Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novo ili polovno?

Mi kupujemo u Kotexu, mada smo, iskreno, najviše nasledili i to vrhunskih krpica, ne može ni da stogne svd da obuče :D za rođenje je dobila od mojih drugarica dve ogromne prepune kese iz C&A i H&M—a. C&A onako, ok su kako koja stvar, ali H&M je, iskreno, sve izbledelo posle 2 meseca. E, sad da li je u pitanju često pranje i sušenje na Suncu, ne znam, ali tako su se te stvari pokazale, dok su ove Kotex i dan danas kao nove. O njima znam samo da je naša žena otvorila firmu i pošto više nije mogla da postigne ovde, prebacila je fabriku u Kinu, ali je kvalitet ostao isti. Njihova je i ona Jungle baby linija, čini mi se, sve im je supercool.
2018 12 19
Mi smo podobijali neke Carters bodice i posle milion iskuvavanja, peglanja i susenja bili kao novi! Sve ostalo bledi i razvlaci se, nesto manje nesto vise, ali posto toliko brzo prerastu, onda se ni ne potresam 😁 Gde je taj Kotex, 'ocu i ja!? Jesu tu samo za bebe stvari ili ima i za decu? On ima dve, ali uzimam mu stvari za 4-5 godina, bas je visok.
2018 12 19
Carter's, Osh Kosh and B' Gosh i Kanz - neuništivo uz barabar naš Beba Kids. Meni je ok H&M i C&A, ako deklaracija kaže 40, perem na 40... uz tečni prašak. Preporuka za Lindin x-) Flormil za obojeni veš (plavi), bolji mi se pokazao od tečnog Persila i tečnog DM, a Persil tečni za obojeni veš arčim već godinama.
2018 12 20
> VBarbarez: > @srebrna Nisam ni mislila da ista lose mislite, samo diskutujemo. Ne posmatram ovo kao bilo kakvo prozivanje niti ista, vise gledam kao savete :D Hvala, ja da se opravdam unapred jer ovde je sve moguće i sve nemoguće.
2018 12 20
E, Tina, pa ima njihovih radnji po Bulevaru, ima i na Ustaničkoj, na okretnici tramvaja. Mislim da su stvarčice baš do 4 godine. Carters mislim da nemam nijednu stvar. E, da ima i jedna kul radnja pored Kikirikija u, Golsvordijevoj, mada tu ima mnogoooo više haljinica, šeširića i svega za devojčice, ima i za dečake, ali manji izbor i isto im je sve cool. Printovi ne pucaju, pamuk odličan
2018 12 20
Trenerke u H&M,po meni najgore...Nema jedne da koleno nije prozevalo...Ove firme koje je Srebrna nabrojala,odlicne i stvarno neunistive.Ali kod nas crvene usi od cena...Waikiki nije los,odnos cena kvalitet...Dobio je moj sin neku letnju pidzamu za rodjendan sa printom...Mogu vam reci ne samo da je lepa nego i dosta kvalitetnea..Sto pamuk ,sto kroj...Prana vec dosta puta,slika se nije mrdnula,a ni sav se nije izokrenuo..Topla preporuka za Waikiki,za decije stvari...Takodje sam mu u Waikikiju uzela u pakovanju 7 pari carapa za 450 din,na snizenju!...Carpe odlicne!
2018 12 20
> srebrna: > Carter's, Osh Kosh and B' Gosh i Kanz - neuništivo uz barabar naš Beba Kids. > Meni je ok H&M i C&A, ako deklaracija kaže 40, perem na 40... uz tečni prašak. Preporuka za Lindin x-) Flormil za obojeni veš (plavi), bolji mi se pokazao od tečnog Persila i tečnog DM, a Persil tečni za obojeni veš arčim već godinama. Jeste li probali samo plavi? Mene interesuje crni, ne mogu vise podneti miris pervola.
2018 12 20
Sada rizikujem da ispadnem ozbiljno glupa u drustvu ,:) ali moram da pitam...Nikada nisam koristila tecni detrdzent...U cemu je razlika njega i ovog obicnog..I da li ga stavljate direktno na ves,pa perete...
2018 12 20
Za decije bodice ubedljivo su najbolji Carters-to je neunistiv, gusto tkani pamuk. A modeli bodica su uski i dovoljno dugacki za razliku od svih ostalih koji landaraju na sve strane. Sada klincima kupujem uglavnom u Zari jer imaju ubedljivo najlepse modele za decake, a cene su mi sasvim prihvatljive. Farmerke i pantalone su im super, stave i dovoljno elastina da mogu lepo da se krecu cak i kad su u vrticu, a modeli su uski-bas onako kako volimo! :) E da, obuca im je takodje lepa i dvoljno kvalitetna da moze da izdrzi drljanje po parkicu. Ubedljivo najgori kvalitet obuce trenutno je Ciciban! Zaobilazenje u sirokom luku!!!!
2018 12 20
Nikako. Ciciban! Mi smo Pavle cipelice uzrli, super du, evo tri meseca ih ne skidamo, još nisu omalele , cool su
2018 12 20
@MlleSanja Probala sam samo plavi i baš sam zadovoljna, gušći je od Persila, koncentrovaniji, odlično pere. @jelena Tečni deterdžent je bolji za obojene tkanine, vunu, svilu itd., čuva boje i nežniji je prema vešu. Ne stavlja se na veš nego u istu pregradu u mašini u koju ide prašakasti ili se sipa u posudice koje se dobiju uz tečni prašak pa onda ta posudica ide u bubanj.
2018 12 20
Hvala, probacu.
2018 12 20
Javite za crni ;)
2018 12 20
Pa da, u masinu kada bih sipala odmah bi otislo,odnosno u pregradu za prasak,zato mi nije bilo najjasnije kako funkcionise...
2018 12 20
Slobodno može u pregradu za prašak, ode i to u bubanj pa onda ode voda i pere se. Dok sam koristila samo praškaste, a najčešće Ariel, Persil i Tide, pogotovo crne stvari bi gubile brzo boju jer su to agresivni praškovi. Sa tečnim praškom to ne može da se desi, sve su stvari i dalje istih boja. Ali recimo tečni prašak za beli veš (zeleni Persil, Ariel) mi ne pere i ne skida tako dobro fleke sa belog veša kao praškaste varijante. Tu je preporuka Ariel u onim kapsulama, on je super za beli veš. Budu često na akciji, u Idei je već par godina ljubičasti ili plavi tečni Persil 699 din., a Ariel kapsule 12 kom. su sada 319 din.
2018 12 20