Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

clanice koje drze predmet samo za reklamu

Desava li se jos nekom da se raspituje za predmet koji vlasnica ocigledno ne zeli da proda?
2018 10 06
Da :) Bas je to bilo pomenuto jednom, mene to bas nervira. Ok mi je da se drzi predmet na profilu dok ne stigne kupcu, ali nakon toga je bespotrebno.
2018 10 06
Nekoliko puta sam videla to u temama na forumu ,nije mi se licno desilo . I dalje mi malo neverovatno da neko postavlja nesto sto ustvari ne prodaje . Ja sve mislim mozda nije tu da odgovori i sl. A ovi koji drze prodato na profilu ,povraca mi se . Drzim samo dok kupac javi da je sve u redu i odmah brisem . Prvo zbog sebe ,zasto bi mi neka bespotrebna stvar zatrpavala ono sto zelim da prodam ?
2018 10 06
TatCat, upravo tako, em zatrpavam svoj profil, em zatrpavam sajt. Pominjala sam da sam nekoliko puta pitala clanicu za jednu senku, logovala se x puta, nijednom nije odgovorila.
2018 10 06
Po meni je to besmisleno ... Zasto bi neko to radio ..Ako ga pitate za jednu stvar i ne odgovori ,ili ne zeli da proda kako kazete ,zar cete ga pitati i drugi put ? ... To je po meni samo gubitak..
2018 10 06
Racunam da je previdela, zaboravila da odgovori, otvorila poruku pa joj iskrslo nesto itd. Uostalom, sta mi tesko da posaljem poruku ponovo, ne zahteva trud.
2018 10 06
Dosta njih to radi i mene to bas nervira. Drze te predmete da bi se dizao rejting jer samim pregledom predmeta rejting korisnika raste , sto vise njih stavi predmet u listu zelja rejting raste i profil se uzdize . Ja sve sto prodam brisem cim kupac javi da je preuzeo i da je zadovoljan. Skoro sam obrisala prodat kaput koji je njih 15 imalo u listi zelja. Mislim sta je trebalo ,da ga i dalje drzim da bi dizala rejting i da bi mi clanice pisale u vezi njega jer zele da ga kupe a ja da kuliram poruke, strasno , po meni to je bezobrazluk nevidjeni
2018 10 06
Dajte neki primer, da vidim predmet :)
2018 10 06
Ja sam bas pre par dana poslala poruku clanici I pitala je za dimenzije torbice, jer sam zainteresovana za kupovinu. Redovno je ulogovana, odgovora ni na pomolu.. Mislim da je poenta, kao sto neko gore rece, reklama.
2018 10 06
Moguce i to. Da neko ima jednu-dve vrednije stvari zbog reklame i da ,valjda , moguci kupci i pomisle da su i ostale stvari u rangu tih . Glupost .
2018 10 06
I ja bih kao Zagica volela da vidim konkretan predmet (moze i poruka ,da ne reklamiramo ) ,meni se nije desilo . Desilo mi se da clanica ne odgovara ,ali nije ni aktivna vec nesecima .
2018 10 06
Moj slucaj je bio odavno, vise se i ne secam imena clanice, a ni tacnog naziva senke.
2018 10 07
Nisam pitala zato sto ne verujem ,pored hiljadu glupih stvari koje rade , to mi je vrlo verovatno . Samo sam radoznala :")
2018 10 07
Verovatno mamac za ostale predmete na profilu, mozda je vec i prodat ili ga samo teorijski prodaje.
2018 10 07
Znam da je vise puta pominjano to drzanje predmeta onako , reklame radi . Evo , upravo videh na jednom profilu isti Ralph Lauren dzemper postavljen 5-6 puta , maltene na svakoj stranici profila , u jednom od oglasa oznacen kao prodat . Verovatno slicna prica ...
2018 10 07
1 2