Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profilna slika:-))))

Da li se i vama desava da ,dok caskate na forumu,osobe sa kojima pricate ,nekako vidite na osnovu njihove profilne slike...Ne bukvalno naravno ,:) Radi boljeg razumevanja pokusacu da objasnim na svom primeru..Kod mene titulu je odnela NinaKg,sa onom zbunjenom devojcicom sa velikim naocarama :D I svaki put kada ona napise,nesto sa znakom pitanja+ta slika,slatko se nasmejem sa ove strane..Zatim ide Loki ,koja je u medjuvremenu,postala "preozbiljn starac" ,:) ,:) ,:) ,:) tj promenila profilnu..Nekako mi je trebalo vreme da se naviknem na "novo"lice ,:) ...Zvoncicu zamsljam kao minijaturicu...itd...Ne znam da li sam vam dobro prenela svoje virtuelne"halucinacije",ali da li je i kod vas slicno?
2018 10 16
Jeste hahahahah......evo podmladih se i preobukoh u žensko! Jedino bih dodala da mi se dešava i da ne vidim dobro nečiju profilnu sliku pa mi se učini da je na njoj nešto što zapravo nije. Recimo članica Džesika (ili slično) ima na profilnoj čivavu koja leži izvrnuta na leđima, a meni se učinilo da je to u stvari očerupana kokoška hahahaahhaha
2018 10 16
A specijane efekte,odnosno haludzice imam kada neko ima profilnu u "pokretu" ,:) ,:) @Loki ..Da da vidim.jesi se podmaldila,ali pogled je i dalje......pa "srdacan" :') :') :') :')
2018 10 16
Hahahahaha.....jeste, srdačan je! :")
2018 10 16
> lokibg: > Jeste hahahahah......evo podmladih se i preobukoh u žensko! > Jedino bih dodala da mi se dešava i da ne vidim dobro nečiju profilnu sliku pa mi se učini da je na njoj nešto što zapravo nije. Recimo članica Džesika (ili slično) ima na profilnoj čivavu koja leži izvrnuta na leđima, a meni se učinilo da je to u stvari očerupana kokoška hahahaahhaha Ahahhahahahha meni se to dešavaa puno puta XD kod jedne članice je neka torba šta li, ja UVEK VIDIM roze traktor ahahahahahahah. A kod članice Dandelion Flower, inače preslatka devojka, izvinjavam joj se, ne znam kako , ali uvek vidim neko prase , iako znam da je u pitanju neka vila sa cvetom :D
2018 10 16
I to neko veselo, skakutavo prase :D
2018 10 16
Šta li misle tek o meni kada mi vide avatar x-)
2018 10 16
> Prase021: > Šta li misle tek o meni kada mi vide avatar x-) :') :') :') :') :')
2018 10 16
@Prase021..Pa normalno na Leonarda :')
2018 10 16
Tako je, ja uvek poistovećujem devojke sa profilnom, pogotovu ako je neka upečatljiva😄
2018 10 16
Tako je, ja uvek poistovećujem devojke sa profilnom, pogotovu ako je neka upečatljiva😄
2018 10 16
> Prase021: > Šta li misle tek o meni kada mi vide avatar x-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
2018 10 16
I meni je NinaKg favorit <3 Bas nekako dobije covek zelju da je pomazi po glavi :') I ti ,Prase21 si tako upamtljivo o:)
2018 10 16
:') Pa da NinaKg pa sve da krene da pise nesto "neprimereno",ne znam koliko bih bila u situaciji da je ozbiljno shvatim :') :') :') Za razliku od Srebrne koja kad i kada se sali,cekam Torov cekic odnekud da grune :') :')
2018 10 16
Jelena , ali bas tako u oba slucaja :') :') :') Odnedavno sa Srebrnom razmenjujem 'nase muzike' pa je sad dozivljavam kao nekog 'znamon ' (sa mnom ,mog ) ,inace mi je isto bila kao taj cekic nad glavom . Ali Nini stalno hocu da se obratim Ninocka o:)
2018 10 16
1 2 3 4