Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nevaspitanje i bezobrazluk ili samo nesmotrenost?

Kad imam novca ja i kupujem. Gledam da novac članici uplatim u roku od 2-3 dana... Isto to očekujem i od kupca.. Rezervacije, čekanje da plata legne na račun ne priznajem jer sam ovde stara čekalica.. I da im ta plata legne nisam doživela, čak mi se i nejave🤔 Što se drage, mile, tiče to foliranje me jako nervira...
2018 10 31
> Što se drage, mile, tiče to foliranje me jako nervira... E kad vec pomenuste i to, meni npr mnogo vise prijaju saradnje sa tim finim draga/mila clanicama raspolozenim za caskanje nego sa nekim koje mi odgovaraju u 2 reci i cupam im klestima svako slovo, prosto mi dodje da nista i ne kupim kad krene sve hladno, kratko i zvanicno i strogo poslovno. Ipak vise uzivam u nekoj opustenoj komunikaciji gde imam utisak da clanice poznajem ceo zivot, pa mi ni to cico mico draga mila zaista ne smeta :") (naravno i tu ima ekstrema ali retko)
2018 10 31
Koliko rezervacija i koliko dogovora kupicu to i to ,i na kraju nista . Oguglala sam i ne nervira me vise to . Ako uplate uplate ,ako ne ko prvi devojci ,njegova je .
2018 10 31
Nazalost vecina opis nece ni da cita. Onda slede razna pitanja poput razervacije,razmene...a napisali ste u opisu da to ne radite.
2018 11 01
> pufnastapufnica: > > Što se drage, mile, tiče to foliranje me jako nervira... > E kad vec pomenuste i to, meni npr mnogo vise prijaju saradnje sa tim finim draga/mila clanicama raspolozenim za caskanje nego sa nekim koje mi odgovaraju u 2 reci i cupam im klestima svako slovo, prosto mi dodje da nista i ne kupim kad krene sve hladno, kratko i zvanicno i strogo poslovno. Ipak vise uzivam u nekoj opustenoj komunikaciji gde imam utisak da clanice poznajem ceo zivot, pa mi ni to cico mico draga mila zaista ne smeta :") (naravno i tu ima ekstrema ali retko) Slažem se. Bila sam alergična na to, ali sve do jedne su bile fine.
2018 11 02
Što li sam odgovorila? Ova žena se verovatno seća kad joj je neko povukao kosu 1990. godine. Stvarno, manje arogancije, manje bezobraznog tona prema svima nama.
2018 12 29
> Evoksi: > Što li sam odgovorila? Ova žena se verovatno seća kad joj je neko povukao kosu 1990. godine. Stvarno, manje arogancije, manje bezobraznog tona prema svima nama. Pamtim i 1986. ako je neko pokušao da me napravi budalom. Na bezobrazluk - bezobrazlukom, na tvoje ponašanje - žao mi je što na ovom sajtu ne postoji mogućnost blokiranja.
2018 12 29
1 2