Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drskost u profilu

Upravo tako. Svačije je pravo da napiše šta želi, ponaša se kako hoće,... Ovde iznosimo šta mi lično smatramo da je drsko ali je i normalno da ne mislimo svi isto.
2018 09 26
Ja radim licno preuzimanje , nadjemo se gde obema odgovara . Saljem i pouzecem i nakon uplate ,sve se dogovorim sa kupcem.Gledam ocene kupca, da bih zakljucila da li smem pouzecem da saljem da mi se paket ne bi vratio pa da placam dupli ptt. Dugo sam na sajtu i svasta sam procitala a i dozivela .Nervira me drskost, bezobrazluk , izostanak reci HVALA nakon sto slika i odgovora u vezi predmeta :@
2018 09 26
> EsBeBe: > da, ume da iritira sve to što ste navele, dodajem još jednu "sitnicu" - PRODAJEM PO CENI KOJU SAM I JA PLATILA > pa, ne možeš, ženo, da prodaješ po istoj ceni. u momentu kad platiš i preuzmeš, cena ide dole, kad raspakuješ predmet u toplini doma svog, čak i sa etiketom, on je polovan, cena ide dole minimum 30 posto. > dalje, jednom nošeno ili par puta nošeno NIJE NOVO, može samo biti kao novo, a i to je pitanje za pojedine artikle. :@ Xexe jeste Kaze platila sam 80 e prodajem za 7.000 pazi da ne kupim. Ali dobro ako ima ko ce to da plati super. I nije mi jasno kako godinama drze neprodate stvari, pa ako ne prodas za 3-4 meseca sansa je sve manja
2018 09 26
Pa i nije bas tako. Ja prva kupim neki predmet koji nadjem, a postavljen je pre vise od godinu dana... mislim da bas nema pravila Ali sta god da prodaje clanica koja ima kocijaski manir u opisu, od mene prva nece dobiti poruku.
2018 09 26
Pa dobro sta znam ja nemam zivaca da cekam nego spustam cenu doduse ja samo zelim da se resim stvari ne jurim novac.
2018 09 26
> MikiKE: > Pa i nije bas tako. Ja prva kupim neki predmet koji nadjem, a postavljen je pre vise od godinu dana... mislim da bas nema pravila > Ali sta god da prodaje clanica koja ima kocijaski manir u opisu, od mene prva nece dobiti poruku. Takodje.
2018 09 26
> TatCat: > Ima odvratnih opisa ,istina . Definitivno najodvratniji mi je ostao u secanju : Zamene samo ako ja vama ponudim . > Opet ,ne mora znaciti nista . Mozda nekom preklince ponude razmenjivacica . Ja licno odgovorim na sve poruke i upravo sa razmenjivacicama imam najgore iskustvo (odaberes nesto skromno da joj izadjes u susret ,ne odgovori ti i sl. ) > Cist primer : Kad sam procitala opis MIciZara ,pomislila sam da je kucka , a ustvari je jedna od najfinijih clanica :') <3 Ovo sve "potpisujem", a pogotovu za Mici- jedna izuzetna osob- baš po "mom ukusu" ;) :) :)
2018 09 26
"Drskost" profila - ma dajte molim vas..... Drskost je kada ne opišete predmet kako treba, kada ne uslikate nedostatke, kada ne navedete mere (pa čak ignorišete poruku kada vas zamole da premerite), kada stvite samo sličicu sa neta, lažni tagovi, i još zilion primere bih imala za tkzv "drskost".... o prevarama, podvalama, ne preuzimanja paketa i sl. mi je muka i da pišem.... Moj profil - moja pravila. Kome se ne dopada - neka produži.....
2018 09 26
Ah, da - velika slova... znam, nije po PS bontonu....ali zbog nekih drskih - onda velika. Mada i to je džaba - ne čitaju.
2018 09 26
Lično preuzimanje je sasvim ok. Ako živimo u istom gradu ili smo u prolazu kroz taj grad, sasvim je u redu da ako neko želi da vidi predmet uživo ili proba pa da mu izadjem u susret. Naravno ako se dogovorimo oko mesta nalaženja. Mada i tu ima mnogo bezobrazluka (bilo je dosta tema o tome): jednostavno ne dodju, čiste ispale....
2018 09 26
To o cemu pises je krsenje pravila sajta kao i nekih pravnih normi, a nekulturni profili mene konkretno odbijaju i odmah produzim, robe ima hvala bogu
2018 09 27
> LadyBlye: > > TatCat: > > Ima odvratnih opisa ,istina . Definitivno najodvratniji mi je ostao u secanju : Zamene samo ako ja vama ponudim . > > Opet ,ne mora znaciti nista . Mozda nekom preklince ponude razmenjivacica . Ja licno odgovorim na sve poruke i upravo sa razmenjivacicama imam najgore iskustvo (odaberes nesto skromno da joj izadjes u susret ,ne odgovori ti i sl. ) > > Cist primer : Kad sam procitala opis MIciZara ,pomislila sam da je kucka , a ustvari je jedna od najfinijih clanica :') <3 > Ovo sve "potpisujem", a pogotovu za Mici- jedna izuzetna osob- baš po "mom ukusu" ;) :) :) I ti si po mom ukusu, lepo te je čitati.. Cmooook
2018 09 27
> emushka: > "Drskost" profila - ma dajte molim vas..... > Drskost je kada ne opišete predmet kako treba, > kada ne uslikate nedostatke, > kada ne navedete mere (pa čak ignorišete poruku kada vas zamole da premerite), > kada stvite samo sličicu sa neta, > lažni tagovi, > i još zilion primere bih imala za tkzv "drskost".... o prevarama, podvalama, ne preuzimanja paketa i sl. mi je muka i da pišem.... > Moj profil - moja pravila. Kome se ne dopada - neka produži..... Apsolutno bih se sa vama slozila Moja velika slova su bas zbog toga sto Ne citaju ni u opisu profila a jos manje u opisu predmeta Evo mozete moj profil o mojim pravilima procitati a onda I sta druge clanice kazu za mene.... To sto neko Ima stav vezano za svoj profil Ne Znaci da je drzak I bezobrazan.... a opet slozila bih se sa vama veca je deskost Ne opisati predmet ,ili opisati a staviti sliku sa neta I jos mnogo mnogo stvari....nego recimo SAda licno opis mog profila
2018 09 27
> TatCat: > Ima odvratnih opisa ,istina . Definitivno najodvratniji mi je ostao u secanju : Zamene samo ako ja vama ponudim . > Opet ,ne mora znaciti nista . Mozda nekom preklince ponude razmenjivacica . Ja licno odgovorim na sve poruke i upravo sa razmenjivacicama imam najgore iskustvo (odaberes nesto skromno da joj izadjes u susret ,ne odgovori ti i sl. ) > Cist primer : Kad sam procitala opis MIciZara ,pomislila sam da je kucka , a ustvari je jedna od najfinijih clanica :') <3 MiciZara je bila suzdrzana u opisu, ocekivala sam da bude jos ostrije 😁.
2018 09 27
😂
2018 09 27