag , loša fotografija, slika sa neta (bez originalne slike predmeta)... to već postaje sumnjiv član za saradnju. > Posebno nekultura članica koja mi se obraća se PER TU..... alo bre, pa nismo ovce pasle ....svi smo mi ovde na PER SI, sve dok se bolje ne upoznamo, prepoznamo kroz komunikaciju, konverzaciju.... > Na svu sreću, mnogo je više kulturnih i obzirnih članica. PER TU.,PER SI...Pazite na izrazavanje neko moze da pomisli da ga psujete na stranom jeziku :') :') :') Slazem se u svemu sto ste napisali,nazalost neke stvari ne mozemo da promenimo...sem da pokusamo da "plivamo"
2018 09 27
> jelena2606: > PER TU.,PER SI...Pazite na izrazavanje neko moze da pomisli da ga psujete na stranom jeziku :') :') :') 😂
2018 09 27
> jelena2606: > PER TU.,PER SI...Pazite na izrazavanje neko moze da pomisli da ga psujete na stranom jeziku :') :') :') Slazem se u svemu sto ste napisali,nazalost neke stvari ne mozemo da promenimo...sem da pokusamo da "plivamo" :') :') :')
2018 09 27
> MlleSanja: > > jelena2606: > > PER TU.,PER SI...Pazite na izrazavanje neko moze da pomisli da ga psujete na stranom jeziku :') :') :') > 😂 :') :') :')
2018 09 27
Meni je potpuno bezveze da mi bilo.ko , na bilo kom forrumu persira. Forume volim.baš iz tog neobičnog osećaja bliskosti sa ljudima koje lično ne poznajem. Pre svega Krstarica. Prosto bih umrla od smeha da mi na Krstarici neko persira. Isto i ovde. Kad mi neko napiše Vi, meni prosto smešno :D ne volim.ni mlađi kad mi persiraju, ma ni na poslu to nisam volela :D valjda me ubi nostalgija za devojačkim.danima :D
2018 09 27
1 2 3 4