Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profilna slika:-))))

Srebrna je divna,predivna...saradjivala sam sanjom i opet cu ona je ma predivna...:-) :-) :-) :-)
2018 10 16
<3 Ja i neke clanice zovem onako kako se slova sklope u mojoj glavi . Jednu divnu i meni bas dragu clanic ( ne smem da je pomenem ,osetljiva je ) redovno citam 'krpeljica' :')
2018 10 16
> TatCat: > <3 > Ja i neke clanice zovem onako kako se slova sklope u mojoj glavi . Jednu divnu i meni bas dragu clanic ( ne smem da je pomenem ,osetljiva je ) redovno citam 'krpeljica' :') Isto :') :') :') :') :') :')
2018 10 16
> TatCat: > <3 > Ja i neke clanice zovem onako kako se slova sklope u mojoj glavi . Jednu divnu i meni bas dragu clanic ( ne smem da je pomenem ,osetljiva je ) redovno citam 'krpeljica' :') :') :')
2018 10 16
Ej bre kakvo izvinjavanje,.Nikakav problem nemam sa tim da tema ide u raznim smerovima...Sve dok je na snazi dobro zezanje i smeh :) :)
2018 10 16
Divna tema, evo i ja da se ukljucim, kada zapamtim neciju profilnu to ostavi utisak na mene, pa ako je slika neke osobe npr ja tako zamisljam clanicu. 😊 Ali da li Vam se desilo da dobijete pretnje od druge clanice da promenite profilnu? Posto meni jeste pre par godina i i dalje ne verujem cime se ljudi bave.
2018 10 17
Kako pretnje?Zbog profilne slike?
2018 10 17
Haha, da, bilo je to pre 5 godina jos, ja radila razmenu sa jednom od tadasnjih "velikih" clanica, imala sam sliku glumice Meryem Uzerli (Hurem) kao profilnu, I posle par nedelja clanica se javlja sa onim "Draga da te pitam" I krece sa pitanjima da li je to na slici Hurem ili njena cerka u seriji, ja kazem Hurem, ona krece sa pricom da iste sekunde to promenim jer ona ima slicnu sliku na profilu, I ona je "jedina prava Hurem" (Boze me oprosti) I kada sam rekla da mi ta slika stoji barem godinu dana, otkako sam na sajtu, krecu pretnje da ako se oglusim o njene naredbe pokazace ona meni ko je jer sam ja "nova" , meni ce prodaja stati jer ne znam s kim sam se zakacila itd. Ja sam tada imala 25 a ona recimo 45, ljubazno sam je podsetila I na godine koje nosi kao I na cinjenicu da je Hurem istorijski lik od pre 500 godina I da nismo u skoli da delimo uloge.
2018 10 17
@MojaJeftinoća, odlično znam o čemu pričaš i koja je članica bila u pitanju... To je čak bilo i u jednoj temi :D
2018 10 17
:') :') :') Cirkus...I jeste li promenili Hurem ???Znaci treba biti pbazriv sa likovima kao sto su Esmeralda,Kasandra..i ostale "ikone" :')
2018 10 17
> MojaJeftinoca: > Haha, da, bilo je to pre 5 godina jos, ja radila razmenu sa jednom od tadasnjih "velikih" clanica, imala sam sliku glumice Meryem Uzerli (Hurem) kao profilnu, I posle par nedelja clanica se javlja sa onim "Draga da te pitam" I krece sa pitanjima da li je to na slici Hurem ili njena cerka u seriji, ja kazem Hurem, ona krece sa pricom da iste sekunde to promenim jer ona ima slicnu sliku na profilu, I ona je "jedina prava Hurem" (Boze me oprosti) I kada sam rekla da mi ta slika stoji barem godinu dana, otkako sam na sajtu, krecu pretnje da ako se oglusim o njene naredbe pokazace ona meni ko je jer sam ja "nova" , meni ce prodaja stati jer ne znam s kim sam se zakacila itd. Ja sam tada imala 25 a ona recimo 45, ljubazno sam je podsetila I na godine koje nosi kao I na cinjenicu da je Hurem istorijski lik od pre 500 godina I da nismo u skoli da delimo uloge. Ali ona je jedina prava Hurem.....ahahahahahhaahhahahahahahah......plačem :') :') :') :') :') :') :') Pa ovo je hit!!!!
2018 10 17
Emushka, da, pisala sam o tome u par navrata tokom godina,i do dana danasnjeg mi je to najveci hit koji mi se desio na ovom sajtu. Da se nije licno meni desilo prosto ne znam da li bih verovala u to.
2018 10 17
> jelena2606: > :') :') :') Cirkus...I jeste li promenili Hurem ???Znaci treba biti pbazriv sa likovima kao sto su Esmeralda,Kasandra..i ostale "ikone" :') Ma jesam mucak, rekla sam joj da ne menjam sliku pa svet da se okrene, nece mene niko zaplasivati radi lika iz serije, slika je ostala jos godinu dana bar dok me nije prosla volja, a clanica je u medjuvremenu proterana sa sajta.
2018 10 17
> lokibg: > > MojaJeftinoca: > > Haha, da, bilo je to pre 5 godina jos, ja radila razmenu sa jednom od tadasnjih "velikih" clanica, imala sam sliku glumice Meryem Uzerli (Hurem) kao profilnu, I posle par nedelja clanica se javlja sa onim "Draga da te pitam" I krece sa pitanjima da li je to na slici Hurem ili njena cerka u seriji, ja kazem Hurem, ona krece sa pricom da iste sekunde to promenim jer ona ima slicnu sliku na profilu, I ona je "jedina prava Hurem" (Boze me oprosti) I kada sam rekla da mi ta slika stoji barem godinu dana, otkako sam na sajtu, krecu pretnje da ako se oglusim o njene naredbe pokazace ona meni ko je jer sam ja "nova" , meni ce prodaja stati jer ne znam s kim sam se zakacila itd. Ja sam tada imala 25 a ona recimo 45, ljubazno sam je podsetila I na godine koje nosi kao I na cinjenicu da je Hurem istorijski lik od pre 500 godina I da nismo u skoli da delimo uloge. > Ali ona je jedina prava Hurem.....ahahahahahhaahhahahahahahah......plačem :') :') :') :') :') :') :') Pa ovo je hit!!!! Da, navodno po tome je bila poznata, mesanje realnog zivota I filmografije kad predjes 40tu nije za zezanje kao sto vidis 😂 Moje drugarice i dan danas pricaju o ovome i placu
2018 10 17
Mislim da se sećam te profilne, ali ne mogu da se setim koja je to članica bila.....
2018 10 17