Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drskost u profilu

Kad procitam neke profile odustajem od kupovine istog momenta. Jedna bunda me zainteresovala devojka u profilu pise nemam nameru po gradu da se nalazim jer nisam vlasnica pumepe wtf?! Ne znam sta zamisljaju ljudi ali sa takvima ne trgujem
2018 09 26
"nemam nameru po gradu da se nalazim jer nisam vlasnica pumepe" :') :') :') Pa ne verujem, ,:) Stvarno za pozeleti trgovati sa takvom "slatkicom" :')
2018 09 26
Šta je pumepa? XD
2018 09 26
Mene odbija svaka izričitost u opisu: ZAMENE STOP! Ne klikćite na želim! , NE RADIM LIČNO PREUZIMANJE!, Uplata isključivo unapred...
2018 09 26
Ja procitala Vas opis...naplasila su me tudja iskustva..haha..ma nije tako strasno valjda..ima ovde predivnih pozitivnih iskustava :) :) Samo napred!! Inace, slazem se sa svim prethodno recenim... posle takvog "uvoda" u profil i ja odmah cao, zdravo :)
2018 09 26
Ja procitala Vas opis...naplasila su me tudja iskustva..haha..ma nije tako strasno valjda..ima ovde predivnih pozitivnih iskustava :) :) Samo napred!! Inace, slazem se sa svim prethodno recenim... posle takvog "uvoda" u profil i ja odmah cao, zdravo :)
2018 09 26
Slažem se sa Debelo devojče sve što je navela i meni smete. Mada što se mog profila tiče ja sam zaboravila da napišem da jedem malu decu. A ko klikne bezveze da nešto želi njega kuvam u loncu.. Ahahah.. Šalim se naravno... 😎😂
2018 09 26
Da se oglasim posto ja prodajem bundu i meni pise 'Ne mogu da raznosim robu po gradu jer nisam kurirska sluzba'. Vidim da ste novi na sajtu pa cete videti vec kad Vam kazu 'Super, hajdete vi sad donesite mi tih tri pari obuca do Mirjeva da ja probam'. Nije uopste bezobrazno ako neko nudi svoju licnu adresu nepoznatom coveku, sto moze biti opasno, da bi taj neko ustedeo postarinu. Plus- Vecina ljudi koja napise iskljucivo na mojoj adresi gotovo uvek izadje u susret ako lepo pitate za predmet koji vas stvarno zanima. :)
2018 09 26
Mene odbije kad nekome pise da ne odgovara na poruke- Sta si ti, svetica, a mi svi jadnici 😂 Ali razumem ako je neki veliki profil pa upite ima svakodnevno
2018 09 26
> TatjanaMikulic: > Ja procitala Vas opis...naplasila su me tudja iskustva..haha..ma nije tako strasno valjda..ima ovde predivnih pozitivnih iskustava :) :) Samo napred!! > Inace, slazem se sa svim prethodno recenim... posle takvog "uvoda" u profil i ja odmah cao, zdravo :) Xaxax pa da mada me svi pitaju da posaljem pouzećem i tako i saljem sta sad
2018 09 26
Meni nije problem ni lično preuzimanje, ni da odnesem nekome na noge, ako je učtiv. Kulturan i ume da kaže hvala. Isti tretman očekujem od članica od kojih ja kupujem i do sad je sve bilo ok.
2018 09 26
Ima clanica koje ne rade licno preuzimanje, ni razmene, ali im to lepo pise, hocu reci napisano na lep nacin. Kupovala sam vise puta od devojke koja je iz mog grada i ne radi lp, komunikacija i sve ostalo odlicno. Citajuci neki dan ovde temu sam shvatila da clanice koriste opciju lp za probu i to nije zgodno ako idete negde da nosite paket. Sve mi je okej dok pise na lep nacin. Kad vidim drskost i velika slova tipa "NE (sta god)!!!" preskacem. I ta sto je napisala da nema pumpu ko zna ko ju je i za sta iscimao. Htela sam da kazem da lepa rec i gvozdena vrata otvara.
2018 09 26
Hm, ja preferiram licno preuzimanje na kucnoj adresi, zivim na udaljenijem naselju, placam autobusku kartu, nekad moram i da presednem, plus radim od kuce. Ali s druge strane verujem i da je kupcima problem da dodju na periferiju, tako da pokusavam uglavnom licna preuzimanja da uklopim sa drugim obavezama u gradu, i nadjem se pri centru ili slicno sa clanicama. Shvatam zasto neki ne rade lp, desava se, bar sam ja imala situaciju da se kupci uopste ne pojave, ili pomeraju vreme nalazenja u poslednji minut, sto mi je u svakom smislu gubljenje i vremena i novca. No, pozitivna iskustva su i dalje u vecini tako da se trudim da izadjem u susret. Svakako da nema potrebe za drskoscu i nadmenim obracanjem, ja uvek, uvek citam i opis profila detaljno i opis predmeta. Zaista nisam zeljna da saradjujem sa clanicama koje se nama ostalima obracaju kao da smo niza vrsta, kad ima toliko ljubaznih i kulturnih koje su i vise nego spremne na dogovor, i to ce za mene uvek preovladati. Kultura, ljubaznost i postovanje tudjeg vremena!
2018 09 26
Odbijaju me isključivo članice kojima u opisima profila piše: Nudite mi samo moderne stvari... :D :D kao i članice kojima ogromnim slovima piše da razmene ne rade a onda po Inboxu traže iste- u čemu je tu fora zaista mi nije jasno.... Što se ličnog preuzimanja tiče trenutno ga ne radim iz ličnih razloga (piše lepo i kulturno kod mene u opisu), ali radila sam ranije i naravno da ću i ubuduće kada budem bila opet u prilici za to.
2018 09 26
Sve moze lepo da se kaze, jer ovde zaista ima drskih ljudi, a posebno sa akcentom na one koji ne postuju Vase vreme, “sutra sam oko 19h kod Kosancicevog venca moze?” Ne moze. Posebno nama sa malom decom. Apsolutno se ne obracam clanicama koje u profilu imaju VELIKA SLOVA NE!!! Uzastopne uzvicnike, emotikone ❌❌❌🚫❗️❗️ prost recnik sa : znači, realno, nerealno itd.
2018 09 26
1 2 3 4