Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novo ili polovno?

Ja pišem NOVO samo kada je sa etiketom. E, sad to novo znači da je kako je i izneto iz radnje (neke stvari imaju tragove probanja jer da je stvar oprana više ne bi bila nova). Da li će to kupac uzeti u obzir, pitanje je. Za ono što sam nosila, makar i jednom, tako i napišem. Nekada i ne obučem novu, opranu stvar ali u opisu napišem da je jednom nošena jer ko će poverovati da nije 😊
2018 12 19
MinaMasa Da pitala sam kada kupujes...Pa i kada ti stigne,posebno ako je nesto kvalitetnije,moglo je i deset puta da bude obuceno i prano i da se ne vidi...tako da prolazi kao novo bez etikete....Govorim iz licnog iskustva,sigurno ga imate i vi...Imam stvari koje volim i koje nosim..ne bas non stop ali stvari u upotrebi...Bez problema mogu da prodju kao nove bez etikete...
2018 12 19
Po meni : -*novo* je novo ,sa etiketom ili bez nje , dakle nenoseno. *kao novo* je obuceno jednom dva puta , u stanju kao iz radnje ,ali noseno ,dakle kao novo. *noseno* ,bez ostecenja , dakle sto se vidi da je noseno , jer smatram da svako od nas zna kako izgleda nosena , a kako nova stvar.Budimo realne . Zasto da ne napisemo kao novo , ako je stvar zaista takva ? Nije novo ali opisujem stanje ... A to da izneto iz radnje, nije vise novo , to mi nije jasno ? Zar sam nosila tu stvar ako sam je iznela iz radnje ? Ne razumem? Ko zna koliko osoba je probalo tu stvar unutra ?Mozda neka gadna znojava? Otkud ja to znam ? Dajte molim Vas , preterujemo . Po meni je stanje najbitnije . A to novo i kao novo za mene nema razlike kada kupujem , jer mi je stanje najbitnije ..Sta ce mi nesto sa etiketom ,ako je stajalo ko zna koliko i ko zna .. Etiketa je glupost . Ja to secem i skidam na vecini stvari koje nosim .. Mislim da se mnogo preteruje ovde sa nekim glupostima . Samo treba biti iskren.
2018 12 19
I moram se nadovezati na temu ..:) Malopre sam kupila body u H&M-u . Naravno kako u 95% slucajeva ne probam stvari u radnji, donela sam i probala kuci i tesno mi je :( ? Jel to znaci da to vise nije novo ? Po nekoj vasoj teoriji nije ... ? Takodje , body sam platila 1000 din . Crvena nalepnica sa 1000,znate kako izgledaju kada je snizenje tamo . Na regularnoj etiketi pise 2199.Ja mogu lepo da uzmem i da odlepim crvenu i prodam nekome skuplje ,tipa za 1600 ,1800,2000 ?To je poenta etikete ? Zato meni etikete nista ne znace ...Ne znam da li se moze zameniti velicina u H&M-u ? :,'(
2018 12 19
Icka...Ja samo mogu vama da verujem na rec da stvar nije nosena ako ste joj skinuli etiketu sa cenom...To je sustina...A svakako mi je razlika u ceni ako je nesto noseno i ako nije...Odnosno koliko zelim nesto da platim....Ja svakako kada nesto kupujem ni ne gledam cenu na etiketi,ovde, kada kupujem...Uglavnom znam koliko to moze otprilike da kosta,....Imam i ja farmerke na etiketi pise 140e..Uopste to nisam ni uslikala, mislim cenu...Ali etiketu jesam...Moze da se menja velicina naravno,uz racun :)
2018 12 19
Mislim da nije novo čim izađe iz radnje, jer nemam.fiskalni, samim tim.nemam pravo na reklamaciju kao kad kupim.u radnji, niti mogu da zamenim, ukoliko mi ne odgovara :) a dostaaa puta se desi da nešto reklamiramo ili menjamo. To je naravno moj stav, neora da bude svačiji
2018 12 19
Da naravno , uz racun . Obicno pogodim , ali sam pogresila a hitno mii je , isplanirala sam to za kombinaciju :( ..A sto se teme tice , sve je stvar poverenja . NI etiketa ,sa ili bez nje , bilo sta ...Sve je stvar poverenja . I meni se desilo par puta da previdim , pogresim sitno nesto ,ali naravno svoju gresku sam uvek tu da ispravim . Jer ono sto nebi pozeleli sebi , nemojte ni drugima ... Zato ne znam kako prevaranti spavaju :D ....
2018 12 19
Ah, oni odlicno spavaju,posto savesti nemaju....
2018 12 19
> Debela_devojka: > Mislim da nije novo čim izađe iz radnje, jer nemam.fiskalni, samim tim.nemam pravo na reklamaciju kao kad kupim.u radnji, niti mogu da zamenim, ukoliko mi ne odgovara :) a dostaaa puta se desi da nešto reklamiramo ili menjamo. To je naravno moj stav, neora da bude svačiji Sa tim se slazem , ali samo se ne slazem sa konstatacijom da nije novo , u smislu stanja predmeta . A sto se reklamacije velicine tice , to vazi samo za radnje , ovde nema vece/manje velicine . Koliko sam razumela tema se odnosi na stanje .. :") Mozda se nismo razmele ...
2018 12 19
Ne na stanje, nego koliko bismo.platile određenu star van radnje, iako je u odličnom stanju i šta sve uzimamo.u obzir kad gledamo.cenu. Ja nikad ne bih platila vipe od 1000, din stvar koja nije dizajnerska ili izuzetno retka, posebno.ne ove komerc marke, koje su ionako jeftine, a ovde na sajtu cene približne kao.u radnji. I sasvim.mi je nebitno da li ima etiketu, nema, da li je novo ili nije, samo kvalitet materijala, način.izrade i slično.. :)
2018 12 19
Juce sam kupila suknju kod jedne clanice za 1000 din . Ta suknja kosta 2 500 u radnji , a dobila sam novu kao iz radnje ....To je prava kupovina . Takodje , ta suknja je isti model kao u radnji ali je kvalitetnija nego sto sam mislila, jer sam mislila da je to ta iz radnje . Dakle , stanje i kvalitet su najbitniji . Ne etiketa . Suknja je inace sa etiketom .Ali kupila bih je i da nije .
2018 12 19
Jelena posto znas da skrecem sa tema, po temama 😆 samo da kazem da je veliko snizenje u H&M-u, sad sam dosla iz grada
2018 12 19
Tina....Sram te bilo,znas kako si prosla poslednji put, :') :') Skretnicaru jedan!,.Ovde je pitanje zivota i smrti ,:) A ti bi o rasprodajama :D ..Koliko je snizenje,tamo me zanimaju decije stvari.
2018 12 19
Dzemperi zenski sa 2500 na 1200, 1000, farmerke sa 4000 na 2000, 2500 ostalo ne znam, nisam mogla da se guzvam sa masom ludih zena i migrantima (pun HM nekih cudnih garavih ljudi), e a DECA donji delovi trenerke 1000 (sa 1700) dzempercici po 600, 800 i sve ostalo za sta sam se uhvatila naravno nije bilo na snizenju, Jelka bolje idi vidi, ali idi brzo, lude zene na donjem su mala maca u odnosu na one gore, kao da je dzabe 🤔 I u Zari je neko snizenje, ali gledala sam samo decije stvari (donji delovi 2000, mis'iiiim ), i opet nisam nasla nista na snizenju, ima lepih snizenih stvari bas za bebe do godinu dana npr. ( Jelena ne zezaj me inace cu svima reci da znas sta su kondomi i cemu sluze! )
2018 12 19
Ispravka, donji deo je 1200, videla sam neke i od 2000, ali ne pise da je na snizenju, ne znam da li im je to regularna cena. Sve u svemu, na Bulevaru po decijim radnjama sam placala donje delove toplije 900 din (zara/hm jako tanki), a zimsku skroz postavljenu jaknu za 2500 din, znaci ovo je dranje (ali onda vidim neki isfazonirani duks star wars pa crknem i kupim mu, nikad karakter od mene)
2018 12 19