Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profilna slika:-))))

Meni je TatCat napisala: Ne vraćaj staru profilnu, baš je nekako sablasna :') :') Beše to ona slika devojke sa nebo-plavom kosom. ;) :) Monika (dalje ne znam šta joj beše piše u nastavku profila) mi je pisala da me zamišlja kao jednu malecku devojku i mršavicu... :) :) Generalno, ne zagledam baš nešto profilne slike, ali recimo kada god vidim profilnu sliku od jecaikaja (tako beše valjda?) ono što ženska "bilduje" mišić, odmah dobijem neke flešbekove, moram da joj "podignem" sliku gore da bih čitala ono što je pisala tako da često one prve redove i preskočim. ;) :) :D
2018 10 19
> Marija-Maja: > @MojaJeftinoca, kakva tragikomicna nebuloza :') > A ja mislila nista me vise ne moze iznenaditi na MK, moja greska. > Zanimljivo je kako neki ljudi nemaju ili izgube kompas ,:) Uzas, na konto cuvene Hurem imala sam jos jednu neprijatnost vezano za sliku, javila se cura pre 4 godine I pitala me da li zelim zamenu za neku torbu koju sam postavila. Ja ljubazno napisem "Ne, hvala ti najlepse, ali samo prodaja, trenutno nisam za zamenu 😊" Dobijem odgovor, CITIRAM - "U REDUUU JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,HUREM VELICANSTVENA!!!!!!!!!!" Mislim se izvini ludaco, stani u red sa ostalima.
2018 10 19
> MiciZara: > Meni je najlepša profilna od Emushke ista Beba Lončar iz mlađih dana. > Sviđa mi se i Nikolina 574 na njoj je njena i ruka od njene bebe ... To mi je skroz slatko.😊 Hvala Mici, ali se treba i roditi kao kao Beba Lončar ;) I tvoj avatar je baš zanimljiv, pokazuje čvrst karakter i malkice strogoću..... Mene može da privuče avatar poput MiciZara - čvrst stav, ili neki skroz šašav... Sredina mi je nekako, pa sredina....
2018 10 19
> emushka: > > MiciZara: > > Meni je najlepša profilna od Emushke ista Beba Lončar iz mlađih dana. > > Sviđa mi se i Nikolina 574 na njoj je njena i ruka od njene bebe ... To mi je skroz slatko.😊 > Hvala Mici, ali se treba i roditi kao kao Beba Lončar ;) > I tvoj avatar je baš zanimljiv, pokazuje čvrst karakter i malkice strogoću..... > Mene može da privuče avatar poput MiciZara - čvrst stav, ili neki skroz šašav... Sredina mi je nekako, pa sredina.... Moj avatar je moja fotografija.. Što se mog karaktera tiče sve je samo ne čvrst🤣😘
2018 10 19
Nekako sam znala da je to tvoja fotografija.... Ali grešiš za karakter... pre godinu dana sam te pitala za jedan sat i narukvicu...Sat više nije bio kod tebe ali za narukvicu nisi htela ni da čuješ da platim.... Odlično se sećam i kako si me oslovila: "Čuj ženska, daj adresu..." Zamolila sam te da izabreš bila šta kod mene... nisi htela ni da diskutuješ o tome... E toliko o tome da ti karakter nije čvrst... ŽENSKA sa stavom.. U pravu sam 100%
2018 10 19
> emushka: > Nekako sam znala da je to tvoja fotografija.... > Ali grešiš za karakter... pre godinu dana sam te pitala za jedan sat i narukvicu...Sat više nije bio kod tebe ali za narukvicu nisi htela ni da čuješ da platim.... > Odlično se sećam i kako si me oslovila: "Čuj ženska, daj adresu..." > Zamolila sam te da izabreš bila šta kod mene... nisi htela ni da diskutuješ o tome... > E toliko o tome da ti karakter nije čvrst... ŽENSKA sa stavom.. U pravu sam 100% Hvala na komplimentima😘
2018 10 19
Emushka , imam isto iskustvo sa Mici , napisala sam da odmah uplacujem kombinezon ako su duge nogavice ... Ista reakcija ,daj adresu ,zeno ... Ni pomena da platim ili da uzme nesto od mene . Dobila divan kombinezon , daleko lepsi nego na slikama . <3 Takva je Zlica od Opaka u stvarnosti :') <3 o:)
2018 10 19
> TatCat: > Emushka , imam isto iskustvo sa Mici , napisala sam da odmah uplacujem kombinezon ako su duge nogavice ... Ista reakcija ,daj adresu ,zeno ... Ni pomena da platim ili da uzme nesto od mene . Dobila divan kombinezon , daleko lepsi nego na slikama . <3 Takva je Zlica od Opaka u stvarnosti :') <3 o:) Hahaha, Zlica od opaka... jeste Tat, tako je bilo i mindjuše mi je poslala sa narukvicom...eto...ništa se ne zaboravlja ... Kao što rekoh, pamtim mnogo dobre i mnogo loše stvari... sredina mi je sredina i to je to....
2018 10 19
1 2 3 4