Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profilna slika:-))))

Apsolutno je nebitno koja je, nije prevara u pitanju a sem u tom slucaju ne volim da iznosim imena, ali morala sam ovo da podelim sa vama kao anegdotu 😁 Ta ista clanica je inace dobila od mene u razmeni haljinu koju sam imala marke Ralph Lauren, za koju sam mislila da je kopija, nisam bila sigurna iako sam je dobila iz inostranstva I bila je obavestena o tome, medjutim ona je stavi kao original za prodaju I proda je za 12000 din. 😂 Snadje se covek.
2018 10 17
Pa šta ćeš, samo prava Hurem ima te prodajne moći! :') :') :') :') NJoj se veruje na reč da je original
2018 10 17
Hahahhhahahahahahhhahhahaahhhahaha 😂😂😂
2018 10 17
Sada bar znamo kako da steknemo ugled i poverenje kupaca :') :') :')
2018 10 17
Stavi Hurem na profilnu I ispod svake slike rec "bozanstvena" I obavila si pola posla. 😂 Inace hvala za temu, moracu uskoro da menjam profilnu, ova mi stoji barem dve godine. 😁
2018 10 17
😂😂😂😂 Devojke, drago mi je što vas zabavlja moj avatar. I mene isto, svaki put kada ga ugledam. TatCat, moglo bi se reći da, i u stvarnom životu, često dobiju želju da me pomaze po glavi. Ili da me zveknu 🤭 Ja nekako ne vezujem lik za avatar, više za ono što pišete. I verujem da mašim sto posto u proceni 🤔🤔🤔.
2018 10 17
😂😂😂😂 Devojke, drago mi je što vas zabavlja moj avatar. I mene isto, svaki put kada ga ugledam. TatCat, moglo bi se reći da, i u stvarnom životu, često dobiju želju da me pomaze po glavi. Ili da me zveknu 🤭 Ja nekako ne vezujem lik za avatar, više za ono što pišete. I verujem da mašim sto posto u proceni 🤔🤔🤔. P. S. IZBRISALA BI OVAJ DUPLI ALI MI NE RADI KANTICA 😭😭😭
2018 10 17
> MojaJeftinoca: > Da, navodno po tome je bila poznata, mesanje realnog zivota I filmografije kad predjes 40tu nije za zezanje kao sto vidis 😂 Moje drugarice i dan danas pricaju o ovome i placu Nećemo sad da se vređamo. Nismo sve 40+ takve 😂😂😂
2018 10 17
Bogu hvala na tome! 😊😊😊
2018 10 18
> MojaJeftinoca: > Haha, da, bilo je to pre 5 godina jos, ja radila razmenu sa jednom od tadasnjih "velikih" clanica, imala sam sliku glumice Meryem Uzerli (Hurem) kao profilnu, I posle par nedelja clanica se javlja sa onim "Draga da te pitam" I krece sa pitanjima da li je to na slici Hurem ili njena cerka u seriji, ja kazem Hurem, ona krece sa pricom da iste sekunde to promenim jer ona ima slicnu sliku na profilu, I ona je "jedina prava Hurem" (Boze me oprosti) I kada sam rekla da mi ta slika stoji barem godinu dana, otkako sam na sajtu, krecu pretnje da ako se oglusim o njene naredbe pokazace ona meni ko je jer sam ja "nova" , meni ce prodaja stati jer ne znam s kim sam se zakacila itd. Ja sam tada imala 25 a ona recimo 45, ljubazno sam je podsetila I na godine koje nosi kao I na cinjenicu da je Hurem istorijski lik od pre 500 godina I da nismo u skoli da delimo uloge. Budibogsnama😂
2018 10 18
Ove Hurem su mi pobedile ! :') :') :') :') :') Sto se Tebe tice ,NinaKg , zalud pises 40 godina , svejedno kad si pomenula kanticu ,ja te vidim sa plasticnom kanticom i lopaticom i grabuljicama za plazu o:)
2018 10 18
Hahaha... 🏖️ Eeee, da je sreće da sam u tim godinama 😎
2018 10 18
@MojaJeftinoca, kakva tragikomicna nebuloza :') A ja mislila nista me vise ne moze iznenaditi na MK, moja greska. Zanimljivo je kako neki ljudi nemaju ili izgube kompas ,:)
2018 10 19
Clanica Evoksi takodje ima upecatljivu profilnu....Sa velikim crvenim naocarama..koje kao da ne skidaju pogled sa vas, ,:),
2018 10 19
Meni je najlepša profilna od Emushke ista Beba Lončar iz mlađih dana. Sviđa mi se i Nikolina 574 na njoj je njena i ruka od njene bebe ... To mi je skroz slatko.😊
2018 10 19