Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novo ili polovno?

Hvala! ❤ Meni je prasak Ariel ostavljao fleke na crnoj odeci pa sam presla na tecni, ali ne skida mi nikakve fleke kad se klinac zamaze klopom 😑
2018 12 20
@Zlatana....Definitivno je zanimljiv opis,da se nose prljave x-)
2018 12 22
> jelena2606: > @Zlatana....Definitivno je zanimljiv opis,da se nose prljave x-) SOKIRANA SAM :s
2018 12 22
> jelena2606: > @Zlatana....Definitivno je zanimljiv opis,da se nose prljave x-) Od sada pa ubuduće da znamo da se patike *ne* *peru* 😂😂😂 U najmanju ruku, stravičan opis!
2018 12 22
Ovo su vec biseri :') :')
2018 12 22
Da, jednom obuvene, sigurna sam. :')
2018 12 24
> TinaKris: > Hvala! ❤ > Meni je prasak Ariel ostavljao fleke na crnoj odeci pa sam presla na tecni, ali ne skida mi nikakve fleke kad se klinac zamaze klopom 😑 Tide je meni vrh prašak, skida fleke zagarantovano. Sve te praškove za veš koji su namenski za belu odeću, posteljinu i sl. kada pereš šareni veš njima stavljaš ih za oko polovinu manje nego kada pereš belo. ;) :)
2018 12 24
Mislim sta reci... svi zelimo nesto da prodamo ali za nešto što ne vredi toliko ne treba "naduvati" cene kad novo vredi toliko. Ja prodajem uglavnom polovne stvari sto sam i naznacila,mada imam i nesto novo,ali svakako je u dobrom stanju,ocuvano,nikad nebih postavljala nesto iznoseno do te mere da ne lici na nista. A i cene su mi povoljne.. Zapitajte se prvo da li bi ste vi kupili tako nešto i dali novac za iznosenu stvar..?? Bez ljutnje,ali ja mislim da sam u pravu. Pa nije ovaj sajt deponija da se svasta ubaca :s
2018 12 24
1 2 3 4 5