Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obuca sa Aliexpresa?

Znam da se radi sve u Kini,to mi je jasno,.Rade se i originali u fabrikama u Kini....Nego kada ih uzmes u ruku,nekako nije to taj kvalitet za Palladium...Secam se Palladiuma od pre 20 god..To platno je bilo mnogooo ozbiljnije i te cipele su bukvalno bile neunistive bilo platno bilo koza...
2018 10 25
Sto se cipela tice,nalecem, vec vise puta, i ja preko neta i FB-a na neke mnogoo dobre modele cizama i cipela,koznih....Vidim da su Turci,ali nemaju zvanicne svoje radnje po Srbiji,nego prodavnice cipela uzimaju po koji model pa prodaju.
2018 10 25
Ja sam narucivala Isabel Marant patike za sebe, dobro sam ispratila komentare i ocene da bi odlucila od koga cu kupiti, prvi put sam kupila br 39 i bile su mi za pola broja vece(nosim 38 ali bolje vece nego male), placala sam oko 100 $ ali sam ih zamolila da mi posalju samo u vrecici i da napisu da kostaju 20$ tako da sam posatru platila 700 dinara sve ukupno, porez i dostavu, A one su bile savrsena kopija IM , kozne lepo odradjene i dugo su mi trajale....OVe vase izgledaju sjajno, pogledajte mozda ima jos neka firma da prodaje takve modele na Aliju pa upredite ocene...
2018 10 25
Porez je 20% od cene artikla, uvek. Carina je 10% i naplacuje se samo ako cena artikla predje 50e. (kod nas je 50 limit, u drugim zemljama drugi) I postarina nasa od carine do kuce 150rsd (neke clanice iz BGa kazu da im ta postarina nije naplacena, meni uvek za Nis, Novi Sad i Aleksinac). Npr 110e cena + 22e porez + 11e carina = 143e + 150 rsd. Npr 40e cena + 8e porez + nema carine = 48e + 150 rsd.
2018 10 25
Da...Ali ima i negativan komentar ,jedan cini mi se....
2018 10 25
Za male iznose nije frka rizikovati ali za veće... Možda ti se više isplati da kupiš kod nas i više uh platiš nego da se ispostavi da si bacila pare. Prilična je cifra za rizik, bar za mene.
2018 10 25
> NinaKg: > Za male iznose nije frka rizikovati ali za veće... > Možda ti se više isplati da kupiš kod nas i više uh platiš nego da se ispostavi da si bacila pare. Prilična je cifra za rizik, bar za mene. Upravo to,cena+carina+pitanje sta ti stize,..Kada se sve presabere.....nije vredno
2018 10 25
Na aliju samo sreca pomaze 😂 Ja sam dosta stvari porucivala,a utisci su 50-50,mada nista sa alija ne bi platila vise od 15 eur,sta god da je u pitanju... :) Mada su mi jednom refundirali novac,posto su mi poslali dodatak za kolica koji je bio pokvaren i nicemu sluzio nije(a prodavac imao sve pozitivne ocene). Porucila sam i prosle godine kucne papuce,ali umesto glave mini maus,stigao mi jednorog 😂😄🤣 Mislim da znaju i oni nekad da zezaju. 😄
2018 10 25
Za sve preko 50e se placa carina, a mislim da je obuca skuplja dobra, a videla sam i dole sliku kupca, zaista ekstra izgledaju.. Jer npr sve one parke kod nas sa prirodnim krznom sto se prodaju po 50.000 su sa alija, a fenomenalne su i fenomenalno izgledaju, samo sto su na aliju ok 200 do 250 dol a kod nas duplo 😁😏😥
2018 10 26
Eh da jedino znam da im velicine nisu realne, tipa ja nosim s/m, a njihov l/xl mi odgovara 😁😏 Ne znam da li je tako i sa obucom..
2018 10 26
Imam i ja jedno pitanje :) zelela bih da porucim nesto tati ali se placa postarina nekih 170 dinara a nisam nikada porucivala ovako uvek trazim da je postarina besplatna. Da li ce me postarina izaci bas toliko ili vise? U pitanju je neki pribor za pecanje oko 600 din kosta tako da nije nesto skupo. Hvala unapred na odgovoru :)
2018 10 26
> Lepotica5: To sto ste naveli 170 dinara je postarina od Kine ka Srbiji u sklopu kupovine predmeta pretpostavljam. Ukoliko nasi otvore paket dodaju Vam 20% vrednosti upisane na paketu i 150 dinara za dostavu. Znaci max jos 300 din. A moze da se desi da ni ne pregledaju tj da samo stave pecat da ne podleze carini i proslede.
2018 10 26
> Zagica: > > Lepotica5: > To sto ste naveli 170 dinara je postarina od Kine ka Srbiji u sklopu kupovine predmeta pretpostavljam. > Ukoliko nasi otvore paket dodaju Vam 20% vrednosti upisane na paketu i 150 dinara za dostavu. Znaci max jos 300 din. > A moze da se desi da ni ne pregledaju tj da samo stave pecat da ne podleze carini i proslede. Hvala puno na odgovoru, nije strasno onda :)
2018 10 26
1 2