Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drskost u profilu

Ja sam se kod jedne clanice raspitivala za jaknu,koja je bila 4000 din.Posle trece poruke mi je napisala ne mogu ja da se cimam da odgovaram ,nisu to nikakve pare a imam i obaveza 🙄
2018 09 26
Ja posmatram na to kao na davanju sebi na znacaju....Jer po takvom opisu na profilu,govore da ih bas briga da li ce nesto prodati ili ne...Meni je to prosto receno nevaspitanje.To sve moze vrlo lepo da se upakuje ....Drugo ako nesto prodaju po vecoj ceni i napisu da nema licnog preuzimanja ,meni je to odmah i sumnjivo....Sve u svemu,licno cim vidim takve objave,koje ja u sali nazivam pretece poruke,ne saradjujem ,koliko god da mi se nesto svidi,jer vidim problem u najavi
2018 09 26
Ja juce na Kupindu pitam jednu da li moze jos neka slika jer je zaista sve mutno kaze ona pa stavila sam 5 slika sta hocete mozda sam vec pisala o tome. Nema Sanse da bih joj vise odgovarala
2018 09 26
> MiciZara: > Slažem se sa Debelo devojče sve što je navela i meni smete. > Mada što se mog profila tiče ja sam zaboravila da napišem da jedem malu decu. > A ko klikne bezveze da nešto želi njega kuvam u loncu.. Ahahah.. > Šalim se naravno... 😎😂 Da te ne poznajem sa caskanja na forumima ne znam sta bih tacno mislila...Ali ovako kada sam procitala,smejala sam se do suza :') :') :') :')
2018 09 26
> MiciZara: > Slažem se sa Debelo devojče sve što je navela i meni smete. > Mada što se mog profila tiče ja sam zaboravila da napišem da jedem malu decu. > A ko klikne bezveze da nešto želi njega kuvam u loncu.. Ahahah.. > Šalim se naravno... 😎😂 Da te ne poznajem sa caskanja na forumima ne znam sta bih tacno mislila...Ali ovako kada sam procitala,smejala sam se do suza :') :') :') :')
2018 09 26
Ima odvratnih opisa ,istina . Definitivno najodvratniji mi je ostao u secanju : Zamene samo ako ja vama ponudim . Opet ,ne mora znaciti nista . Mozda nekom preklince ponude razmenjivacica . Ja licno odgovorim na sve poruke i upravo sa razmenjivacicama imam najgore iskustvo (odaberes nesto skromno da joj izadjes u susret ,ne odgovori ti i sl. ) Cist primer : Kad sam procitala opis MIciZara ,pomislila sam da je kucka , a ustvari je jedna od najfinijih clanica :') <3
2018 09 26
> TatCat: > Ima odvratnih opisa ,istina . Definitivno najodvratniji mi je ostao u secanju : Zamene samo ako ja vama ponudim . > Opet ,ne mora znaciti nista . Mozda nekom preklince ponude razmenjivacica . Ja licno odgovorim na sve poruke i upravo sa razmenjivacicama imam najgore iskustvo (odaberes nesto skromno da joj izadjes u susret ,ne odgovori ti i sl. ) > Cist primer : Kad sam procitala opis MIciZara ,pomislila sam da je kucka , a ustvari je jedna od najfinijih clanica :') <3 Moram da pročitam taj opis 😆😅❤
2018 09 26
> jelena2606: > > MiciZara: > > Slažem se sa Debelo devojče sve što je navela i meni smete. > > Mada što se mog profila tiče ja sam zaboravila da napišem da jedem malu decu. > > A ko klikne bezveze da nešto želi njega kuvam u loncu.. Ahahah.. > > Šalim se naravno... 😎😂 > Da te ne poznajem sa caskanja na forumima ne znam sta bih tacno mislila...Ali ovako kada sam procitala,smejala sam se do suza :') :') :') :') Uglavnom misle da sam neka baba veštica.. Ali toliko puta su me izradile ovde da jesam u profilu bila malo oštrija.. Ali ja sam ti za saradnju i dogovor veoma laka.. 😘
2018 09 26
@Mici Zara...Najvise me nasmeja sto si napisala.."vase dronje" :') :') :') :')
2018 09 26
> TatCat: > Ima odvratnih opisa ,istina . Definitivno najodvratniji mi je ostao u secanju : Zamene samo ako ja vama ponudim . > Opet ,ne mora znaciti nista . Mozda nekom preklince ponude razmenjivacica . Ja licno odgovorim na sve poruke i upravo sa razmenjivacicama imam najgore iskustvo (odaberes nesto skromno da joj izadjes u susret ,ne odgovori ti i sl. ) > Cist primer : Kad sam procitala opis MIciZara ,pomislila sam da je kucka , a ustvari je jedna od najfinijih clanica :') <3 Hvala i ti si divna i od tebe se svašta pametno može pročirati i naučiti.. Žena zmaj koja o sebi i svom iskustvu može knjigu da napiše.. Ljubim te
2018 09 26
> oljapp: > Mene odbije kad nekome pise da ne odgovara na poruke- Sta si ti, svetica, a mi svi jadnici 😂 Ali razumem ako je neki veliki profil pa upite ima svakodnevno Da, to kad piše "na poruke o razmeni ne odgovaram" je baš iritirajuće. A posebno kada ti takva članica pošalje zahtev za razmenu :/
2018 09 26
Ja uopste nisam tako rigorozna a prodala sam 10ak komada preko MK i Kupujem prodajem i bas bas imam lepa iskustva. Ne znam nije mi problem ako pitaju pa iako nesto pise u profilu. Mozda bih da imam 10 predmeta kisela ovako imam bas malo neke svoje licne stvari i to je to
2018 09 26
da, ume da iritira sve to što ste navele, dodajem još jednu "sitnicu" - PRODAJEM PO CENI KOJU SAM I JA PLATILA pa, ne možeš, ženo, da prodaješ po istoj ceni. u momentu kad platiš i preuzmeš, cena ide dole, kad raspakuješ predmet u toplini doma svog, čak i sa etiketom, on je polovan, cena ide dole minimum 30 posto. dalje, jednom nošeno ili par puta nošeno NIJE NOVO, može samo biti kao novo, a i to je pitanje za pojedine artikle. :@
2018 09 26
ZAISTA ima lenjih clanica koje vide predmet i automatski salju Zamena? Udjes lepo na profil i procitas opis i ako pise da devojka ne radi zamenu ne pitas. ALI isto tako ima clanica koje 'teraju' (nesvesno) cak i potencijalne kupce tim njihovim "drskim" ZAMENE NE, NE ODGOVARAM NA PORUKE U VEZI TOGA !!! itd. Znaci lepo u opis slike napisite Zamene ne radim. I to je to. Nema potrebe za uzvicnicima velikim slovima zabranama i slicno.
2018 09 26
Ovo je trgovina i stvarno ne moze da se ocekuje da svi budu lepo vaspitani ,pismeni,.....Kao u svakom drugom poslu ,srecu se razni ljudi...Nekada je neko nepismen i bahat ali se pokaze kao pravi kupac...Mislim da se tim pretecim natpisima samo oteraju ljudi
2018 09 26