Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Anegdote i razne istinite priče

:)
2019 01 24
Elem, ja volim cipele. Odmalena sam očarana. I tako, posle druge trudnoće, ja još u fulu debela, spremam se za neku svadbu. Rešim da se počastim cipelama jer ću ionako obući džak, da bar nešto bude super... I krenem u omiljeni šoping i u nekoj skrivenoj radnjici u suterenu nađem ih. Teget bele, Veliki Getsbi stil, da umreš kako su dobre, sve koža! Snižene sa 100 na 50 nečega (E? DM?) Taman toliko sam i mogla da platim. Ostale 41, eto da i ja nogata prođem dobro jednom! Zamolim ih da mi ostave do popodne, dam podatke ( ime i telefon) i sve se dogovorim. Dođem popodne i kupim ih, niko srećniji od mene! Sutradan, zvoni telefon. Opet: Gospođa Popović? Da? Ja sam vlasnik radnje u kojoj ste kupili cipele... Daaa? Pa vidite, devojka je greškom stavila da su snižene, te cipele koštaju 150, nikako 50. Sada, možete doplatiti, ili da Vam vratim novac a Vi cipele, ili ću njoj razliku skinuti od plate...Kukuuu! Mislim, cipele ne dam, to Vam je već jasno, para nemam a gde da ih nosim a znam da će da uzme od radničke klase. Žao mi nje ali žao mi i mene. I tako ja krenem njemu oštro, da me ne zanima, da ne može tako da se ponaša, kakav je to način, ma zapenila od besa! Kad sam ispalila rafal, tišina par sekundi pa grohotan smeh pa : Tanja, ja sam... (mm) Moliiim?!!! Pa mislio sam da ćeš me odmah prepoznati! Nisam ovaj, samo sam hteo da te nasmejem... Poslala ga gde treba i tresnula mu slušalicu ( od tada krči...) Posle sam se smejala i vratila mu desetostruko!
2019 01 24
Ahhhhaaaaaahhhahhahahahahahaah.....smejem se i cipelama i rerni, ali kako si dobro opisala-bukvalno film pred očima! :') :') :') :') :') :') :')
2019 01 25
> lokibg: > Ahhhhaaaaaahhhahhahahahahahaah.....smejem se i cipelama i rerni, ali kako si dobro opisala-bukvalno film pred očima! :') :') :') :') :') :') :') ;-)
2019 01 25
Dok sam još živela sa mamom, naše prve komšije su bili tada mladi bračni par i lepo smo se družili. Komšiji Ivanu je trebala preporuka za zubara i pitao je mamu za broj da se zakaže. I mama da broj dr Vesne stomatologa. No, ne lezi vraže i mamin ginekolog se zove Vesna. I tako, pozove Ivan komšija dr Vesnu, lepo se predstavi, kaže ko ga je preporučio i pita je kad je slobodna da dođe na pregled. Žena se zbuni pa kaže - Mislite Vaša žena, zovete za ženu? - Ne, ne moja žena, meni treba pregled i mišljenje i da vidimo šta sve treba da se radi. - Da li ste sigurni da sam ja doktor koji Vam treba? - Potpuno sam siguran, dobio sam preporuke baš za Vas. - Ali ja sam ginekolog... I dan danas se smejemo slatko anegdoti.
2019 01 25
Možda da angažujemo studente glume da ožive sve ovo pa da zgrnemo kintu? Mada ja samo Vlastu mogu da zamislim kao odbeglog dedu!
2019 01 25
> srebrna: > Dok sam još živela sa mamom, naše prve komšije su bili tada mladi bračni par i lepo smo se družili. > Komšiji Ivanu je trebala preporuka za zubara i pitao je mamu za broj da se zakaže. I mama da broj dr Vesne stomatologa. > No, ne lezi vraže i mamin ginekolog se zove Vesna. > I tako, pozove Ivan komšija dr Vesnu, lepo se predstavi, kaže ko ga je preporučio i pita je kad je slobodna da dođe na pregled. > Žena se zbuni pa kaže - Mislite Vaša žena, zovete za ženu? > - Ne, ne moja žena, meni treba pregled i mišljenje i da vidimo šta sve treba da se radi. > - Da li ste sigurni da sam ja doktor koji Vam treba? > - Potpuno sam siguran, dobio sam preporuke baš za Vas. > - Ali ja sam ginekolog... > I dan danas se smejemo slatko anegdoti. :-):-):-)Već ga zamišljam zbunjenog posle: ,,Skinite se iza paravana...,, Super su priče!!!
2019 01 25
Izgorela bivsem muzu kola (neka su, vala, kud mu nisu i svalerke sa sve njim zajedno) i mladja cerka, 2,5 godine gleda sutradan novine (tatko ne romori, jos se nije oporavio) i skonta da je nagradna igra- fotografije dve limuzine.. pa da utesi jadnog oca, kaze- Vidi, tata, igraj da dobijes dva auta; kad ti izgori jedan, da imas drugi! 😂😂
2019 01 25
Hahaha, pa vi ste sjajne. DD svaka cast za otvaranje ovakve teme. Moram da vam kazem da smo suprug i ja u tandemu zajebavanti, obicno budemo kao maskote na okupljanjima, u tom maniru ja se dosetim da se i vencamo 1.aprila 😁. Zovemo drugara, koji drzi restoran da prenesemo srecnu vest i zakazemo datum, covek se ismeja, kaze dobra vam fora i spusti slusalicu. Dobro, nekako njemu i dokazasmo da smo ozbiljni, samo je datum neozbiljan 😁, ali da ste videli reakcije ljudi kad dajemo pozivnice "niste valjda i pozivnice stampali da nas zezate", mislim da ima onih koji i dan danas ne veruju, iako su bili prisutni 😀.
2019 01 25
Hahahhaga, sve priče su hit, nadam seda će se javiti još neko. Elem, kad Jaca spomenu kola: Slupam ja drugu auto. Naravno, ne znam da vozim, naravno pripita, naravno imala sam nekih 17 god. Ujutru zovem tatu da dođe da plati kvar. Čovek dolazi, zastaje da me zvizne ( inače me nikada nije udario), predomisli se spusti ruku, samo mi opsova mater. Dade više para nego što je trevalo, strpa me u kola, odvede na ručak, časti me par hiljada dinara, pa progovori:,, Vala, neka si , ionako je krš. (Golf2, inače). Zovem ja mamu da se pohvalim kako sam tatina ćera, još je puštam na spikerfon i ona kreće sa urlanjem:,,Zorane, ona slupa tuđa kola, ti je vodiš na ručak! Koliko ti godina imaš, jel si normalan, što je nisi opaučio preko nosa??'' :D :D
2019 01 25
:)
2019 01 25
Hit do hita 😂😂 Imam baba svekrvu, stariju od svih mojih predaka, davno umrlih. Pre dve godine, sa punih 93, kuka zasto joj nije najbolje, nema vise mnogo snage da optrci desetak krugova oko zgrade i pri tom se popne uz stepenice, umori se sirota.. Ja kazem- Pa, imate 93 godine, sta hocete? A, ona uvredjena, odgovori- Nemam 103, nego 93 😂😂
2019 01 25
> jacaikaja: > Hit do hita 😂😂 > Imam baba svekrvu, stariju od svih mojih predaka, davno umrlih. Pre dve godine, sa punih 93, kuka zasto joj nije najbolje, nema vise mnogo snage da optrci desetak krugova oko zgrade i pri tom se popne uz stepenice, umori se sirota.. Ja kazem- Pa, imate 93 godine, sta hocete? A, ona uvredjena, odgovori- Nemam 103, nego 93 😂😂 Ahahahhaa, pa koje si ti god kad ti je svekrva tolko matora?
2019 01 25
Baba svekrva je rodila neplanirano svog treceg sina, mog muza (u stvari, nije mi muz, jer nismo vencani) u 40.godini, ja imam 42, on stariji 13 od mene (ali je tek skoro sazreo)
2019 01 25
Jaco reci ti njoj: ništa da se ne brinete baba, uskoro će sve to ilovača da izleči! ]:) :') :') :') :') :') Hahahahaha znam da je crnjak, ali moja komšinica koja je mnogo dobar lik ima običaj to da kaže kad krene da se žali na bolove u kolenu i slično. :') :') :') :')
2019 01 25