Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obuca sa Aliexpresa?

Videla sam neke cizme na Aliexspresu,kozne ,nisu bas ni jeftine...Zanima me da li neko ima iskustva sa kupovinom nekih skupljih stvari posebno obuce sa Aliexpresa,takodje da li ste placali carinu?
2018 10 24
Ja sam mnogooo puta nameravala da kupim i nista,ali sam se mnogo raspitivala pa znam.Jer uglavnom,odeca,je veoma loseg kvaliteta,a tako isto i za obucu.Znam da sve to na struju nikako da uzimas,jedino mozda male stvarcice-nakit,nesto za kucu..Uglavnom imas pored predmeta ocene i tu ljudi stavljaju slike sta su i dobili..
2018 10 24
E sad nisu SVE stvari lose..znaci moras da kopas uglavnom da bi nasao :)
2018 10 24
Pa da nije mi svejedno,da je sitnica u pitanj.pa hajde....Ali za ove skuplje stvari,pitam se kog su stvarno kvaliteta i da li je ovo sa slika realno... :(
2018 10 24
Evo sada cu da postavim link valjda ga nece obrisati
2018 10 24
Uuu, predobro izgledaju!!!
2018 10 25
Pa da, ali da li stizu bas takve :') ???Ovo je blago receno kopija A.S.98...
2018 10 25
Ja sam kupila pre dve godine cipele, kostale su 20 dolara, platila sam carinu oko pet evra i bile su od kartona. Za skuplje ne znam.
2018 10 25
Procitajte komentare kupaca obavezno.
2018 10 25
Ja sam naručila sandale za ples za nekih 15 dolara i premašile su moja očekivanja, pratite komentare i slike kupaca uzivo...
2018 10 25
Lutrija prava. Haljina kopija HL od 15$ - uzas, smejurija ziva. Takodje kopija HL - 35-50$ - odlicna kopija, materijal slican po izgledu kao original, lagan, kroj super. Nakit - neki tamni a neki ne, neki cak imaju utisnuto 925 iako nije srebro i kosta oko 1$. Stvari za kucu se uveliko prodaju kod nas u Home centru, JYSKu itd i dobre su. Sminku ne bih tamo nikako porucivala. Za obucu zaista ne znam, kapiram da je lutrija kao i za odecu. Cak i ako izgledaju kao na slici - koji su materijali korisceni, da li prate taban itd. Tehnika nekad super nekad ne. Velika je lutrija taj sajt i kineska roba.
2018 10 25
Sto kažu ostale članice lutrija, jer na desetine njih kopiraju jedan brend i sad ubosti pravu kvalitetnu kopiju... :| Ja sam se opekla na nekom prsluku, poslali mi jaknu neku šarenu, nema šanse da bi nešto veliko opet poručila... Uvek pregledam utiske, slike su mi najbitnije i uvek vidim da to nije to sa oglasa. A vidim dole jako malo utisaka za te čizme, bez desetine utisaka ne bih se usudila, a ima neko iz Srbije, ne znam da li možete da komunicirate sa nekim ko je ostavio utisak?
2018 10 25
Vidim i ja da ima malo utisaka,....A ako treba jos 30e za carinu.,onda se rizik definitivno ne isplati....Jer i ja isto mislim da je bukvalno lutrija
2018 10 25
Usput, videla sam i Palladdium,za 45 dolara..a par sam, navodno original posto pise Palladium, nasla i za 25 dolara na snizenju...a takodje imaju kopiju paladijuma za oko 15 dolara.Na oko identicne samo sto ne pise Palladium nego nesto drugo..Mada moram priznati da i ove po Office Shoesu Palladium ,platnene ,mi se sve cini da su kineske
2018 10 25
Nazalost sad se sve radi u Kini kupim Iron Fist original pise made in china xD od toga se ne moze pobeci sad nekad naidjes na bolji kvalitet nekad ne, a gledam ove cipele po face-u pitam se odakle ih narucuju narucila bi neke iz Butik Bgal posto imaju radnju u Bg-u otisla bih lepo licno da vidim kakve su
2018 10 25
1 2